Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.568
Πόντοι
5.506
:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:
503911196_1325312936004918_5622756641363161572_n.jpg

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.108
Πόντοι
3.556
δοξα Τω Θεω εισαι ηρεμος,γελας και δεν κινδυνευω.μεγαλο πραγμα η φιλια τελικα.καλε μου φιλε,οταν εμαθα πως εισαι στο δρομο και κανεις ο,τι κανεις,δεν ξαναπηγα ουτε γηπεδο.κοψαμε και τον καφε σε αιγαλεω-χαιδαρι να μην εμφανιστεις καποια στιγμη και δεν ξερουμε που να κρυφτουμε.φαντασου εδωσα 700 ευρω για να φτιαχνω καφε σπιτι.τετοια τρομοκρατια ειναι η παρουσια σου.
ετσι μπράβο σε θέλω κύριο εδώ μέσα. όχι απειλές για παιανιες να τρομάζεις το κόσμακη όπως χτες :tooth::tooth::tooth: όταν ποσταρες στην αρχή χτες λέω θα ήσουν τουλάχιστο στις δύο πρώτες σειρές με σωσίβια κλπ.

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.571
Πόντοι
216
ετσι μπράβο σε θέλω κύριο εδώ μέσα. όχι απειλές για παιανιες να τρομάζεις το κόσμακη όπως χτες :tooth::tooth::tooth: όταν ποσταρες στην αρχή χτες λέω θα ήσουν τουλάχιστο στις δύο πρώτες σειρές με σωσίβια κλπ.
αφου ησουν εσυ εκει τυπε,τι δουλεια ειχα εγω;ησουν,ε;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.108
Πόντοι
3.556
αφου ησουν εσυ εκει τυπε,τι δουλεια ειχα εγω;ησουν,ε;
οχι και τι δουλειά είχες :tooth::tooth::tooth: εσύ κορδώθηκες χτες και απειλούσες κόσμο ότι θα ξαναχει παιανια. :undecided::undecided::undecided: γίνε λίγο πιο αρσενικός και παραδέξου ότι είναι μαλακια να σαλιαζεις με τις πλάτες αλλωνων στο ίντερνετ. :woldman: το μπουρδελα είναι εδώ τυπε. κυριαρχεί ρομαντισμός εδώ μέσα. οχι το τιφο παλας :sad2::sad2::sad2:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.511
Πόντοι
3.556
Έτσι όπως την έκοψα που έκανε γυμναστική με τον πατέρα της , έδειχνε πολύ φτηνιαρα. Είχε ξεχάσει τα ρούχα σπίτι της

Μου θύμιζε μια Ιταλίδα , την Κλαρα , που έκανε 8 χρόνια να βγάλει τη νομική, και που γαμουσα μια καργιολα φίλη της,

Έτσι και αυτή , δικηγόρος, σοβαρή, αλλά όταν πήγαινε γυμναστήριο έξω όλα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.947
Πόντοι
9.931
Αυτες οι δίδυμες νυφίτσες δυο ώρες τώρα τι λενε με τον υπουργό; Ο DPG σε 70 λεπτά ειχε τελειώσει.

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.571
Πόντοι
216
οχι και τι δουλειά είχες :tooth::tooth::tooth: εσύ κορδώθηκες χτες και απειλούσες κόσμο ότι θα ξαναχει παιανια. :undecided::undecided::undecided: γίνε λίγο πιο αρσενικός και παραδέξου ότι είναι μαλακια να σαλιαζεις με τις πλάτες αλλωνων στο ίντερνετ. :woldman: το μπουρδελα είναι εδώ τυπε. κυριαρχεί ρομαντισμός εδώ μέσα. οχι το τιφο παλας :sad2::sad2::sad2:
επειδη ειχες βιασυνη να πεις τις μπαρουφες σου,ποτε δεν απειλησα καποιον.εγραφε στο σχολιο πως χρειαζεται να χρησιμοποιησετε ξανα τα αεροβολα στο οκανα.ειπα λοιπον πως παντα θα ακολουθουν οι παιανιες αυτες τις.εσυ τωρα που μιλαγες ακαταλαβιστικα για να δωσεις την εντυπωση πως εισαι παντου,οταν μιλησες για τηλεφωνα,μου θυμισες ενα φιλο στο γυμνασιο που ελεγε οτι εχει πηδηξει σε ολα τα μπουρδελα του μεταξιου και μολις πηγαμε για τη δικη μας πρωτη φορα,ρωτουσε αν το μπουρδελο εχει προφυλακτικα.σαλιας εισαι,μην παριστανεις το νεο καλτσα ρε τυπε.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.108
Πόντοι
3.556
επειδη ειχες βιασυνη να πεις τις μπαρουφες σου,ποτε δεν απειλησα καποιον.εγραφε στο σχολιο πως χρειαζεται να χρησιμοποιησετε ξανα τα αεροβολα στο οκανα.ειπα λοιπον πως παντα θα ακολουθουν οι παιανιες αυτες τις.εσυ τωρα που μιλαγες ακαταλαβιστικα για να δωσεις την εντυπωση πως εισαι παντου,οταν μιλησες για τηλεφωνα,μου θυμισες ενα φιλο στο γυμνασιο που ελεγε οτι εχει πηδηξει σε ολα τα μπουρδελα του μεταξιου και μολις πηγαμε για τη δικη μας πρωτη φορα,ρωτουσε αν το μπουρδελο εχει προφυλακτικα.σαλιας εισαι,μην παριστανεις το νεο καλτσα ρε τυπε.
ελα ρε μαλεα να πούμε μιλά ίσα. το αεροβόλο ήταν κάτι που παίχτηκε μέσα στο γήπεδο. τι σχέση έχει αυτή η παπαρια που έγραψε ο άλλος με την παπαρια σου για λαυριου.

δηλαδή εσύ το κοζαριλικι σου έτσι φρόντισες να το βγάλεις; σε καποιονα που λέει για αεροβόλα εσύ να πεις για παιανια και καλά τι ; αστεία πράματα. ζύγιζε τα καλύτερα τυπε.

ναι εγώ σε μια άλλη ζωή θα κάνω αυτόν και εσύ τον κουμπάρο του που έδωσε εντολή να τον σηκώσουν όταν έπεσε κάτω. σε κάλυψα τώρα; :grouphug:

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Αυτες οι δίδυμες νυφίτσες δυο ώρες τώρα τι λενε με τον υπουργό; Ο DPG σε 70 λεπτά ειχε τελειώσει.
Οτι υπάρχει μια παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα που απειλεί να βιάσει τη δεκατετράχρονη κόρη του Αγγελόπουλου,το ίδιο έχει κάνει με την έγκυο γυναίκα του Σπανούλη,τα παιδιά του στον τάφο, έχει απειλήσει διαιτητές της Ευρωλίγκας οτι θα γαμησει ολες τις γυναίκες της οικογένειας τους και οτι θα τους σκοτωσει και άλλα πολλά.
Οχι δυο ώρες,δυο μέρες μπορούν να μιλάνε για την παιδοφιλη πρέζα

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.571
Πόντοι
216
ελα ρε μαλεα να πούμε μιλά ίσα. το αεροβόλο ήταν κάτι που παίχτηκε μέσα στο γήπεδο. τι σχέση έχει αυτή η παπαρια που έγραψε ο άλλος με την παπαρια σου για λαυριου.

δηλαδή εσύ το κοζαριλικι σου έτσι φρόντισες να το βγάλεις; σε καποιονα που λέει για αεροβόλα εσύ να πεις για παιανια και καλά τι ; αστεία πράματα. ζύγιζε τα καλύτερα τυπε.

ναι εγώ σε μια άλλη ζωή θα κάνω αυτόν και εσύ τον κουμπάρο του που έδωσε εντολή να τον σηκώσουν όταν έπεσε κάτω. σε κάλυψα τώρα; :grouphug:
το αεροβολο σε αυτη την ενταση και τοξικοτητα που δημιουργει ο δικος σας τυπε,μονο παιανιες θα φερει και τιποτα αλλο.αν θα εισαι εσυ αυτος που θα πεσει μονος του μπροστα σε 8-10 ατομα ή εγω ή καποιος αλλος,μικρη σημασια εχει.θες να ηταν λαθος το παραδειγμα μου;ας ειναι αλλα κοψτε λιγακι τα σαλια γιατι αν εγω εχω μια ηλικια και μπορω να συμμετασχω σε χαβαλε,καποιοι δε μπορουν.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.950
Πόντοι
16.131
Θα τους φτιάχνουν καμιά καινούργια ρύθμιση για την ΔΕΗ... έτσι γρήγορα νομίζεις θά τελειώσει η διαδικασία 33 μύρια είναι αυτά

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.950
Πόντοι
16.131
Οτι υπάρχει μια παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα που απειλεί να βιάσει τη δεκατετράχρονη κόρη του Αγγελόπουλου,το ίδιο έχει κάνει με την έγκυο γυναίκα του Σπανούλη,τα παιδιά του στον τάφο, έχει απειλήσει διαιτητές της Ευρωλίγκας οτι θα γαμησει ολες τις γυναίκες της οικογένειας τους και οτι θα τους σκοτωσει και άλλα πολλά.
Οχι δυο ώρες,δυο μέρες μπορούν να μιλάνε για την παιδοφιλη πρέζα
Εσένα γιατί δεν σε γάμησε ακόμη :think:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.944
Πόντοι
4.696
Εκτός από τους Τούρκους εθνικιστές αμετανόητους γενοκτονους,να προσκυνας και αυτό το εμετικό πρεζακι και να το υποστηριζεις!!
Κάτι κυρίες με μπλε μπλουζες που πάνε σε ραντεβού θανάτου γιατί είναι πατριωταραδες μπεσαληδες και δε σηκώνουν μυγα στο σπαθί τους,που έχουν χαθεί?

Τι σχέση έχει αυτό με τα καρτέλ των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιων?:2funny:
Δεν πάτε καλά.
Θέλετε να σας γδέρνει η παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρέζα,ο εκβιαστης για πάντα για να σηκωνει ενα ευρωπαϊκό στα δεκατρία χρόνια?
Ούτε η υγεία των Ελλήνων δεν τους ενδιαφέρει.
Αρρώστια μιλάμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι τουρκολαγνοι προσκυνητές Τούρκων εθνικιστών αμετανόητων γενοκτονων υπηρετούν τα μεμετια της ομάδας τους με ολες τις οπές του σώματος τους.
τύπε καταρχάς βλέπω πάλι το ίδιο τροπάριο.
γιατί δε στέκεσαι στα αθλητικά (βρίσε όσο θες εκεί στα παπάρια μου), αλλά συνεχίζεις τις "πατριωτικές" αρχιδιές μειώνοντας το φρόνημα ανθρώπων που δε γνωρίζεις?
Σε ρωτάω με ηρεμία, πες μου...

Κατα δεύτερον ζήτησες κάποιον με μπλε μπκουζάκι.
Έλα, ακούει, για λέγε...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.108
Πόντοι
3.556
το αεροβολο σε αυτη την ενταση και τοξικοτητα που δημιουργει ο δικος σας τυπε,μονο παιανιες θα φερει και τιποτα αλλο.αν θα εισαι εσυ αυτος που θα πεσει μονος του μπροστα σε 8-10 ατομα ή εγω ή καποιος αλλος,μικρη σημασια εχει.θες να ηταν λαθος το παραδειγμα μου;ας ειναι αλλα κοψτε λιγακι τα σαλια γιατι αν εγω εχω μια ηλικια και μπορω να συμμετασχω σε χαβαλε,καποιοι δε μπορουν.
ναι ήταν λάθος. παιανια δεν πρόκειται ποτέ να φέρει ένα αεροβόλο στη γήπεδο. παιανια θα φέρει το ξεφτίλισμα στο παγκράτι 1 κλπ. έτσι πάνε αυτά φαύλος κύκλος είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom