Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.567
Πόντοι
216
:tooth::tooth::tooth:ΚΑΤΣΕ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ . πες μας για την αθλητική που σε κάνει να μιλάς στα κονε σου με συνθηματικά για να μη χρεωθείς χρεώσεις κλπ.

μαν μου ηρέμησε. για να φτάσουν σε εσένα και στο κονε σου θα πρέπει να έχουν τραβήξει πρώτα εκατοντάδες . δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό . ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ :wanker::wanker::wanker: συνέχισε το σουξου μουξου. κάνε το θέατρο ότι ασχολείσαι
δε σου ξαναμιλαω τυπε γιατι εισαι μεγαλος χουλιγκανος και σε φοβαμαι.
ρε τον ξεφτιισμενο μαλακαρο,επιμενει με τα τηλεφωνα αντι να το αφησει να ξεχαστει...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.863
Πόντοι
1.756
Γκιουναιντεν Τσάκες
:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:
Ο μπαμπάς σας
tsakas-1-710x401.jpg

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.913
Πόντοι
10.656
Ποσο ειμαστε στις μηνυσεις; Νομιζω κερδιζουμε 4-3 προς το παρον αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Αυτες κοντρα στους Αγγελοπουλους αραγε πιανουν διπλές επειδη ειναι δυο; Αν ειναι ετσι χανουμε :coffee:

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο ξεφτιλισμενο θρασυδειλο πρεζακι στον κόσμο
Ποσο ειμαστε στις μηνυσεις; Νομιζω κερδιζουμε 4-3 προς το παρον αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Αυτες κοντρα στους Αγγελοπουλους αραγε πιανουν διπλές επειδη ειναι δυο; Αν ειναι ετσι χανουμε :coffee:
Οι Πρόεδροι της ομάδας δεν έχουν υποβάλει μήνυση κατά της Δ. Γιαννακοπούλου. Μήνυση αναγκάστηκε να υποβάλει ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γεώργιος Σκινδήλιας, όταν, χθες τα μεσάνυχτα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κηφισιάς κατόπιν ψευδούς μηνύσεως που η Δ. Γιαννακοπούλου είχε υποβάλει εναντίον του στις 20:30 της ίδιας ημέρας.

Ήταν ευρέως γνωστό ότι κ. Σκινδήλιας ήταν κλινήρης στο σπίτι του, αναρρώνοντας από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το πρωί της ίδιας ημέρας. Αυτήν τη στιγμή επέλεξε η «νεαρή κοπέλα» για να κάνει τη μήνυσή της εναντίον του, απαιτώντας, μάλιστα, να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.096
Πόντοι
2.606

Γαμάτη η ανακοίνωση της Θ13

502582369_4331568737167578_4712201138087628647_n.jpg

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.616
Πόντοι
4.096
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο ξεφτιλισμενο θρασυδειλο πρεζακι στον κόσμο

Οι Πρόεδροι της ομάδας δεν έχουν υποβάλει μήνυση κατά της Δ. Γιαννακοπούλου. Μήνυση αναγκάστηκε να υποβάλει ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γεώργιος Σκινδήλιας, όταν, χθες τα μεσάνυχτα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κηφισιάς κατόπιν ψευδούς μηνύσεως που η Δ. Γιαννακοπούλου είχε υποβάλει εναντίον του στις 20:30 της ίδιας ημέρας.

Ήταν ευρέως γνωστό ότι κ. Σκινδήλιας ήταν κλινήρης στο σπίτι του, αναρρώνοντας από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το πρωί της ίδιας ημέρας. Αυτήν τη στιγμή επέλεξε η «νεαρή κοπέλα» για να κάνει τη μήνυσή της εναντίον του, απαιτώντας, μάλιστα, να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Τυπε τα αδεφια ειναι παρθενες
Κι εγω συμφωνω

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.917
Πόντοι
5.946
Είναι τεράστια ουρά.
Στην αίθουσα αναμονής βλέπουν όλοι βίντεο απο τον Αττίλα στην Κύπρο και τον εθνικό ήρωα τους Κεμάλ Ατατούρκ
Όλα τα οπαδικα είναι δεκτά στα πλαίσια του χαβαλέ μέχρι ένα σημείο... Αυτό το ξεπέρασαν κατά πολύ με αυτά που είπε ο προπονητής τους... Πραγματικά ντροπή τούς!!!!

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.098
Πόντοι
3.506
Για τους ιδιοκτήτες δεν θα πω τίποτα, αλλά μου φαίνεται οτι παίζουν σαν παιδάκια του δημοτικού... αν οχι νηπιαγωγείου.
Το κορυφαίο είναι το τελευταίο, οτι μήνυση δεν έκανε η ΚΑΕ αλλά ο Σκινδήλας, χωρίς σχόλιο για την κίνηση..

Ως προς τον Αταμάν, δίνω απόλυτο δίκιο. Στην Τουρκία , στο αθλητικό χώρο , υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Αν σε παιχνίδι της Φενέρ, ακουγόταν το ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΙΤΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, και ο Ιτούδης απάνταγε, όπως ο Αταμάν, θα λέγαμε μπράβο και καλά έκανε και σήκωσε το ανάστημα του για την Ελλάδα?? ΝΑΙ ή ΟΧΙ... Ηρωα θα τον είχαμε κάνει!!!

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Τυπε τα αδεφια ειναι παρθενες
Κι εγω συμφωνω
Δεν ξέρω αν είναι παρθένες, σίγουρα δεν είναι παρανοϊκά πρεζονια που απειλούν οτι θα γαμησουν δεκατετράχρονη κορη του αλλουνου,την έγκυο γυναίκα του Σπανούλη,τα παιδιά του στον τάφο,το διαιτητή σε παιχνίδι ευρωλιγκας οτι θα του γαμησει ολες τις γυναίκες της οικογένειας του και θα τους σκοτώσει και τόσα άλλα.
Και μη μου πείτε σαν παιδιά του δημοτικού για τον πρεζέμπορα.
Οι Αγγελόπουλοι δεν είναι ούτε πρεζέμπορες, ούτε φυλακοβιοι Μελισσανιδηδες, ούτε Σαμπιντι γεωργιανή Μαφία.
Δυο πλουσιόπαιδα φλωροι είναι που πήραν το μπάσκετ του Ολυμπιακού σαν παιχνιδακι για να παίζουν και για κακή τους τύχη ο Παύλος έδωσε την ομάδα στην πρεζα το 2012 και αντιμετωπίζουν ολη αυτήν την κατάσταση 13 χρόνια.
Όλοι εσεις οι βαζελοι που υμνουσατε τον Παύλο των 6 ευρωπαϊκών,δεν ντρέπεστε να προσκυνατε αυτο το ψυχανωμαλο σκουπίδι?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.943
Πόντοι
16.131

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.096
Πόντοι
2.606

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
να πληρωσουν τοτε τα 33 εκατ ευρω της δεη που τα ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΗ ΕΓΩ ..ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙδια μου
Εντάξει παιδί του δημοτικου.
Τρομερό επιχείρημα για να προσκυνάς την παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα και τον αμετανόητο εθνικιστή γενοκτονο Τουρκο.
τότε συμφωνουμε να δώσει πίσω το χαρισμενο ΟΑΚΑ η πρέζα,η αεκ τα εκατομμύρια της Τζαμπασοφιας,ο ΠΑΟΚ τα κρατικά γήπεδα,να μη γίνει ο Βοτανικός με τα λεφτά μου, φαντάζομαι και για τα τρία γήπεδα στη λεωφόρο δεν έπεσε ούτε μια δραχμή κρατικό χρημα, βάλανε οι βαζελοι του 50 ρεφενε λεφτά και τα χτίσανε

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Για τους ιδιοκτήτες δεν θα πω τίποτα, αλλά μου φαίνεται οτι παίζουν σαν παιδάκια του δημοτικού... αν οχι νηπιαγωγείου.
Το κορυφαίο είναι το τελευταίο, οτι μήνυση δεν έκανε η ΚΑΕ αλλά ο Σκινδήλας, χωρίς σχόλιο για την κίνηση..

Ως προς τον Αταμάν, δίνω απόλυτο δίκιο. Στην Τουρκία , στο αθλητικό χώρο , υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Αν σε παιχνίδι της Φενέρ, ακουγόταν το ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΙΤΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, και ο Ιτούδης απάνταγε, όπως ο Αταμάν, θα λέγαμε μπράβο και καλά έκανε και σήκωσε το ανάστημα του για την Ελλάδα?? ΝΑΙ ή ΟΧΙ... Ηρωα θα τον είχαμε κάνει!!!
Στην Κύπρο τι έγινε ρε μάγκα?
Και εκεί δικιο του δίνεις για τον Αττίλα?
Για τα ποστ τους τη μέρα της ποντιακής γενοκτονίας?
Και εκεί δικιο?
Στην Τουρκία ετσι και έλεγε ο ιτουδης τους οπαδούς της Γαλατασαράι μπασταρδους θα τον είχαν κρεμάσει σαν το Μεντερές μετά απο 5 λεπτά :2funny:
Εσείς έχετε γίνει κανονικά γκρίζοι λύκοι!
Τι πράγμα είναι αυτό!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.943
Πόντοι
16.131
Εντάξει παιδί του δημοτικου.
Τρομερό επιχείρημα για να προσκυνάς την παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα και τον αμετανόητο εθνικιστή γενοκτονο Τουρκο.
τότε συμφωνουμε να δώσει πίσω το χαρισμενο ΟΑΚΑ η πρέζα,η αεκ τα εκατομμύρια της Τζαμπασοφιας,ο ΠΑΟΚ τα κρατικά γήπεδα,να μη γίνει ο Βοτανικός με τα λεφτά μου, φαντάζομαι και για τα τρία γήπεδα στη λεωφόρο δεν έπεσε ούτε μια δραχμή κρατικό χρημα, βάλανε οι βαζελοι του 50 ρεφενε λεφτά και τα χτίσανε
ρε καραγκιοζη χρωστανε 33 εκατ ευρω απο την χαλυβουργικη χεστηκα για τους τουρκους καταλαβες αν δεν εχουν να τα πληρωσουν πληρωσε εσυ τοτε...... το σεφ το εχεις πολλες 10ετιες πριν και δεν εχεις επενδυσει μια δραχμη....εμενα με ενδιαφερει η ελλαδα...... εσυ εισαι απλος ενας μλκ

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
ρε καραγκιοζη χρωστανε 33 εκατ ευρω απο την χαλυβουργικη χεστηκα για τους τουρκους καταλαβες αν δεν εχουν να τα πληρωσουν πληρωσε εσυ τοτε...... το σεφ το εχεις πολλες 10ετιες πριν και δεν εχεις επενδυσει μια δραχμη....εμενα με ενδιαφερει η ελλαδα...... εσυ εισαι απλος ενας μλκ
Ναι,να τα πληρώσουν.
Συμφωνώ 100%.
Εγω δεν τους προσκυναω όπως εσείς την παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα.
Και να δώσουν τότε πίσω τα κλεμμένα οι της Βιανεξ,που τα εχωναν και εκβιαζαν πολιτικους για να μην έχουμε γενοσημα στη χώρα όπως η Ελβετία και να παντελόνιαζουν δισεκατομμύρια.
Η Τουρκία σε ενδιαφέρει,ο Κεμάλ Ατατούρκ,ο Ετσεβιτ και η τσέπη σου.
Καμία Ελλάδα δε σε ενδιαφέρει

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.943
Πόντοι
16.131
Ναι,να τα πληρώσουν.
Συμφωνώ 100%.
Και να δώσουν τότε πίσω τα κλεμμένα οι της Βιανεξ,που τα εχωναν και εκβιαζαν πολιτικους για να μην έχουμε γενοσημα στη χώρα όπως η Ελβετία και να παντελόνιαζουν δισεκατομμύρια.
συνεχιζεις και λες μλκιες εχεις αποδειξεις για τους γιανακοπουλους οχι εχουν φαει λεφτα???
αλλα ειπαμε ΛΙΓΟ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.943
Πόντοι
16.131
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟς αλλιως θα σε γαμουσα πρωτον

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
25.277
Πόντοι
11.465
Ναι,να τα πληρώσουν.
Συμφωνώ 100%.
Φίλε μου καλέ ή πρέπει να είσαι ηλίθιος ή πανηλίθιος
κάνεις σύγκριση της Βιανέξ και της Χαλυβουργικής
Μάλλον είσαι τόσο άσχετος ή εγκάθετος ή απίστευτα κομπλεξικός
Και η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom