Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.464
- Πόντοι
- 28.246
Καλά του έκανες!
Καλά του έκανες!
α εισαι παλιος.....Αμέ.....Σκέψου ότι έχω προλάβει να σας λέμε για μπαλα και να λέτε ποια μπαλα ρε Έντι Τζόνσον οε οε οε τόσο ποδοσφαιροφιλοι εισασταν οι οπαδοί της κωλοτουμπας......
καναμε το κονφερενς μιλκο καπ επειδη ενα ατομο της διοικησης εκανε το κονφερενς μιλκο καπ;Άσε ρε Τάκη τώρα εδώ το κονφερενς το κάνατε μιλκο και μόλις το πηρατε το κάνατε τσουλου!
Επιμένεις Ε, τότε να σου ξανά πως, όπως πολλές φορές σε αυτό το νήμα που το έχω πει. Πήγαινε εσύ σε καμία δεκαριά τελικούς Ευρωλίγκας και έλα να μιλήσουμε. Πώς ειπες; Έχεις 7 κούπες κειθε; Έλα μωρέ μαλακα τώρα. Μην μειώνεις τις πορείες. Φτάσει όσες έφτασα εγώ και έλα να μιλήσουμε.Έχω δει γαβρους να κοροϊδεύουν τις πορειες και μετά να κάνουν όλε όλε επειδή πέρασαν στους 16!Άσε ρε Τάκη τώρα εδώ το κονφερενς το κάνατε μιλκο και μόλις το πηρατε το κάνατε τσουλου!Όσο για τους δημοσιογράφους πιο πολύ διαβάζετε εσεις τι γράφουν πάρα εμεις καμία επαφή αυτα που γράφεις.....
Υγ: Δεν μπορεις να κοροϊδεύεις κάτι που δεν έχεις καταφέρει.....Εκεί ειμασταν εκεί εισασταν εμεις φτάσαμε κάπου εσεις πουθενά!Οπότε άσε τις τυχερές κληρωσεις και τα κουραφέξαλα και άναψε λαμπάδες που κοιμήθηκε ο Θεός και πηρατε το μιλκο αλλιώς με μια φορά στους 8 όλη και ολη θα εισασταν ακόμα.....
ρε εχει εγκεφαλικο ο τυπος τι απαντας?καναμε το κονφερενς μιλκο καπ επειδη ενα ατομο της διοικησης εκανε το κονφερενς μιλκο καπ;
οι αποψεις μας εκπροσωπουνται δηλαδη απο τον καραπαπα και τον καθε καραπαπα;
προσεχε τι θα απαντησεις...
![]()
αμα σταματησω να απανταω στους αναπηρους του σαητ θα μιλαω με 5 ατομα στο τελοςρε εχει εγκεφαλικο ο τυπος τι απαντας?
Όχι παριστανει ότι δεν ξεχνιεται. Αυτός που εβάλε ο παπαροτριφτουλας, όταν πήρε την πρώτη Ευρωλίγκα η ομάδα του με αυτόν πρόεδρο (Τρακης) γύρισε και είπε, ο Τρακης ντε, άλλοι μετράνε νίκες, εμείς μετράμε κούπες και βαραγε μαλακια από την δήλωση αυτή.ρε εχει εγκεφαλικο ο τυπος τι απαντας?
Ναι φίλε δεν κυκλοφορούμε στην κοινωνία μόνο ο καραπαπαρας και ο Τσουκαλάς λέγανε το κονφερενς μιλκο οκ έγινε ότι πεις.....Δεν ξέρουμε τι μαλακες και τι κωλοτουμπες ειστε τώρα θα σας μάθουμε.....Αντε πες κάνα ανάπηρος τώρα να την δεις κάπως και εσυ εξυπνοπουλικαναμε το κονφερενς μιλκο καπ επειδη ενα ατομο της διοικησης εκανε το κονφερενς μιλκο καπ;
οι αποψεις μας εκπροσωπουνται δηλαδη απο τον καραπαπα και τον καθε καραπαπα;
προσεχε τι θα απαντησεις...
![]()
Καλά βρισε εσύ πίσω από τις οθονες που το κάνεις συστηματικά και άσε τα υπόλοιπα.....Καλύτερα εγκεφαλικό πάρα κοτόπουλο....ρε εχει εγκεφαλικο ο τυπος τι απαντας?
Καλά και ο Τρακης εσκουζε πέρυσι για στημένη Ευρωλίγκα και κάτι νούμερα έβγαζε για το ποιος θα το πάρει κάθε χρόνο και βαραγατε παλαμάκια. Και εμεις ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη επίσης και βλέπουμε και ακούμε...Ναι φίλε δεν κυκλοφορούμε στην κοινωνία μόνο ο καραπαπαρας και ο Τσουκαλάς λέγανε το κονφερενς μιλκο οκ έγινε ότι πεις.....Δεν ξέρουμε τι μαλακες και τι κωλοτουμπες ειστε τώρα θα σας μάθουμε.....Αντε πες κάνα ανάπηρος τώρα να την δεις κάπως και εσυ εξυπνοπουλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά βρισε εσύ πίσω από τις οθονες που το κάνεις συστηματικά και άσε τα υπόλοιπα.....Καλύτερα εγκεφαλικό πάρα κοτόπουλο....
1ον δεν μετράω πορειες ούτε τιποτα απάντησα στον γκεμπελισκο και πετάχτηκες δεν άνοιξα εγώ κουβέντα.....Καλά και ο Τρακης εσκουζε πέρυσι για στημένη Ευρωλίγκα και κάτι νούμερα έβγαζε για το ποιος θα το πάρει κάθε χρόνο και βαραγατε παλαμάκια. Και εμεις ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη επίσης και βλέπουμε και ακούμε...
Όσο για την απάντηση στον Τρουμπακη και εσύ το ίδιο κάνεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Πάρτη σκούφια σου και βάρα μας δηλαδή.
τυπε η ευγενεια σου με συγκίνησε ...εσυ ολα καλα?Ναι φίλε δεν κυκλοφορούμε στην κοινωνία μόνο ο καραπαπαρας και ο Τσουκαλάς λέγανε το κονφερενς μιλκο οκ έγινε ότι πεις.....Δεν ξέρουμε τι μαλακες και τι κωλοτουμπες ειστε τώρα θα σας μάθουμε.....Αντε πες κάνα ανάπηρος τώρα να την δεις κάπως και εσυ εξυπνοπουλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά βρισε εσύ πίσω από τις οθονες που το κάνεις συστηματικά και άσε τα υπόλοιπα.....Καλύτερα εγκεφαλικό πάρα κοτόπουλο....
Για τον Τάκη του bou εννοείς ότι βρίζει μάνες ή για τον Τάκη τον πρωτότυπο;1ον δεν μετράω πορειες ούτε τιποτα απάντησα στον γκεμπελισκο και πετάχτηκες δεν άνοιξα εγώ κουβέντα.....
2ον βρίζω εγώ πίσω από τις οθονες;τι λες ρε φίλε σοβαρεψου!Ο άλλος μέχρι και μάνες έχει βρίσει τι δουλειά έχω εγώ με τέτοιους ανανδρους τι λες βραδιατικα.
για εμενα λες?Ο άλλος μέχρι και μάνες έχει βρίσει τι δουλειά έχω εγώ με τέτοιους ανανδρους τι λες βραδιατικα.
Εγώ είμαι μαλακας η εσύ τυφλος;Τρουμπακης γράφεις ρε κατεστραμενε συνελθε!Για τον Τάκη του bou εννοείς ότι βρίζει μάνες ή για τον Τάκη τον πρωτότυπο;
Γιατί ο Τάκης εδώ μέσα δεν θυμάμαι να έχει βρίσει μάνα κάποιου. Εγώ έχω βρίσει, ως παράδειγμα, ο Τάκης όχι.
Ρε μηπως είσαι μαλακας;
Τελικά εσύ απαντάς στα εγκεφαλικά ναι η οχι;Ναι για σενα λέω με ρώτησε ο άλλος και απαντησαγια εμενα λες?
Με συγχωρείς νόμιζα ότι έλεγες για τον Τάκη.Εγώ είμαι μαλακας η εσύ τυφλος;Τρουμπακης γράφεις ρε κατεστραμενε συνελθε!
δεν καταλαβαινω τι λες γιατι βαρας εγκεφαλικα ....ναι βριζω μανεςΤελικά εσύ απαντάς στα εγκεφαλικά ναι η οχι;Ναι για σενα λέω με ρώτησε ο άλλος και απαντησα
Ρε φίλε χεστηκα για το τι κάνουν οι άλλοι με ρώτησες για έναν συγκεκριμένο και απάντησα σιγα μην κάτσω να μετρήσω ποιος είναι πιο μαλακας και άνανδρος....Με συγχωρείς νόμιζα ότι έλεγες για τον Τάκη.
Ναι ο Τρουμπακης έχει πιάσει στα χέρια του (λόγος με γραφή εδώ μέσα) μανάδες.
Θέλεις να ξεφυλισουμε το νημα αυτό εδώ να δούμε για απογόνους στολών, κάτι για γαυροι είστε άγνωστους πατρός και άλλα τέτοια ωραία; Μέχρι και νεκρούς πιάσατε στα βρωμοχερα σας.
Ότι ώρα θέλεις δεν μου κάνει εμένα κοπο, στα βγάζω.
Κοιτάτε την καμπούρα σας πρώτα.
εγω εχω φαει 3 μπαν χοντρα ρε ξεφτιλα...παροτι ειμαι ολυμπιακος ο αντμιν δεν με γουσταρειΡε φίλε χεστηκα για το τι κάνουν οι άλλοι με ρώτησες για έναν συγκεκριμένο και απάντησα σιγα μην κάτσω να μετρήσω ποιος είναι πιο μαλακας και άνανδρος....
Απλά μη με μπλέκεις με αυτά γιατί εγώ έχω μάθει αλλιώς οχι σε πουστιες και ξεφτυλικια.
Όσο για την καμπούρα δες πόσοι γράφετε και τι λετε όπως και την ασυλία που έχετε απο τον admin.
10 χρονια γραμμένος είμαι και 15 παρακολουθώ δεν θα με πεισεις για το αντίθετο
Ναι βρίζω μάνες λέει και δεν ντρέπεται καθόλου.......Στα χα πει και τις προάλλες ανήλικος εγκλωβισμένος σε σώμα ενήλικου μαλάκια παίχτηκε με σεναδεν καταλαβαινω τι λες γιατι βαρας εγκεφαλικα ....ναι βριζω μανες
ειναι υπευθυνες μου εισαι μαλακας