Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.928
- Πόντοι
- 456
Μιλκο καπΤι είναι το Κόνφερενς??
Κύπελλο συνομιλιών....το κυπελλούχων το παλιό μωρέ
Μιλκο καπΤι είναι το Κόνφερενς??
Έχουμε άπλετο χρόνο μίλησε μας λίγο για το Γουέμπλεϊ και την δέσποινα όχι το Δεσποινάκι την δέσποινα την κανονική την ορθόδοξηΜιλκο καπ
Κύπελλο συνομιλιών....το κυπελλούχων το παλιό μωρέ
Σαλτα κσι κοιμήσου ρε μπραβουληΈχουμε άπλετο χρόνο μίλησε μας λίγο για το Γουέμπλεϊ και την δέσποινα όχι το Δεσποινάκι την δέσποινα την κανονική την ορθόδοξη
Εγω δεν είμαι ο ζηκος και δεν θα ξανάρθεις θα έρθω εγώΣαλτα κσι κοιμήσου ρε μπραβουλη
Είσαι ο τζαννετακος...ο φαπαςΕγω δεν είμαι ο ζηκος και δεν θα ξανάρθεις θα έρθω εγώ
Τυπε δεν μπορω να γραφώ τα ιδια. Είπαμε για ολα τα προβλήματα υπάρχουν λυσεις αρκεί να θες να σπάσεις αυγα με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ!Και το γαμηστε τον πουστη τον Ολυμπιακο / Γαμηστε τον Παναθηναικο θρυλε ολε σ'αγαπω, υβριστικα είναι. Θα τολμούσες να διακοψεις παιχνιδι και να ζητησεις εκκένωση;
Ελπίζω να έχεις βαρύ χέρι τύπε και να μου τον κάνεις τον σβέρκο κόκκινο το καλό που σου θέλω αλλιώς θα ανοίξω την τάπα από το καρτερ από ερντι τριάμισι και θα σου αλλοιψω τον κωλο λάδι με γρεζια και μακάρι να αντέξειςΕίσαι ο τζαννετακος...ο φαπας
Εγώ φίλε μου θα "προαυλίζομαι" όπου το επιθυμώ!Εσύ να προαυλιζεσαι εδώ γιατί άμα ξανάρθεις στο δικό μας νήμα θα το βάζεις μέσα κούτσουρο και θα το βγάζεις πριονίδι εσύ έτσι όχι η γυναίκα σου
Αν θες να δοκιμάσεις τις αντοχές σου ξανά γράψε στο νήμα του γαμια του ελληνικού ποδοσφαίρουΕγώ φίλε μου θα "προαυλίζομαι" όπου το επιθυμώ!
Μην νομίζεις ότι επειδή κερδίζεις στη μπάλα έχεις περισσότερη αξία από τους υπόλοιπους που δεν κερδίζουν!
Ενοχλήθηκες που λέω ότι ακολουθείτε τη γραμμή της διοίκησής σας;;
Ενοχλήθηκες που λέω ότι έχετε επιλεκτική ευαισθησία για τον Γιαννακόπουλο αλλά όχι για Καραπαππά και Μαρινάκη;;
Ενοχλήθηκες που ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης σκοτώθηκε από εγκληματική οργάνωση με αρχηγούς ανθρώπους της θύρας 7, που προφανώς είχαν την υποστήριξη της διοίκησης του Ολυμπιακού;;;
Κατούρα, όπως λες, υποτίμησε όσο θες.
Δεν πειράζει φίλε, άξιζε να προσπαθήσω.
Θέλω να διαβάσεις αυτά που έγραψες και αυτά που σου έγραψα.Αν θες να δοκιμάσεις τις αντοχές σου ξανά γράψε στο νήμα του γαμια του ελληνικού ποδοσφαίρου
Τις υποδείξεις τις κάνω εγώ εσύ είσαι το υποτακτικό πουτανακι πού θα έρθω στο δωμάτιο να γαμησω εσένα όχι την γυναίκα σουΘέλω να διαβάσεις αυτά που έγραψες και αυτά που σου έγραψα.
Πeς μου, ποιος μιλάει σαν το Γιαννακόπουλο τον πρεζάκια, εγώ ή εσύ;;;
Την γνώμη σου θα την λες όταν στην ζητήσουμε καλό κατευόδιοΕίμαι 100% αντίθετος με την προκλητική συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου αλλά είμαι 100% αντίθετος και σε όλα αυτά που κάνει ο Μαρινάκης.
Προσπαθώ να σου πω τόση ώρα ότι αν αυτα που εκανε ο Γιαννακόπουλος τα έκανε ο Μαρινάκης θα τον έλεγες μάγκα.
Κάτι σημαίνει αυτό.
Ελπίζω κάποιος, κάτι να κατάλαβε.
Ας το λήξουμε εδώ, δεν με ενδιαφέρει να μαλώσω.
Καλή συνέχεια
Εξολοθρευτής μου μπήκες ζαμπουνης μου έφυγες μην ξανά μπεις στο νήμα του γαμια το καλό που σου θέλω και δεν σε προειδοποιώ σε απειλώΝα είσαι καλά φίλε, εγώ μπαίνω εδω για να καβλώσω κ να χαλαρώσω, όχι για να μαλώσω.
εσενα δεν σου ειπα να παρεις τον μπουλο απο εδω μεσα?Εξολοθρευτής μου μπήκες ζαμπουνης μου έφυγες μην ξανά μπεις στο νήμα του γαμια το καλό που σου θέλω και δεν σε προειδοποιώ σε απειλώ
Ελπίζω να έχεις βαρύ χέρι τύπε και να μου τον κάνεις τον σβέρκο κόκκινο το καλό που σου θέλω αλλιώς θα ανοίξω την τάπα από το καρτερ από ερντι τριάμισι και θα σου αλλοιψω τον κωλο λάδι με γρεζια και μακάρι να αντέξεις