Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.177
Πόντοι
28.246
Λες = Να μη Βριζουμε ?... Αμ Δε Βοηθας !...... Τι ειναι Αυτα ρε Ψηλε !!! Ωραιο Επιπεδο Εχεις Για Ολυμπιακος !! ΝΑ Κατι σαν εσενα μας Χαλανε το γλυκο !!! Κι εγω Ολυμπιακος ειμαι Αλλα Πρωτα Ανθρωπος !
Χέστηκα+)++ για την άποψη σου??????? Σε όποιον............... άαρεσω!! !!!!"""""που θα μας την πεις _-€# κιόλας.""&&&&

:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.621
Πόντοι
456
Χέστηκα+)++ για την άποψη σου??????? Σε όποιον............... άαρεσω!! !!!!"""""που θα μας την πεις _-€# κιόλας.""&&&&

:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:
Αυτο ειναι Το ΚΑΚΟ ! Παρα εισαι Εγωιστης και Ασεβεις για να βρισκεσε σε Φορουμ... Αλλα εχε χαρη Οτι = που και που Λες Ωραιες Μαλακιες και Γελαμε ! , Και Εισαι και ΟΣΦΠ !!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.177
Πόντοι
28.246
Αυτο ειναι Το ΚΑΚΟ ! Παρα εισαι Εγωιστης και Ασεβεις για να βρισκεσε σε Φορουμ... Αλλα εχε χαρη Οτι = που και που Λες Ωραιες Μαλακιες και Γελαμε ! , Και Εισαι και ΟΣΦΠ !!!
Σταμάτα να με παραθέτεις τυπε. Δεν αντέχω τους χαζούς.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.621
Πόντοι
456
Α! και Που'σε... Γαμα και Λιγο ! Μη κατουρας μονο.... , Δεν Αντεχεις του Χαζους Ε !! Λογικο !... Θες να εισαι Ο Μονος !

Αλλα Σεβομαι το Αιτημα σου ! Ζησε τη Ζωη σου ! , Αλλα με Προσοχη........

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.177
Πόντοι
28.246
Α! και Που'σε... Γαμα και Λιγο ! Μη κατουρας μονο.... , Δεν Αντεχεις του Χαζους Ε !! Λογικο !... Θες να εισαι Ο Μονος !

Αλλα Σεβομαι το Αιτημα σου ! Ζησε τη Ζωη σου ! , Αλλα με Προσοχη........
Ούτε και χωρίς παράθεση θα μου απαντάς. Απαγορεύεται

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.390
Πόντοι
2.606
IMG_3928.jpeg

IMG_3924.jpeg
:tooth:
Όπου φυσάει ο άνεμος πάω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.177
Πόντοι
28.246
Καλησπέρα, ντροπή της κοινωνίας.

:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.177
Πόντοι
28.246
Τυπε ξέρεις υπάρχει ντιρεκτιβα από την ΟΥΕΦΑ την μέρα του τελικού του Κόνφερενς οι παιχτες των δύο ομάδων να μην έχουν καταναλώσει τυρόπιτα ή παρόμοια σφολιατοειδη για να μην υπάρχουν προβλήματα κατά την απονομή :embarrased::confused:
Τύπε σχετικά με τον τελικό του Κόνφερενς και τους κατακτητές του, ξέρεις αυτό που λέει πως ό,τι δεν μπορούμε να το φτάσουμε το φτύνουμε;

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
558
Πόντοι
81
δεν ειναι κουραφεξαλα οι τυχερες κληρωσεις τυπε...

1960 - 1990 :
ολυμπιακος επαιξε με :​
μιλαν, τσσκα σοφιας, γιουβεντους, μπενφικα (2 φορες), σελτικ, αντερλεχτ, ντιναμο κιεβου, μπαγερν μοναχου, κραιοβα, αγιαξ, οστερ, αμβουργο, γκορνικ ζαμπριε
δηλαδη σε 30 χρονια αντιμετωπισαμε 15 ομαδες, εκ των οποίων οι 9 ηταν ομαδαρες….
Και αποκλεισαμε τις : σελτικ, οστερ, αγιαξ

παο επαιξε με :​
σπαρτακ κραλοβ, γιουβεντους, πολώνια μπιτοβ, γκλεγκοριαν, κολωνια, φερενσβαρος, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, αγιαξ, τσσκα σοφιας, φλοριανα, κλαμπ μπριζ, φεγενορντ,
οι ομαδες που αποκλεισατε ειναι : γκλεγκοριαν, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, φλοριανα, φεγενορντ, λινφιλτ, γκετεμποργκ

σε 30 χρονια ευρωπης, ο ολυμπιακος ειχε αποκλεισει σελτικ και αγιαξ....εσυ ειχες αποκλεισει εβερτον και φεγενορντ....αντε να σου βαλω και την σλοβαν μπρατισλαβας αν θες...
η διαφορα ειναι οτι εσυ οταν απεκλεισες την φεγενορντ, μετα επαιξες με την λινφιλντ (πρωταθλητρια βορειας ιρλανδιας) και προχωρησες....
εγω οταν απεκλεισα την σελτικ, επεσα πανω στην αντερλεχτ και οταν απεκλεισα τον αγιαξ, επεσα πανω στην μπενφικα

υγ : αν δεις τις ετησιες κληρωσεις, θα σοκαριστεις τυπε...θα καταλαβεις το δουλεμα που τρωτε με τις δηθεν ευρωπαικες πορειες του ευρωβαζελου....σε 30 χρονια (1960-1990), όποτε πεφτατε με κανονικη ομαδα, απλα χανατε...και εμεις το ιδιο φυσικα......
στα 30 χρονια κοιμηθηκε ο θεος 2 χρονιες και αποκλεισαμε σελτικ και αγιαξ....
στα 30 χρονια κοιμηθηκε ο θεος 2 χρονιες και αποκλεισατε εβερτον και φεγενορντ...
αυτη ειναι ολη και ολη η ιστορια...
Τακαρε όταν τα παραμυθακια σου τα χεις δεμένα είσαι λαλιστατος όταν δεν σε συμφέρει όμως αμπελαλε....Ωραίο πάντως το κατεβατό σου για τον άτυχο θρήνο με συγκίνησες ρε μπαγασα....
Βέβαια εδώ
1960 - 1990 :
παο επαιξε με :​
σπαρτακ κραλοβ, γιουβεντους, πολώνια μπιτοβ, γκλεγκοριαν, κολωνια, φερενσβαρος, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, αγιαξ, τσσκα σοφιας, φλοριανα, κλαμπ μπριζ, φεγενορντ,
οι ομαδες που αποκλεισατε ειναι : γκλεγκοριαν, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, φλοριανα, φεγενορντ, λινφιλτ, γκετεμποργκ
μου ξεχασες τις αδερφες σας του ερυθρου αστερα και την Λιβερπουλ και εδω
δεκαετια 70 :

1970 – 1971 ( το επος του γουεμπλει μπουχαχαχα)
βαζελος περασε ζενες ες (πρωταθλητρια λουξεμβουργου), περασε σλοβαν μπρατισλαβας, περασε εβερτον και αποκλειστηκε απο αγιαξ στους 4
μπέρδεψες το 71 με το 96 που όντως μας απεκλεισε ο Αγιαξ στους 4 αλλά καταλαβαίνω κάπως πρέπει να βγει η παραμυθα.....Ειναι τώρα να γράφεις ότι πηγαμε τελικο;;
Μπορείς και καλύτερα πάντως τακαρε.....
Περιμένω τα επόμενα 30 χρονια (1990-2020) να μας πεις οτι μας οδήγησε η μαύρη μαγεία και τα βουντού σε 4 και 8 και για τον καημένο τον θρήνο που του χανε κάνει μαγια και δεν μπορούσε να πάει μέχρι εκει......

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
558
Πόντοι
81
Όπου φυσάει ο άνεμος πάω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από τη στιγμή που βριζατε τον κοκκαλη επειδή τσακώθηκε ο χοντρος μαζί του δεν σας παίρνει να μιλάτε για ανεμους και φυσηματα......

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
558
Πόντοι
81
Διόρθωση. Μάιο του 24 και πίσω. Από αρχές Ιούνη αλλάξανε τα κοζα.Μου αρέσεις. Πιστός στην κωλοτουμπα. Έχεις και προσωπική ζωή σωστα. Να λες μαλακίες όμως μια χαρά ξέρεις.

Μην μπλεκεις με αυτά μαζί μου. Ελπίζω να το έμαθες το μάθημα. Δεν βγαζεις άκρη με εμένα τον καμμένο.

Α, και μη σώσεις και πειστείς για το αντίθετο. Τσακωμενος όπως όλοι οι βαζελοι με την αλήθεια είσαι.
Δεν ξέρω που είδες τις κωλοτουμπες και τα υπόλοιπα αλλά θα συμφωνήσω με το ότι είσαι καμμενος και άκρη δεν θα βγει.....Όχι ότι περίμενα κάτι άλλο αλλά είπα μήπως.....Και που σαι αν εμεις είμαστε ντροπή της κοινωνίας εσεις ειστε ολόκληρης της ανθρωπότητας!Αυτα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.177
Πόντοι
28.246
Δεν ξέρω που είδες τις κωλοτουμπες και τα υπόλοιπα αλλά θα συμφωνήσω με το ότι είσαι καμμενος και άκρη δεν θα βγει.....Όχι ότι περίμενα κάτι άλλο αλλά είπα μήπως.....Και που σαι αν εμεις είμαστε ντροπή της κοινωνίας εσεις ειστε ολόκληρης της ανθρωπότητας!Αυτα
Οι κωλοτουμπες ειναι στο ότι δεν βλέπεις τους βαζελους που κάνανε πάρτυ στο γαυραδικο.

Ο,τι ώρα θέλεις ξανά λέω στα βγάζω εγώ αν βαριέσαι. Έχεις αρχιδια; Μπορείς να δικαιολογήσεις τα όσα γράφεις; Άντε να σε δω. Γιατί εγω ο Καμμένος μπορω. Και μιας και μπήκα στο νημα ας ρίξω ένα ψιλο.

:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom