Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.571
Πόντοι
5.506
ευτυχως εχουμε το ελληνικο fbi :2funny::2funny: που δημιουργησε ο βαψομαλλιας :tooth::tooth::truce::truce::tooth::tooth:
Οτι και να δημιουργησει οποιοσδηποτε δεν εχουμε ελπιδα, μονο με μαστιγιο στρωνει ο Ελληνας αλλα εχουμε ευαισθητουληδες που φωναζουν για χουντες και «δημοκρατιες».

koskam

Μέγας
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
12.139
Πόντοι
4.646
βγαινει το καθε σκουπιδι να μιλησει για τον πατριωτισμο του καθενος μας...αμφιβαλλω αν εχει υπηρετησει την πατριδα μας αν ξερει εστω τον εθνικο υμνο
Θα έχουν υπηρετήσει στην παραμεθόριο του 2ου γραφείου στην εθνικής αμύνης

koskam

Μέγας
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
12.139
Πόντοι
4.646
Δεν εκβιαζε η πρέζα την κυβέρνηση για να μην προχωρήσει στην εισαγωγή φτηνών γενοσημων όπως η Ελβετία?
Δεν εκβιαζε με ελλειψεις ρε ξεφτίλα τους Έλληνες ασθενείς για να πουλάει τα δικά του πανάκριβα φάρμακα,να συνεχίζεται για πάντα το καρτέλ των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιων και να έχει δισεκατομμύρια σε καταθεσεις?
Δεν τα χώνει σε γιατρους για να συνταγογραφουν τα δικά του φάρμακα?
Μάντεψε ποιος τα πληρώνει αυτα χοντρέ.
Αυτήν την ψυχανωμαλη παιδοφιλη πρέζα και τους αμετανόητους γενοκτόνους Τούρκους εθνικιστές προσκυνατε
Έχεις εικόνα πόσο φορολογείται από αυτό που θέλει να λέγεται κράτος μια φαρμακοβιομηχανια και πόσο ένας (οποιαδήποτε) εφοπλιστής;; ρώτα να μάθεις και μετά πες ποιος εκβιάζει και ποιον

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Έχεις εικόνα πόσο φορολογείται από αυτό που θέλει να λέγεται κράτος μια φαρμακοβιομηχανια και πόσο ένας (οποιαδήποτε) εφοπλιστής;; ρώτα να μάθεις και μετά πες ποιος εκβιάζει και ποιον
Τι σχέση έχει αυτό με τα καρτέλ των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιων?:2funny:
Δεν πάτε καλά.
Θέλετε να σας γδέρνει η παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρέζα,ο εκβιαστης για πάντα για να σηκωνει ενα ευρωπαϊκό στα δεκατρία χρόνια?
Ούτε η υγεία των Ελλήνων δεν τους ενδιαφέρει.
Αρρώστια μιλάμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα έχουν υπηρετήσει στην παραμεθόριο του 2ου γραφείου στην εθνικής αμύνης
Οι τουρκολαγνοι προσκυνητές Τούρκων εθνικιστών αμετανόητων γενοκτονων υπηρετούν τα μεμετια της ομάδας τους με ολες τις οπές του σώματος τους.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.579
Πόντοι
37.562

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.579
Πόντοι
37.562

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.902
Πόντοι
3.296
Λογικο εδωσε αναστροφη μεσα στη φωλια ..οποιος καταλαβε καταλαβε ...και τωρα τι θα χασουμε το δασος για 2 κουτσουρα ?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.913
Πόντοι
10.656
Εκεί είναι το θέμα. Ο ζεμανφουτισμός. Όταν σε βρίζουν οι αναγκέφαλοι κρυμμένοι στο όχλο και δεν λες τίποτα....

Οχι,πρέπει να πεις και να τιμωρηθούν
Ε νταξει τοτε, να το κλεισουμε απο τωρα το μαγαζακι, γιατι με οπαδους μεσα δεν υπαρχει περιπτωση να μην ακουστουν συνθηματα. "Γαμιεται ο ΠΑΟ" τιμωρια και αδειασμα του γηπεδου, "Γαμιεται ο Γαυρος" τιμωρια και αδειασμα του γηπεδου, ωραιες ιδεες εχεις μεγαλε, να κανεις αιτηση στο υπουργειο αθλητισμου, αφου κανουν διαγωνισμο "πως να γινουμε χειροτεροι σε οτι κανουμε" καθε χρονο, θα ταιριαξεις γαντι εκει μεσα. Και ολα αυτα επειδη προσβληθηκε ο κυριος πουτανας γιος Αταμαν :tooth:

Εχουμε πολυ σοβαροτερα προβληματα, μολις λυσουμε καποια απο αυτα, ισως ασχοληθουμε με τα υβριστικα συνθηματα στον αθλητισμο, τα οποια ειναι στον πατο της λιστας των προς επιλυση θεματων. Βασικα δεν ειναι καν στην λιστα ακομα, εφοσον ο πρεζακιας προεδρος του Βαζελου, το παραδειγμα, δεν σταματαει ο ιδιος να βριζει, ας αρχισουμε απο εκει.

Εγω θελω γεματα γηπεδα χωρις μαχαιρωμενους και νεκρους, εσυ θες αδεια γηπεδα ή γηπεδα γεματα με πατατακηδες. Μαντεψε ποιος ειναι ο φιλαθλος :coffee:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.579
Πόντοι
37.562

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.917
Πόντοι
5.946
το ανησυχητικό δεν είναι που ολοι βάζελοι παίρνουν το μέρος του dpg...αυτό οκ λογικό είναι να το κάνουν παρόλο που ξέρουν ότι είναι λάθος !!!!το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κάνουν ότι δεν ακούσανε καν τον τουρκαλά για αυτά που είπε!!!!!!!!!!!!πραγματικά σοκαριστικό!!!!!!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.943
Πόντοι
16.131
το ανησυχητικό δεν είναι που ολοι βάζελοι παίρνουν το μέρος του dpg...αυτό οκ λογικό είναι να το κάνουν παρόλο που ξέρουν ότι είναι λάθος !!!!το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κάνουν ότι δεν ακούσανε καν τον τουρκαλά για αυτά που είπε!!!!!!!!!!!!πραγματικά σοκαριστικό!!!!!!!
Να στο πω και εσένα για να καταλάβεις γιατί διαβάζεις με κόκκινα μάτια... ποιος τον γαμει τον Τούρκο αν εγώ ήμουν πρόεδρος δεν θα τον είχα προσλάβει ποτέ γιατί με αυτό ρόστερ θα την είχα πάρει καί εγώ την Ευρωλίγκα πέρσι......όσον αφορά τον Δημητράκη έχει ένα καλό αγαπάει την ομάδα όλα τα άλλα εγώ ξέρω ποιο πολλά από εσένα και από πολλούς άλλους τι φρούτο είναι γιατί τον ξέρω προσωπικά

• Like
Αντιδράσεις: koskam

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.106
Πόντοι
3.556
οχι βλακα,καθομαι,σε διαβαζω και γελαω.επειδη μιλας ακαταλαβιστικα για να παρουσιαστεις ως ο βαρυμαγκας της ζελας και νομιζεις πως θα ασχοληθω μαζι σου σοβαρα οταν δε γνωριζεις βασικα πραγματα;ποτε εγραψα οτι παρακολουθουν ρε βλακα το δικο μου τηλεφωνο και γιατι να το κανουν;10 χρονια λειπω απο τη χωρα...αυτοι που ασχολουνται γραφω πως δε μιλανε στα τηλεφωνα και απο τη στιγμη που εσυ προσπαθεις να τοποθετησεις σε επεισοδια και μαγκιες τον εαυτο σου,δε θα επρεπε να γραψεις τετοια ηλιθιοτητα.χου ρε βλακα ατσακωτε.
γιατί έφυγες από τη χώρα ρε πουθενα ; :tooth::tooth::tooth:μήπως σε θελανε μέσα οι τσεοι επειδή ασχολείσαι τόσο πολύ με δρόμο και ξέρεις και για την παιανια επειδή τα διάβασες στο ιντερνε ήσουν πρώτη γραμμή; :sad2::sad2::sad2:

εδώ να κάτσεις . δεν θέλω να φύγεις ποτέ από το νήμα.:bigdick::bigdick::bigdick:

θέλω να μου γράψεις για σκηνικά. θέλω ανάλυση :tooth::tooth::tooth: θα σου βάλω και κουίζ με ερωτήσεις να σου τελειώσουν οι μονάδες από τα πολλά τηλέφωνα που θα κανεις για να καταλάβεις τι θα σου λέω να το παίζεις κοζαριστος .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.943
Πόντοι
16.131
Είναι πού δεν θα πήγαιναν οι πρόεδροι σας σέβονται τον πρωθυπουργό λένε

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.917
Πόντοι
5.946
Να στο πω και εσένα για να καταλάβεις γιατί διαβάζεις με κόκκινα μάτια... ποιος τον γαμει τον Τούρκο αν εγώ ήμουν πρόεδρος δεν θα τον είχα προσλάβει ποτέ γιατί με αυτό ρόστερ θα την είχα πάρει καί εγώ την Ευρωλίγκα πέρσι......όσον αφορά τον Δημητράκη έχει ένα καλό αγαπάει την ομάδα όλα τα άλλα εγώ ξέρω ποιο πολλά από εσένα και από πολλούς άλλους τι φρούτο είναι γιατί τον ξέρω προσωπικά
τι σχεση εχει αυτο με αυτο που ειπα εγω??????????...........ρε παιδια πατε καλα ???...για να βγαλετε λαδι τον dpg περνατε ετσι απλα αυτα που ειπε ο αταμαν???????..............ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............ξυπνατε γαμω το φελεκι μου !!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.579
Πόντοι
37.562
Πως το ελεγε ο Τσιπρας?
Ο Βρουτσης θα χτυπαει το νταουλι και οι προεδροι θα χορευουνε!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.913
Πόντοι
10.656

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.943
Πόντοι
16.131
τι σχεση εχει αυτο με αυτο που ειπα εγω??????????...........ρε παιδια πατε καλα ???...για να βγαλετε λαδι τον dpg περνατε ετσι απλα αυτα που ειπε ο αταμαν???????..............ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............ξυπνατε γαμω το φελεκι μου !!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε χαλβά τί γράφω πούλο ο Αταμάν..δεν ξέρεις να διαβάζεις

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.943
Πόντοι
16.131
ειπαν δεν θα κατσουν στο τραπεζι με τον πρεζακια
και δεν εκατσαν.
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει.. είπα πούλο από την Ευρώπη και οι δύο για ένα χρόνο και μετά θα τρωγοπινουν αγκαλιά

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.917
Πόντοι
5.946
Ρε χαλβά τί γράφω πούλο ο Αταμάν..δεν ξέρεις να διαβάζεις
Όχι μαν... Δεν γράφεις πουλο αταμαν.... Απλά το περνάς σα να μην έγινε τίποτα.... Σου είπα ο dpg δεν θα αλλάξει ποτέ.... Έτσι ήταν και έτσι θα είναι... Υπάρχει βίντεο και όταν ήταν 15 χρονών από τον τάφο του Ινδού.... Είναι κρίμα που όλο αυτό πάει να περάσει στο ντούκου... Αν το καταλαβαίνεις οκ....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.938
Πόντοι
9.931
Για όλα τα προβληματα υπάρχουν λυσης. Αν στο επόμενο παιχνίδι με το πρώτο υβριστικό σύνθημα που ακουστεί οι διαιτητές διακόψουν το παιχνίδι και ζητήσουν εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί στο επόμενο παιχνίδι θα είναι όλοι παναγιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom