Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι είναι το Κόνφερενς??"Όλα καλά, θα συνεχιστούν οι τελικοί".
Τι κρατάμε;
Ότι ο Γιαννακοπούλος ήταν προκλητικός και πρεζάκιας, σε αυτόν οφείλεται όλη αυτή η βία.
Οι αγνοί φίλαθλοι που βρίζανε τη Δέσποινα και οι Αγγελόπουλοι στο απυρόβλητο.
Αλλά τι περιμένεις, για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την εγκληματική οργάνωση με αρχηγούς μέλη της θύρα 7 κουβέντα!
Και βέβαια οι πρόεδροι αντιπρόεδροι του Ολυμπιακού δεν έχουν καμία ανάμειξη.
Ο Γιαννακόπουλος είναι λάθος, το παραδέχονται πολλοί Παναθηναϊκοί. Τα λάθη των διοικήσεων του Ολυμπιακού, υπάρχει κανένας φίλος του Ολυμπιακού που τα βλέπει;;;
Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανένα!Η προεδράρα, να σας έχει πρώτους και ας καταστραφεί η Αεκ κ ο Παναθηναϊκός. Κ αν πεθάνει κ κανένας δεν πειράζει, πήραμε κονφερενς! Πάμε μωρή προεδράρα!
Εχει πλακα ν ακους γαβρους να μαινονται κατα του ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΔεν ξέρω αν είναι παρθένες, σίγουρα δεν είναι παρανοϊκά πρεζονια που απειλούν οτι θα γαμησουν δεκατετράχρονη κορη του αλλουνου,την έγκυο γυναίκα του Σπανούλη,τα παιδιά του στον τάφο,το διαιτητή σε παιχνίδι ευρωλιγκας οτι θα του γαμησει ολες τις γυναίκες της οικογένειας του και θα τους σκοτώσει και τόσα άλλα.
Και μη μου πείτε σαν παιδιά του δημοτικού για τον πρεζέμπορα.
Οι Αγγελόπουλοι δεν είναι ούτε πρεζέμπορες, ούτε φυλακοβιοι Μελισσανιδηδες, ούτε Σαμπιντι γεωργιανή Μαφία.
Δυο πλουσιόπαιδα φλωροι είναι που πήραν το μπάσκετ του Ολυμπιακού σαν παιχνιδακι για να παίζουν και για κακή τους τύχη ο Παύλος έδωσε την ομάδα στην πρεζα το 2012 και αντιμετωπίζουν ολη αυτήν την κατάσταση 13 χρόνια.
Όλοι εσεις οι βαζελοι που υμνουσατε τον Παύλο των 6 ευρωπαϊκών,δεν ντρέπεστε να προσκυνατε αυτο το ψυχανωμαλο σκουπίδι?
Είναι πού δεν θα πήγαιναν οι πρόεδροι σας σέβονται τον πρωθυπουργό λένε

Η λύση είναι να του κλείσουν το τικ τοκ τύπε και να μειώσει την κουραμπιεδοσκονη τα άλλα έπονταιΓια όλα τα προβληματα υπάρχουν λυσης. Αν στο επόμενο παιχνίδι με το πρώτο υβριστικό σύνθημα που ακουστεί οι διαιτητές διακόψουν το παιχνίδι και ζητήσουν εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί στο επόμενο παιχνίδι θα είναι όλοι παναγιες.
Πώς μπορεί να εκβιάζει κάποιος εφοπλιστης οικονομικά όταν δεν φορολογείται στην Ελλάδα τύπε καντο μας πενηνταράκια γιατί είμαστε και λίγο βραδύκαυστοιΈχεις εικόνα πόσο φορολογείται από αυτό που θέλει να λέγεται κράτος μια φαρμακοβιομηχανια και πόσο ένας (οποιαδήποτε) εφοπλιστής;; ρώτα να μάθεις και μετά πες ποιος εκβιάζει και ποιον
Η Ευρωλίγκα είναι κλειστή λίγκα με συμβόλαια σε ομάδες που εκείνη επιλέγει γιατί είναι εμπορικές έχουν κόσμο κλπ τι σχέση έχει με το μπουρδελο το ελληνικό πρωτάθλημα αν σταματήσει ή όχι ή αν αναδειχθεί κάποιος πρωταθλητής;@pastelios άμα αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός θα αναλάβεις την ομάδα?? Το άσχημο είναι που θα βρεις τόσα γεροντακια να σφάζεις καθημερινά
Και το γαμηστε τον πουστη τον Ολυμπιακο / Γαμηστε τον Παναθηναικο θρυλε ολε σ'αγαπω, υβριστικα είναι. Θα τολμούσες να διακοψεις παιχνιδι και να ζητησεις εκκένωση;Για όλα τα προβληματα υπάρχουν λυσης. Αν στο επόμενο παιχνίδι με το πρώτο υβριστικό σύνθημα που ακουστεί οι διαιτητές διακόψουν το παιχνίδι και ζητήσουν εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί στο επόμενο παιχνίδι θα είναι όλοι παναγιες.
Εντάξει μετά από την συγνώμη για το πανό στην Κύπρο που σηκώσατε και το κωλοχερο που σας έβαλε και σκυψατε το σβέρκο δεν περιμένουμε καλύτερες απαντήσειςΆλλο γαμιέται ο ΠΑΟ κλπ, και άλλο γαμιέται η Τουρκία....
Η διαφορά είναι θεμελιώδης και ουσιαστική. Αν δεν το καταλαβαίνεις και τα ισοπεδώνεις όλα σε ένα γενικό "στο γήπεδο βρίζουν", τι να σου πω....
Εσύ να προαυλιζεσαι εδώ γιατί άμα ξανάρθεις στο δικό μας νήμα θα το βάζεις μέσα κούτσουρο και θα το βγάζεις πριονίδι εσύ έτσι όχι η γυναίκα σου"Όλα καλά, θα συνεχιστούν οι τελικοί".
Τι κρατάμε;
Ότι ο Γιαννακοπούλος ήταν προκλητικός και πρεζάκιας, σε αυτόν οφείλεται όλη αυτή η βία.
Οι αγνοί φίλαθλοι που βρίζανε τη Δέσποινα και οι Αγγελόπουλοι στο απυρόβλητο.
Αλλά τι περιμένεις, για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την εγκληματική οργάνωση με αρχηγούς μέλη της θύρα 7 κουβέντα!
Και βέβαια οι πρόεδροι αντιπρόεδροι του Ολυμπιακού δεν έχουν καμία ανάμειξη.
Ο Γιαννακόπουλος είναι λάθος, το παραδέχονται πολλοί Παναθηναϊκοί. Τα λάθη των διοικήσεων του Ολυμπιακού, υπάρχει κανένας φίλος του Ολυμπιακού που τα βλέπει;;;
Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανένα!Η προεδράρα, να σας έχει πρώτους και ας καταστραφεί η Αεκ κ ο Παναθηναϊκός. Κ αν πεθάνει κ κανένας δεν πειράζει, πήραμε κονφερενς! Πάμε μωρή προεδράρα!

Πλάκα έχει που δεν υπάρχουν βαζελοι να έχουν αηδιασει με την παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα και Με τους αμετανόητους γενοκτονους Τούρκους εθνικιστές της ομάδας σας.Εχει πλακα ν ακους γαβρους να μαινονται κατα του ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ
Εχει ακομα περισσοτερη πλακα να ακους γαβρους να δινουν διαλεξεις περι ηθους
Αποχωρω απο το αποχωρητηριο
τύπε καταρχάς βλέπω πάλι το ίδιο τροπάριο.
γιατί δε στέκεσαι στα αθλητικά (βρίσε όσο θες εκεί στα παπάρια μου), αλλά συνεχίζεις τις "πατριωτικές" αρχιδιές μειώνοντας το φρόνημα ανθρώπων που δε γνωρίζεις?
Σε ρωτάω με ηρεμία, πες μου...
Κατα δεύτερον ζήτησες κάποιον με μπλε μπκουζάκι.
Έλα, ακούει, για λέγε...
Μιλκο καπΤι είναι το Κόνφερενς??
Έχουμε άπλετο χρόνο μίλησε μας λίγο για το Γουέμπλεϊ και την δέσποινα όχι το Δεσποινάκι την δέσποινα την κανονική την ορθόδοξηΜιλκο καπ
Κύπελλο συνομιλιών....το κυπελλούχων το παλιό μωρέ
Σαλτα κσι κοιμήσου ρε μπραβουληΈχουμε άπλετο χρόνο μίλησε μας λίγο για το Γουέμπλεϊ και την δέσποινα όχι το Δεσποινάκι την δέσποινα την κανονική την ορθόδοξη
Εγω δεν είμαι ο ζηκος και δεν θα ξανάρθεις θα έρθω εγώΣαλτα κσι κοιμήσου ρε μπραβουλη