Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.668
πως παει η παράγκα ? παει καλα η πρεζα ?φτανουν για τα λαδωματα?Και εγώ σ αγαπάω να ξέρεις!!!!

πως παει η παράγκα ? παει καλα η πρεζα ?φτανουν για τα λαδωματα?Και εγώ σ αγαπάω να ξέρεις!!!!

Πολύ ακρίβεια ρε παιδί μου.. Δεν βγαίνω μάνα μου!!πως παει η παράγκα ? παει καλα η πρεζα ?φτανουν για τα λαδωματα?![]()
το δαχτυλωνεις το πληκτρολόγιο ... εχεις και τους φιλους σου τα ΜΠΕΚ ...τα νεφρα σας ειναι για σενιαρισμα?Πολύ ακρίβεια ρε παιδί μου.. Δεν βγαίνω μάνα μου!!

Τα νεφρά η αλήθεια είναι ότι θέλουν λίγο δουλίτσα... Έχω πάθει 2 φορές κολικο!!! Άστα @Magi μου... Ούτε στον εχθρό σου!!!το δαχτυλωνεις το πληκτρολόγιο ... εχεις και τους φιλους σου τα ΜΠΕΚ ...τα νεφρα σας ειναι για σενιαρισμα?
μονο κατι τυροπιτες βλεπω![]()
Μην ασχολείσαι με τα πρόβατα, εχουν κανει σημαία τους ό,τι ειπε μια αμόρφωτη μόνο κ μονο για να ισοπεδώσουν το Γουέμπλεϊ. Μιλάμε για κομπλεξ. Είναι στα πάνω τους τόσα χρονια, με γήπεδο, με αφθονο χρήμα, με κονφερενς και το θέμα τους ειναι η Δέσποινα.Ασε μας ρε φίλε, με τη δέσποινα κ τις άλλες φορές που πήγαμε ημιτελικό ήταν με τον Μηνά , ξέρεις ποιον μηνά ;
Αυτόν που σου κανε το κωλο ΝΑ
κ μας έκλεψε κ πέναλτυ υπέρ τετει το κοράκι
εδω να πουμε περιμενατε να σας φερει τον αραβα ο τσακας και ειμαστε εμεις τα προβαταΜην ασχολείσαι με τα πρόβατα, εχουν κανει σημαία τους ό,τι ειπε μια αμόρφωτη μόνο κ μονο για να ισοπεδώσουν το Γουέμπλεϊ. Μιλάμε για κομπλεξ. Είναι στα πάνω τους τόσα χρονια, με γήπεδο, με αφθονο χρήμα, με κονφερενς και το θέμα τους ειναι η Δέσποινα.

Μην ασχολείσαι με τα πρόβατα, εχουν κανει σημαία τους ό,τι ειπε μια αμόρφωτη μόνο κ μονο για να ισοπεδώσουν το Γουέμπλεϊ. Μιλάμε για κομπλεξ. Είναι στα πάνω τους τόσα χρονια, με γήπεδο, με αφθονο χρήμα, με κονφερενς και το θέμα τους ειναι η Δέσποινα.
Και η αποκάλυψηπροσφατα τυπε τοτε ηταν ακομη ανοιχτη η μπαρμπαρελα![]()
Εχεις Κακες Συνηθειες βλεπω !??? Γιατι γραφεις Σε Ξενα Μεσα !!!!!!!!!! , Μη τους Δινεις ΖΩΗ !... Αστους να χαρουνε ! ! . . . . .Τα νεφρά η αλήθεια είναι ότι θέλουν λίγο δουλίτσα... Έχω πάθει 2 φορές κολικο!!! Άστα @Magi μου... Ούτε στον εχθρό σου!!!
Μακάρι ενα κλύσμα και αύριο....να δοθούν απαντήσεις
ενα ειναι λιγο πολυ λιγο που ελεγε και ο κηλαιδονηςΜακάρι ενα κλύσμα και αύριο....να δοθούν απαντήσεις
Ένα κσι στα πέναλτι....για να συνεχίσουν τα μπαοκια να έχουν εφιάλτες από τα πέναλτιενα ειναι λιγο πολυ λιγο που ελεγε και ο κηλαιδονης