Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 217 άτομα (0 μέλη και 217 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.656
Πολύ ακρίβεια ρε παιδί μου.. Δεν βγαίνω μάνα μου!!
το δαχτυλωνεις το πληκτρολόγιο ... εχεις και τους φιλους σου τα ΜΠΕΚ ...τα νεφρα σας ειναι για σενιαρισμα?

μονο κατι τυροπιτες βλεπω:coffee:

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
21.302
Πόντοι
5.946
το δαχτυλωνεις το πληκτρολόγιο ... εχεις και τους φιλους σου τα ΜΠΕΚ ...τα νεφρα σας ειναι για σενιαρισμα?

μονο κατι τυροπιτες βλεπω:coffee:
Τα νεφρά η αλήθεια είναι ότι θέλουν λίγο δουλίτσα... Έχω πάθει 2 φορές κολικο!!! Άστα @Magi μου... Ούτε στον εχθρό σου!!!

please_40

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
7.857
Πόντοι
1.056
Ασε μας ρε φίλε, με τη δέσποινα κ τις άλλες φορές που πήγαμε ημιτελικό ήταν με τον Μηνά , ξέρεις ποιον μηνά ;

Αυτόν που σου κανε το κωλο ΝΑ
Μην ασχολείσαι με τα πρόβατα, εχουν κανει σημαία τους ό,τι ειπε μια αμόρφωτη μόνο κ μονο για να ισοπεδώσουν το Γουέμπλεϊ. Μιλάμε για κομπλεξ. Είναι στα πάνω τους τόσα χρονια, με γήπεδο, με αφθονο χρήμα, με κονφερενς και το θέμα τους ειναι η Δέσποινα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.372
Πόντοι
2.606
Μην ασχολείσαι με τα πρόβατα, εχουν κανει σημαία τους ό,τι ειπε μια αμόρφωτη μόνο κ μονο για να ισοπεδώσουν το Γουέμπλεϊ. Μιλάμε για κομπλεξ. Είναι στα πάνω τους τόσα χρονια, με γήπεδο, με αφθονο χρήμα, με κονφερενς και το θέμα τους ειναι η Δέσποινα.
εδω να πουμε περιμενατε να σας φερει τον αραβα ο τσακας και ειμαστε εμεις τα προβατα :tooth:
9c83cc3d-bc35-4563-985d-00d9f6828d27.jpg

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.198
Πόντοι
726

Ούτε που ξέρω ποια είναι αυτή κ τι είπε , ίσως , την πλήρωσαν οι γαύροι με τρύπιες δεκαρεσ, κ παράλληλα είχε Μουρλαθει από τις σφαλιάρες που έτρωγε από τον δικτάτορα σύζυγό της

από ότι έχω διαβάσει για τα πρωταθλήματα της επταετίας , ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα τησ χούντας κ το προπονητικό κέντρο Ρέντη ήταν δωρεάν της χούντας στον Ολυμπιακό από έναν χουντικο δήμαρχο Πειραιά τον Ασλανίδη

ΤαΜπο αλάνι Γ Το λιμάνι !

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.619
Πόντοι
456
Τα νεφρά η αλήθεια είναι ότι θέλουν λίγο δουλίτσα... Έχω πάθει 2 φορές κολικο!!! Άστα @Magi μου... Ούτε στον εχθρό σου!!!
Εχεις Κακες Συνηθειες βλεπω !??? Γιατι γραφεις Σε Ξενα Μεσα !!!!!!!!!! , Μη τους Δινεις ΖΩΗ !... Αστους να χαρουνε ! ! . . . . .

ΛΙΓΟ !!!

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.735
Πόντοι
1.056
ενα ειναι λιγο πολυ λιγο που ελεγε και ο κηλαιδονης
Ένα κσι στα πέναλτι....για να συνεχίσουν τα μπαοκια να έχουν εφιάλτες από τα πέναλτι

Θέλω να ακούω τον γυφτορουμανο να λέει οτι χάσαμε από μια υποδεέστερη ομάδα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom