paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 39.468
- Πόντοι
- 10.656
εχει αστεγους το μονακο;Να βάλεις στοίχημα ΠΑΟ για πρωτάθλημα κ του χρονου θα είσαι Μονακό παραλία
εχει αστεγους το μονακο;Να βάλεις στοίχημα ΠΑΟ για πρωτάθλημα κ του χρονου θα είσαι Μονακό παραλία
δεν παιζω τυχερα παιχνιδια γενικα μονο που και που κανα τζοκερΝα βάλεις στοίχημα ΠΑΟ για πρωτάθλημα κ του χρονου θα είσαι Μονακό παραλία
Μα δεν είναι τυχερό παιχνίδι ...είμαι σίγουρο ότι Αλαφούζος σηκώνει πρωτάθλημα φέτος ...δεν παιζω τυχερα παιχνιδια γενικα μονο που και που κανα τζοκερ
ας το παρω και αςμην γινω δεν πειραζειΜα δεν είναι τυχερό παιχνίδι ...είμαι σίγουρο ότι Αλαφούζος σηκώνει πρωτάθλημα φέτος ...
Όλα στο πράσινο κ θα γίνεις πολυεκατομμυριούχος

ας το παρω και αςμην γινω δεν πειραζει![]()
Αν το επαιρνε ο Παναθηναικος θα πιάνοτανε; Ολοκληρη κουπα δεν πιανεται αλλα πιανεται η συμμετοχη σε τελικο. Μαστα. Ετσι σας θελω. Να συνεχιζετε να σκατε απο την ζηλια σας. Παμε αλλη μια... Ο Ολυμπιακος εχει το παναθηναικακι ΔΕΝ εχει.
Μου ρθε να ριξω και χεσιμο. Σκουπισε, σφουγγαρισε μετα....
![]()
Μέτρησέ μου τις κούπες σου τις ευρωπαικές. Ο Ολυμπιακός έχει, ο Παναθηναικός ΔΕΝ έχει. Κούπες θέλω να μου μετρήσεις. Εγώ έχω μια. Ευρωπαική. Εσύ πόσες έχεις.Τίποτα δε πήρατε . Ένα μπουκάλι μιλκο , το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο ψυγείο με το σήμα του Ολυμπιακού
Champions League δεν έχετε πάει ποτέ σε τελικό ουτε καν στους 4
Εμείς στο πρωταθλητριών ένα τελικό κ δύο ημιτελικά
Δεν πρόκειται να μασ φτάσετε ΠΟΤΕ, ΕΙΣΤΕ μικρότερος σύλλογος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό με βάση τις παραπάνω πορείες που έχει κάνει ο ΠΑΟ
ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ
Μέτρησέ μου τις κούπες σου τις ευρωπαικές. Ο Ολυμπιακός έχει, ο Παναθηναικός ΔΕΝ έχει. Κούπες θέλω να μου μετρήσεις. Εγώ έχω μια. Ευρωπαική. Εσύ πόσες έχεις.
Για συνέχισε λίγο να λυσσάς και να ζηλεύεις ακόμα να σε δω. Σε καταλαβαίνω, ήθελες να το πάρεις εσύ. Τι να κάνουμε δεν είναι όλοι για τα ευρωπαικά σαλόνια.

Ιπποκράτη, τρεις φορές συναντήθηκες με τον Άγιαξ. Μια σε τελικό και άλλες δυο ΝΟΚ ΑΟΥΤ. Και τις τρεις φορές στο ξεκώλιασε το Παναθηναικάκι σου ρε φουκαρά. Και την κούπα σου πήρε και ΟΞΩ σε πέταξε. Εσύ μέτρα το διπλό στο Άμστερντάμ. Νταμ νταμ, νταμ....Τίποτα δε πήρατε . Ένα μπουκάλι μιλκο , το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο ψυγείο με το σήμα του Ολυμπιακού
Δεν πρόκειται να μασ φτάσετε ΠΟΤΕ, ΕΙΣΤΕ μικρότερος σύλλογος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό με βάση τις παραπάνω πορείες που έχει κάνει ο ΠΑΟ
ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ
Ιπποκράτη, ακολουθούν σκληρές εικόνες. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κοίτα τές για το πως φεύγουν οι ομάδες από τελικό ευρώπης.Τίποτα δε πήρατε . Ένα μπουκάλι μιλκο , το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο ψυγείο με το σήμα του Ολυμπιακού
ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ
Ιπποκράτη, ακολουθούν σκληρές εικόνες. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κοίτα τές για το πως φεύγουν οι ομάδες από τελικό ευρώπης.
![]()
![]()
Ιπποκράτη, ακολουθούν σκληρές εικόνες. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κοίτα τές για το πως φεύγουν οι ομάδες από τελικό ευρώπης.
![]()
![]()
Μεγαλύτερη διαφήμιση από αυτή που μας κάνατε ΕΣΕΊΣ φέτος δεν υπάρχει μάστοραΔιαφήμιση του μιλκο πάλι ;
Τι να αυτό ρε ζώα , σανοφάγοι
Γελάμε

Μεγαλύτερη διαφήμιση από αυτή που μας κάνατε ΕΣΕΊΣ φέτος δεν υπάρχει μάστορα
![]()
Τι γκαύλα να παίζεις ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα Μάτριξ του ΟΑΚΑ να δείχνουν θρύλο![]()

μπουλινγκ λεγεται αυτο κυριοι
ενταξει...κοιταξτε τι κανατε μλκες κωλογαυροι, κατουρατε ολη μερα εδω μεσα, διωξατε τους βαζελους που ειχαν κατι να πουν και να συζητησουν, και εχουμε μεινει με τα λιμα να μιλαμε ξανά μανά για το κονφερενς του 2023/24μπουλινγκ λεγεται αυτο κυριοι
![]()
Ένα δίκιο το έχεις. Ο κουταλομούνης πήρε και ξεβουλωτήρια να ξεβουλώσει τις λεκάνες από το χέσιμο που έχουμε ρίξει.κοιταξτε τι κανατε μλκες κωλογαυροι, κατουρατε ολη μερα εδω μεσα, διωξατε τους βαζελους που ειχαν κατι να πουν και να συζητησουν, και εχουμε μεινει με τα λιμα να μιλαμε ξανά μανά για το κονφερενς του 2023/24μπουλινγκ λεγεται αυτο κυριοι
![]()
Έχετε πλάκα ρε γαύροι....ιδιαίτερα κάτι δροσερά αριστερά πλάσματα....κοιταξτε τι κανατε μλκες κωλογαυροι, κατουρατε ολη μερα εδω μεσα, διωξατε τους βαζελους που ειχαν κατι να πουν και να συζητησουν, και εχουμε μεινει με τα λιμα να μιλαμε ξανά μανά για το κονφερενς του 2023/24μπουλινγκ λεγεται αυτο κυριοι
![]()