Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
εγω εχω φαει 3 μπαν χοντρα ρε ξεφτιλα...παροτι ειμαι ολυμπιακος ο αντμιν δεν με γουσταρει
ασε της μαλακιες για ασυλιες...παντου λαγοι εισαστε
Είμαστε λαγοι γιατί ο αντμιν σε μπανάρει που βρίζεις μανες!!Και μετά λες οτι εγώ έχω πάθει εγκεφαλικό......

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.405
Πόντοι
5.506
Ναι βρίζω μάνες λέει και δεν ντρέπεται καθόλου.......Στα χα πει και τις προάλλες ανήλικος εγκλωβισμένος σε σώμα ενήλικου μαλάκια παίχτηκε με σενα
να ντρεπεσε γιαυτο που εισαι στην ζωη μαλακα....εγω εχω εχω τιμη που εσυ δεν εχεις
ξερω ποια μανα βριζω...την δικια σου την εχω στα κοντα ηλιθιε

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.951
Πόντοι
1.406
Αλλά στην μπάλα μετράει πορείες. Εκεί δεν μετράνε οι κούπες.
Τυπε ξέρεις υπάρχει ντιρεκτιβα από την ΟΥΕΦΑ την μέρα του τελικού του Κόνφερενς οι παιχτες των δύο ομάδων να μην έχουν καταναλώσει τυρόπιτα ή παρόμοια σφολιατοειδη για να μην υπάρχουν προβλήματα κατά την απονομή :embarrased::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.405
Πόντοι
5.506
Είμαστε λαγοι γιατί ο αντμιν σε μπανάρει που βρίζεις μανες!!Και μετά λες οτι εγώ έχω πάθει εγκεφαλικό......
εισαι μαλακας κοριτσι μου????? δεν εχω ασυλια σου ειπα ρωτα την μαμα σου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
Ρε φίλε χεστηκα για το τι κάνουν οι άλλοι με ρώτησες για έναν συγκεκριμένο και απάντησα σιγα μην κάτσω να μετρήσω ποιος είναι πιο μαλακας και άνανδρος....
Απλά μη με μπλέκεις με αυτά γιατί εγώ έχω μάθει αλλιώς οχι σε πουστιες και ξεφτυλικια.
Όσο για την καμπούρα δες πόσοι γράφετε και τι λετε όπως και την ασυλία που έχετε απο τον admin.
10 χρονια γραμμένος είμαι και 15 παρακολουθώ δεν θα με πεισεις για το αντίθετο
Δεν μπαίνεις και στο γαυραδικο να δεις τι γινότανε από βαζελους;

το πρώτος διδαξας και όλοι οι βαζελοι μαζί της πουστιας και της ξεφτίλας είσαι. Από εσένα πήραμε μπουσουλα όλοι οι υπόλοιποι.
Λουστειτε τα.

Πολλά σε ρώτησα αλλά δεν απάντησες.

ΥΓ. Που είναι αυτός ο ανώτερου επιπέδου τυπος Ανεμοδουρας να πατήσει κανένα like , χαχα. Ανησυχώ.

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
Δεν μπαίνεις και στο γαυραδικο να δεις τι γινότανε από βαζελους;

το πρώτος διδαξας και όλοι οι βαζελοι μαζί της πουστιας και της ξεφτίλας είσαι. Από εσένα πήραμε μπουσουλα όλοι οι υπόλοιποι.
Λουστειτε τα.

Πολλά σε ρώτησα αλλά δεν απάντησες.

ΥΓ. Που είναι αυτός ο ανώτερου επιπέδου τυπος Ανεμοδουρας να πατήσει κανένα like , χαχα. Ανησυχώ.
Φίλε άμα κάτσω να απαντώ στα κατεβατά σου πάει χαθήκαμε μπαίνω μια στο τόσο για χαβαλέ όχι να ανακυκλώνω τα ίδια και τα ίδια και να μην βγαίνει άκρη.....
Στο γαβραδικο δεν μπαίνω δεν έχω καμία δουλειά αν υπάρχουν μαλακες δικοί μας εκεί τότε σκιστε τους τα θέλει ο κωλος τους.Αλλα επειδή παρακολουθώ άσε τα τι και ποιος δεν τολμάει κανένας να βρίσει και να μην φάει μπαν την ίδια ώρα που εσείς βριζετε τους πάντες και δεν τρεχει μια!
Δεν θα με πεισεις για το αντίθετο ότι και να γραψεις

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
εισαι μαλακας κοριτσι μου????? δεν εχω ασυλια σου ειπα ρωτα την μαμα σου
Εύχομαι η δικιά σου ή μανούλα να είναι πάντα καλά και κάποια στιγμή να μάθει τι άνανδρο γιο έκανε.....Παίζει να σου χώσει κανενα μπακαλιάρο η ίδια μιας και δεν καταλαβαίνεις ότι η μάνα του άλλου είναι ιερή,η μπορεί να είναι άρρωστη η να έχει πεθάνει κλπ κλπ....Τόσο γκασμας είσαι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
Φίλε άμα κάτσω να απαντώ στα κατεβατά σου πάει χαθήκαμε μπαίνω μια στο τόσο για χαβαλέ όχι να ανακυκλώνω τα ίδια και τα ίδια και να μην βγαίνει άκρη.....
Στο γαβραδικο δεν μπαίνω δεν έχω καμία δουλειά αν υπάρχουν μαλακες δικοί μας εκεί τότε σκιστε τους τα θέλει ο κωλος τους.Αλλα επειδή παρακολουθώ άσε τα τι και ποιος δεν τολμάει κανένας να βρίσει και να μην φάει μπαν την ίδια ώρα που εσείς βριζετε τους πάντες και δεν τρεχει μια!
Δεν θα με πεισεις για το αντίθετο ότι και να γραψεις
Άντε πάλι. Την μια δεν σε νοιάζει που θίγω τα βρισιδια σε μανάδες, νεκρούς από βαζελους τι κάνουν οι άλλοι, και από την άλλη στιγμή παρακολουθείς ποιος και τι κάνει.

Και εσείς το ίδιο θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση μας. Δεν είστε και η Παναγία με τον γιο της.

Άσε μας ρε άνθρωπε.

@troubakhs ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, το νου σου... Ήρεμα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.405
Πόντοι
5.506
Εύχομαι η δικιά σου ή μανούλα να είναι πάντα καλά και κάποια στιγμή να μάθει τι άνανδρο γιο έκανε.....Παίζει να σου χώσει κανενα μπακαλιάρο η ίδια μιας και δεν καταλαβαίνεις ότι η μάνα του άλλου είναι ιερή,η μπορεί να είναι άρρωστη η να έχει πεθάνει κλπ κλπ....Τόσο γκασμας είσαι
πεθανε η δικια μου ...τιμια ...παλεψε
με εκανε ανθρωπο....μουνοσπερμα εγω καλα ειμαι ...η μανα δεν ειναι συμβολαιο, η δικια σου δε ειναι ιερη κ
τοχεις εισαι μπασταρδο απο παντου

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
Άντε πάλι. Την μια δεν σε νοιάζει που θίγω τα βρισιδια σε μανάδες, νεκρούς από βαζελους τι κάνουν οι άλλοι, και από την άλλη στιγμή παρακολουθείς ποιος και τι κάνει.

Και εσείς το ίδιο θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση μας. Δεν είστε και η Παναγία με τον γιο της.

Άσε μας ρε άνθρωπε.

@troubakhs ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, το νου σου... Ήρεμα.
Ρε φίλε παρακολουθώ σου είπα και τόσα χρόνια δεν βλέπω 5 με 10 Παναθηναικους στο γαβρονημα συστηματικά να ανεβάζουν κουραδες,κατρουλια,να λένε για λαγους,για μανάδες κλπ κλπ και αν έχουν εμφανιστεί κάνα δυο φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες.....Αυτο λέω!
Ούτε ότι είμαστε Παναγίες ούτε τιποτα άλλο!

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
πεθανε η δικια μου ...τιμια ...παλεψε
με εκανε ανθρωπο....μουνοσπερμα εγω καλα ειμαι ...η μανα δεν ειναι συμβολαιο, η δικια σου δε ειναι ιερη κ
τοχεις εισαι μπασταρδο απο παντου
Συλλυπητήρια για τη μητέρα σου......Τωρα για τα υπόλοιπα τι να σου πω ρε φίλε αφού δε νιώθεις εσύ ο ίδιος τι και πως οκ συνέχιζε να ξεφτυλιζεσαι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
Ρε φίλε παρακολουθώ σου είπα και τόσα χρόνια δεν βλέπω 5 με 10 Παναθηναικους στο γαβρονημα συστηματικά να ανεβάζουν κουραδες,κατρουλια,να λένε για λαγους,για μανάδες κλπ κλπ και αν έχουν εμφανιστεί κάνα δυο φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες.....Αυτο λέω!
Ούτε ότι είμαστε Παναγίες ούτε τιποτα άλλο!
Ρε φίλε μην παρακολουθεις όπως σε συμφερει. Κανέ ένα ξεφυλισμα στο γαυραδικο μέχρι τον Φλεβάρη του 24 και πίσω. Και όσο πιο πίσω θα πηγαίνεις τόσο περισσότερα θα βρίσκεις. Αν βαριέσαι πάλι κάνω εγώ το ξεφυλισμα.
Είσαι και τοοοοοοοοσα χρόνια εδώ μέσα όπως λες.
Κόψε την τρελή τυπε, γιατί εγώ είμαι πιο τρελός από εσένα.

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
Ρε φίλε μην παρακολουθεις όπως σε συμφερει. Κανέ ένα ξεφυλισμα στο γαυραδικο μέχρι τον Φλεβάρη του 24 και πίσω. Και όσο πιο πίσω θα πηγαίνεις τόσο περισσότερα θα βρίσκεις. Αν βαριέσαι πάλι κάνω εγώ το ξεφυλισμα.
Είσαι και τοοοοοοοοσα χρόνια εδώ μέσα όπως λες.
Κόψε την τρελή τυπε, γιατί εγώ είμαι πιο τρελός από εσένα.
Κοίτα δεν το καίω όπως εσύ εδώ μέσα αλλά αυτό συμβαίνει και δεν με πείθεις για το αντίθετο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
Κοίτα δεν το καίω όπως εσύ εδώ μέσα αλλά αυτό συμβαίνει και δεν με πείθεις για το αντίθετο.
Διόρθωση. Μάιο του 24 και πίσω. Από αρχές Ιούνη αλλάξανε τα κοζα.Μου αρέσεις. Πιστός στην κωλοτουμπα. Έχεις και προσωπική ζωή σωστα. Να λες μαλακίες όμως μια χαρά ξέρεις.

Μην μπλεκεις με αυτά μαζί μου. Ελπίζω να το έμαθες το μάθημα. Δεν βγαζεις άκρη με εμένα τον καμμένο.

Α, και μη σώσεις και πειστείς για το αντίθετο. Τσακωμενος όπως όλοι οι βαζελοι με την αλήθεια είσαι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.445
Πόντοι
5.006
Έχω δει γαβρους να κοροϊδεύουν τις πορειες και μετά να κάνουν όλε όλε επειδή πέρασαν στους 16!Άσε ρε Τάκη τώρα εδώ το κονφερενς το κάνατε μιλκο και μόλις το πηρατε το κάνατε τσουλου!Όσο για τους δημοσιογράφους πιο πολύ διαβάζετε εσεις τι γράφουν πάρα εμεις καμία επαφή αυτα που γράφεις.....
Υγ: Δεν μπορεις να κοροϊδεύεις κάτι που δεν έχεις καταφέρει.....Εκεί ειμασταν εκεί εισασταν εμεις φτάσαμε κάπου εσεις πουθενά!Οπότε άσε τις τυχερές κληρωσεις και τα κουραφέξαλα και άναψε λαμπάδες που κοιμήθηκε ο Θεός και πηρατε το μιλκο αλλιώς με μια φορά στους 8 όλη και ολη θα εισασταν ακόμα.....

δεν ειναι κουραφεξαλα οι τυχερες κληρωσεις τυπε...

1960 - 1990 :
ολυμπιακος επαιξε με :​
μιλαν, τσσκα σοφιας, γιουβεντους, μπενφικα (2 φορες), σελτικ, αντερλεχτ, ντιναμο κιεβου, μπαγερν μοναχου, κραιοβα, αγιαξ, οστερ, αμβουργο, γκορνικ ζαμπριε
δηλαδη σε 30 χρονια αντιμετωπισαμε 15 ομαδες, εκ των οποίων οι 9 ηταν ομαδαρες….
Και αποκλεισαμε τις : σελτικ, οστερ, αγιαξ

παο επαιξε με :​
σπαρτακ κραλοβ, γιουβεντους, πολώνια μπιτοβ, γκλεγκοριαν, κολωνια, φερενσβαρος, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, αγιαξ, τσσκα σοφιας, φλοριανα, κλαμπ μπριζ, φεγενορντ,
οι ομαδες που αποκλεισατε ειναι : γκλεγκοριαν, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, φλοριανα, φεγενορντ, λινφιλτ, γκετεμποργκ

σε 30 χρονια ευρωπης, ο ολυμπιακος ειχε αποκλεισει σελτικ και αγιαξ....εσυ ειχες αποκλεισει εβερτον και φεγενορντ....αντε να σου βαλω και την σλοβαν μπρατισλαβας αν θες...
η διαφορα ειναι οτι εσυ οταν απεκλεισες την φεγενορντ, μετα επαιξες με την λινφιλντ (πρωταθλητρια βορειας ιρλανδιας) και προχωρησες....
εγω οταν απεκλεισα την σελτικ, επεσα πανω στην αντερλεχτ και οταν απεκλεισα τον αγιαξ, επεσα πανω στην μπενφικα

υγ : αν δεις τις ετησιες κληρωσεις, θα σοκαριστεις τυπε...θα καταλαβεις το δουλεμα που τρωτε με τις δηθεν ευρωπαικες πορειες του ευρωβαζελου....σε 30 χρονια (1960-1990), όποτε πεφτατε με κανονικη ομαδα, απλα χανατε...και εμεις το ιδιο φυσικα......
στα 30 χρονια κοιμηθηκε ο θεος 2 χρονιες και αποκλεισαμε σελτικ και αγιαξ....
στα 30 χρονια κοιμηθηκε ο θεος 2 χρονιες και αποκλεισατε εβερτον και φεγενορντ...
αυτη ειναι ολη και ολη η ιστορια...

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
δεν ειναι κουραφεξαλα οι τυχερες κληρωσεις τυπε...

1960 - 1990 :
ολυμπιακος επαιξε με :​
μιλαν, τσσκα σοφιας, γιουβεντους, μπενφικα (2 φορες), σελτικ, αντερλεχτ, ντιναμο κιεβου, μπαγερν μοναχου, κραιοβα, αγιαξ, οστερ, αμβουργο, γκορνικ ζαμπριε
δηλαδη σε 30 χρονια αντιμετωπισαμε 15 ομαδες, εκ των οποίων οι 9 ηταν ομαδαρες….
Και αποκλεισαμε τις : σελτικ, οστερ, αγιαξ

παο επαιξε με :​
σπαρτακ κραλοβ, γιουβεντους, πολώνια μπιτοβ, γκλεγκοριαν, κολωνια, φερενσβαρος, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, αγιαξ, τσσκα σοφιας, φλοριανα, κλαμπ μπριζ, φεγενορντ,
οι ομαδες που αποκλεισατε ειναι : γκλεγκοριαν, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, φλοριανα, φεγενορντ, λινφιλτ, γκετεμποργκ

σε 30 χρονια ευρωπης, ο ολυμπιακος ειχε αποκλεισει σελτικ και αγιαξ....εσυ ειχες αποκλεισει εβερτον και φεγενορντ....αντε να σου βαλω και την σλοβαν μπρατισλαβας αν θες...
η διαφορα ειναι οτι εσυ οταν απεκλεισες την φεγενορντ, μετα επαιξες με την λινφιλντ (πρωταθλητρια βορειας ιρλανδιας) και προχωρησες....
εγω οταν απεκλεισα την σελτικ, επεσα πανω στην αντερλεχτ και οταν απεκλεισα τον αγιαξ, επεσα πανω στην μπενφικα

υγ : αν δεις τις ετησιες κληρωσεις, θα σοκαριστεις τυπε...θα καταλαβεις το δουλεμα που τρωτε με τις δηθεν ευρωπαικες πορειες του ευρωβαζελου....σε 30 χρονια (1960-1990), όποτε πεφτατε με κανονικη ομαδα, απλα χανατε...και εμεις το ιδιο φυσικα......
στα 30 χρονια κοιμηθηκε ο θεος 2 χρονιες και αποκλεισαμε σελτικ και αγιαξ....
στα 30 χρονια κοιμηθηκε ο θεος 2 χρονιες και αποκλεισατε εβερτον και φεγενορντ...
αυτη ειναι ολη και ολη η ιστορια...
Να λένε μαλακίες οι βαζελοι ξέρουν. Να τις υποστηρίξουν δεν ξέρουν. Κάτσε να δεις τι μπαρμπουτσαλα θα σου απαντήσει τώρα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.445
Πόντοι
5.006
Να λένε μαλακίες οι βαζελοι ξέρουν. Να τις υποστηρίξουν δεν ξέρουν. Κάτσε να δεις τι μπαρμπουτσαλα θα σου απαντήσει τώρα.
αυτη ειναι η αληθεια τυπε....μεχρι τις αρχες του 90 που στο τσουλου συμμετειχαν μονο οι πρωταθλητριες χωρες και η σεζον ξεκινουσε απο την φαση των 32 ομαδων, για να προχωρησεις ηθελες κυριως τυχη.....
γιατι τα ζευγαρια ηταν φιξ μεχρι τον τελικο...οπως δηλαδη στο ευρωμπασκετ που ειδαμε...
δηλαδη αν κληρωνοσουν στους 32 με την πρωταθλητρια μαλτας, ηξερες οτι μετα θα επαιζες με τον νικητη του ζευγαριου αναμεσα στον πρωταθλητη βορειας ιρλανδιας εναντιον του πρωταθλητη δανιας (ή λουξεμβουργου)....ετσι ηξερες οτι μπορεις να πας 8αδα....

επισης τα ματς ηταν ελαχιστα...δηλαδη σε 30 χρονια (1960 - 1990), ο ολυμπιακος αντιμετωπισε 15 ομαδες ολες και ολες...και ο βαζελος 19 ομαδες....
την χρονια που πηραμε το κοφερενσ ξερεις ποσες ομαδες αντιμετωπισαμε????
10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε 30 χρονια (1960 - 1990) ειχαμε αντιμετωπισει ολες και ολες 15 ομαδες (και ο βαζελος 19) και εμεις σε μια χρονια το 2024 αντιμετωπισαμε 10 για να παρουμε το κονφερενς...
για να καταλαβει κανεις την διαφορα μεγεθους....

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.445
Πόντοι
5.006
δεκαετια του 60 :

1959 – 1960
ολυμπιακος αποκλειστηκε απο μιλαν (1ος γυρος)

1960 – 1961
παο αποκλειστηκε απο σπαρτακ κραλοβ (1ος γυρος)

1961 – 1962
παο αποκλειστηκε απο γιουβεντους (1ος γυρος)

1962 – 1963
παο αποκλειστηκε απο πολώνια μπιτοβ (1ος γυρος)

1963 – 1964
αεκ αποκλειστηκε απο μονακο (1ος γυρος)

1964 – 1965
παο περασε απο γκλεγκοριαν (πρωταθλητρια βορειας ιρλανδιας) και αποκλειστηκε απο κολωνια

1965 – 1966
παο αποκλειστηκε απο φερενσβαρος (1ος γυρος)

1966 – 1967
ολυμπιακος αποκλειστηκε απο τσσκα σοφιας (1ος γυρος), η οποια εφτασε στους 4 και αποκλειστηκε απο την ιντερ

1967 – 1968
ολυμπιακος αποκλειστηκε απο γιουβεντους (1ος γυρος)

1968 – 1969
αεκ περασε ζενες ες (πρωταθλητρια λουξεμβουργου), περασε ΑΒ (πρωταθλητρια δανιας) και αποκλειστηκε απο σπαρτακ τιρναβα (πρωταθλητρια σλοβακιας) στους 8

3 φορες παιξαμε στο τσουλου, και πεσαμε πανω στην γιουβεντους, την μιλαν και την τσσκα σοφιας....και δεν περασαμε καμια!!!! λογικό
και ο βαζελος οταν επεσε πανω στην γιουβεντους ή την φερενσβαρος ή την κολωνια, αποκλειστηκε.....λογικο...
ποτε περασε? οταν επεσε πανω στην γκλεγκοριαν (πρωταθλητρια βορειας ιρλανδιας) ή η αεκ πανω στην ζενες ες (πρωταθλητρια λουξεμβουργου)...
και αυτο ηταν καθαρα θεμα τυχης...εμεις πεφταμε στον 1ο γυρο πανω σε γιουβεντους και μιλαν και αυτοι πανω στην γκελγκοριαν και την ζενες ες...

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.445
Πόντοι
5.006
δεκαετια 70 :

1970 – 1971 ( το επος του γουεμπλει μπουχαχαχα)
βαζελος περασε ζενες ες (πρωταθλητρια λουξεμβουργου), περασε σλοβαν μπρατισλαβας, περασε εβερτον και αποκλειστηκε απο αγιαξ στους 4

1971 – 1972
αεκ αποκλειστηκε απο ιντερ (1ος γυρος)

1972 – 1973
παο αποκλειστηκε απο τσσκα σοφιας (1ος γυρος)

1973 – 1974
ολυμπιακος αποκλειστηκε απο μπενφικα (1ος γυρος)

1974 – 1975
ολυμπιακος περασε σελτικ και αποκλειστηκε απο αντερλεχτ στους 16

1975 – 1976
ολυμπιακος αποκλειστηκε απο ντιναμο κιεβου (1ος γυρος)

1976 – 1977
παοκ περασε απο ομονοια κυπρου και αποκλειστηκε απο ντιναμο κιεβου στους 16

1977 – 1978
παο περασε απο φλοριανα (πρωταθλητρια μαλτας) και αποκλειστηκε απο κλαμπ μπριζ στους 16

1978 – 1979
αεκ περασε απο πορτο και αποκλειστηκε απο νοτιγχαμ φορεστ στους 16

1979 – 1980
αεκ αποκλειστηκε απο πιτιεστι (πρωταθλητρια ρουμανιας - 1ος γυρος)

οταν ειχαμε την ομαδαρα του γουλανδρη, πεσαμε πανω στην μπενφικα και την επομενη χρονια πανω στην σελτικ, την οποια περασαμε κιολας, και μετα καπακι πανω στην αντερλεχτ!!!!!και το 1975 πεσαμε στον 1ο γυρο πανω στην ντιναμο κιεβου...
ο βαζελος την ιδια δεκαετια επεφτε στον 1ο γυρο πανω στην ζενες ες (πρωταθλητρια λουξεμβουργου) και την φλοριανα (πρωταθλητρια μαλτας)

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.445
Πόντοι
5.006
δεκαετια 80 :

1980 – 1981
ολυμπιακος αποκλειστηκε απο μπαγερν μοναχου (1ος γυρος)

1981 – 1982
ολυμπιακος αποκλειστηκε απο κραιοβα (1ος γυρος)

1982 – 1983
ολυμπιακος περασε απο οστερ (πρωταθλητρια σουηδιας) και αποκλειστηκε απο αμβουργο στους 16

1983 – 1984
ολυμπιακος περασε απο αγιαξ και αποκλειστηκε απο μπενφικα στους 16

1984 – 1985
παο περασε απο φεγενορντ, περασε λινφιλτ (πρωταθλητρια βορειας ιρλανδιας), περασε απο γκετεμποργκ και αποκλειστηκε απο λιβερπουλ στους 4

1985 – 1986
παοκ αποκλειστηκε απο βερονα (1ος γυρος)

1986 – 1987
παο αποκλειστηκε απο ερυθρο αστερα (1ος γυρος)

1987 – 1988
ολυμπιακος αποκλειστηκε απο γκορνικ ζαμπριε (1ος γυρος)

1988 – 1989
λαρισα αποκλειστηκε απο ξαμαξ (1ος γυρος)

1989 – 1990
αεκ περασε απο διναμο δρεσβης και αποκλειστηκε απο μαρσειγ στους 16

1990 – 1991
παο αποκλειστηκε απο λεχ ποζναν (1ος γυρος)

πηγαμε 3 σερι χρονιες στο τσουλου και τις 2 απο αυτες πεσαμε απο τον 1ο γυρο με μπαγερν και αγιαξ!!!!
αν συγκρινεις τις χρονιες 1983 – 1984 και 1984 – 1985, θα δεις οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης :
την 1η χρονια εμεις αποκλεισαμε αγιαξ και μετα πεσαμε πανω σε μπενφικα και την επομενη χρονια ο βαζελος απεκλεισε φεγενορντ και μετα επεσε πανω σε λινφιλτ (πρωταθλητρια βορειας ιρλανδιας)!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom