You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.770
- Πόντοι
- 36.036
ΚαλάΜΗΝ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Μέχρι τότε όμως

athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.837
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι φειδωλος ρε μουνηΚαλά
Μέχρι τότε όμως
![]()

Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.959
- Πόντοι
- 6.056
Ξεχνάνε ότι η κατάρευση του Παναθηναϊκού επήλθε με την φυγή της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ως απόρροια της απηυδησης του Τζιγκερ που ήθελε να τραβήξει την ομάδα από τον βούρκο της σούπερ λίγδας.
Απο κάτι τέτοια θα απηυδυσε ο τζίγγερ

sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.841
- Πόντοι
- 47.293
Να βάλεις στοίχημα ΠΑΟ για πρωτάθλημα κ του χρονου θα είσαι Μονακό παραλίαΜΗΝ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.875
- Πόντοι
- 10.656
εχει αστεγους το μονακο;Να βάλεις στοίχημα ΠΑΟ για πρωτάθλημα κ του χρονου θα είσαι Μονακό παραλία
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.837
- Πόντοι
- 12.756
δεν παιζω τυχερα παιχνιδια γενικα μονο που και που κανα τζοκερΝα βάλεις στοίχημα ΠΑΟ για πρωτάθλημα κ του χρονου θα είσαι Μονακό παραλία
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.841
- Πόντοι
- 47.293
Μα δεν είναι τυχερό παιχνίδι ...είμαι σίγουρο ότι Αλαφούζος σηκώνει πρωτάθλημα φέτος ...δεν παιζω τυχερα παιχνιδια γενικα μονο που και που κανα τζοκερ
Όλα στο πράσινο κ θα γίνεις πολυεκατομμυριούχος
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.837
- Πόντοι
- 12.756
ας το παρω και αςμην γινω δεν πειραζειΜα δεν είναι τυχερό παιχνίδι ...είμαι σίγουρο ότι Αλαφούζος σηκώνει πρωτάθλημα φέτος ...
Όλα στο πράσινο κ θα γίνεις πολυεκατομμυριούχος

raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.445
- Πόντοι
- 5.006
ας το παρω και αςμην γινω δεν πειραζει![]()

Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.838
- Πόντοι
- 206
Αν το επαιρνε ο Παναθηναικος θα πιάνοτανε; Ολοκληρη κουπα δεν πιανεται αλλα πιανεται η συμμετοχη σε τελικο. Μαστα. Ετσι σας θελω. Να συνεχιζετε να σκατε απο την ζηλια σας. Παμε αλλη μια... Ο Ολυμπιακος εχει το παναθηναικακι ΔΕΝ εχει.
Μου ρθε να ριξω και χεσιμο. Σκουπισε, σφουγγαρισε μετα....
![]()
Τίποτα δε πήρατε . Ένα μπουκάλι μιλκο , το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο ψυγείο με το σήμα του Ολυμπιακού
Champions League δεν έχετε πάει ποτέ σε τελικό ουτε καν στους 4
Εμείς στο πρωταθλητριών ένα τελικό κ δύο ημιτελικά
Δεν πρόκειται να μασ φτάσετε ΠΟΤΕ, ΕΙΣΤΕ μικρότερος σύλλογος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό με βάση τις παραπάνω πορείες που έχει κάνει ο ΠΑΟ
ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.461
- Πόντοι
- 28.246
Μέτρησέ μου τις κούπες σου τις ευρωπαικές. Ο Ολυμπιακός έχει, ο Παναθηναικός ΔΕΝ έχει. Κούπες θέλω να μου μετρήσεις. Εγώ έχω μια. Ευρωπαική. Εσύ πόσες έχεις.Τίποτα δε πήρατε . Ένα μπουκάλι μιλκο , το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο ψυγείο με το σήμα του Ολυμπιακού
Δεν πρόκειται να μασ φτάσετε ΠΟΤΕ, ΕΙΣΤΕ μικρότερος σύλλογος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό με βάση τις παραπάνω πορείες που έχει κάνει ο ΠΑΟ
ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ
Για συνέχισε λίγο να λυσσάς και να ζηλεύεις ακόμα να σε δω. Σε καταλαβαίνω, ήθελες να το πάρεις εσύ. Τι να κάνουμε δεν είναι όλοι για τα ευρωπαικά σαλόνια.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.930
- Πόντοι
- 6.756
Μέτρησέ μου τις κούπες σου τις ευρωπαικές. Ο Ολυμπιακός έχει, ο Παναθηναικός ΔΕΝ έχει. Κούπες θέλω να μου μετρήσεις. Εγώ έχω μια. Ευρωπαική. Εσύ πόσες έχεις.
Για συνέχισε λίγο να λυσσάς και να ζηλεύεις ακόμα να σε δω. Σε καταλαβαίνω, ήθελες να το πάρεις εσύ. Τι να κάνουμε δεν είναι όλοι για τα ευρωπαικά σαλόνια.

Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.461
- Πόντοι
- 28.246
Ιπποκράτη, τρεις φορές συναντήθηκες με τον Άγιαξ. Μια σε τελικό και άλλες δυο ΝΟΚ ΑΟΥΤ. Και τις τρεις φορές στο ξεκώλιασε το Παναθηναικάκι σου ρε φουκαρά. Και την κούπα σου πήρε και ΟΞΩ σε πέταξε. Εσύ μέτρα το διπλό στο Άμστερντάμ. Νταμ νταμ, νταμ....Τίποτα δε πήρατε . Ένα μπουκάλι μιλκο , το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο ψυγείο με το σήμα του Ολυμπιακού
ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ
Εγώ τον βρήκα μπροστά μου σε ΝΟΚ ΑΟΥΤ και του πέταξα τα μάτια έξω ρε φουκαριάρη Παναθηναικέ. Για δες πως πετάνε έξω τον Αίαντα και ίσως την επόμενη φορά τα καταφέρεις μαζί του.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.461
- Πόντοι
- 28.246
Ιπποκράτη, ακολουθούν σκληρές εικόνες. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κοίτα τές για το πως φεύγουν οι ομάδες από τελικό ευρώπης.Τίποτα δε πήρατε . Ένα μπουκάλι μιλκο , το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο ψυγείο με το σήμα του Ολυμπιακού
ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 456
Ιπποκράτη, ακολουθούν σκληρές εικόνες. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κοίτα τές για το πως φεύγουν οι ομάδες από τελικό ευρώπης.
![]()
![]()
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.838
- Πόντοι
- 206
Ιπποκράτη, ακολουθούν σκληρές εικόνες. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κοίτα τές για το πως φεύγουν οι ομάδες από τελικό ευρώπης.
![]()
![]()
Διαφήμιση του μιλκο πάλι ;
Τι να αυτό ρε ζώα , σανοφάγοι
Γελάμε
Πώς βάζουμε Adblock στη διαφήμιση του μιλκο ;
Τελευταία τροποποίηση:
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.770
- Πόντοι
- 36.036
Μεγαλύτερη διαφήμιση από αυτή που μας κάνατε ΕΣΕΊΣ φέτος δεν υπάρχει μάστοραΔιαφήμιση του μιλκο πάλι ;
Τι να αυτό ρε ζώα , σανοφάγοι
Γελάμε

Τι γκαύλα να παίζεις ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα Μάτριξ του ΟΑΚΑ να δείχνουν θρύλο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 52