You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.978
- Πόντοι
- 10.656
Ποσο ειμαστε στις μηνυσεις; Νομιζω κερδιζουμε 4-3 προς το παρον αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Αυτες κοντρα στους Αγγελοπουλους αραγε πιανουν διπλές επειδη ειναι δυο; Αν ειναι ετσι χανουμε 

Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το άρθρο που είδε το φως της δημοσιότητας στη γνωστή στρατευμένη ιστοσελίδα είναι απολύτως ψευδές.
Οι Πρόεδροι της ομάδας δεν έχουν υποβάλει μήνυση κατά της Δ. Γιαννακοπούλου. Μήνυση αναγκάστηκε να υποβάλει ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γεώργιος Σκινδήλιας, όταν, χθες τα μεσάνυχτα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κηφισιάς κατόπιν ψευδούς μηνύσεως που η Δ. Γιαννακοπούλου είχε υποβάλει εναντίον του στις 20:30 της ίδιας ημέρας.Ποσο ειμαστε στις μηνυσεις; Νομιζω κερδιζουμε 4-3 προς το παρον αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Αυτες κοντρα στους Αγγελοπουλους αραγε πιανουν διπλές επειδη ειναι δυο; Αν ειναι ετσι χανουμε![]()
Ήταν ευρέως γνωστό ότι κ. Σκινδήλιας ήταν κλινήρης στο σπίτι του, αναρρώνοντας από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το πρωί της ίδιας ημέρας. Αυτήν τη στιγμή επέλεξε η «νεαρή κοπέλα» για να κάνει τη μήνυσή της εναντίον του, απαιτώντας, μάλιστα, να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.108
- Πόντοι
- 2.606
![]()
Θύρα 13: «Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού μας εκδηλώνουν την απογοήτευση τους που είναι σε αυτό το σωματείο» - paovoice1908
Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η ανακοίνωση της Θύρας 13, στην οποία υπογραμμίζεται πως η μη ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος θα συνιστά σκάνδαλο. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζουν πως κόσμος, ομάδα και διοίκηση παραμένουν ενωμένοι και αποφασισμένοι, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς...paovoice1908.gr
Γαμάτη η ανακοίνωση της Θ13

Τυπε τα αδεφια ειναι παρθενεςΔεν πρέπει να υπάρχει πιο ξεφτιλισμενο θρασυδειλο πρεζακι στον κόσμο![]()
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το άρθρο που είδε το φως της δημοσιότητας στη γνωστή στρατευμένη ιστοσελίδα είναι απολύτως ψευδές.www.olympiacosbc.gr
Οι Πρόεδροι της ομάδας δεν έχουν υποβάλει μήνυση κατά της Δ. Γιαννακοπούλου. Μήνυση αναγκάστηκε να υποβάλει ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γεώργιος Σκινδήλιας, όταν, χθες τα μεσάνυχτα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κηφισιάς κατόπιν ψευδούς μηνύσεως που η Δ. Γιαννακοπούλου είχε υποβάλει εναντίον του στις 20:30 της ίδιας ημέρας.
Ήταν ευρέως γνωστό ότι κ. Σκινδήλιας ήταν κλινήρης στο σπίτι του, αναρρώνοντας από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το πρωί της ίδιας ημέρας. Αυτήν τη στιγμή επέλεξε η «νεαρή κοπέλα» για να κάνει τη μήνυσή της εναντίον του, απαιτώντας, μάλιστα, να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Κι εγω συμφωνω
pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.977
- Πόντοι
- 5.946
Όλα τα οπαδικα είναι δεκτά στα πλαίσια του χαβαλέ μέχρι ένα σημείο... Αυτό το ξεπέρασαν κατά πολύ με αυτά που είπε ο προπονητής τους... Πραγματικά ντροπή τούς!!!!Είναι τεράστια ουρά.
Στην αίθουσα αναμονής βλέπουν όλοι βίντεο απο τον Αττίλα στην Κύπρο και τον εθνικό ήρωα τους Κεμάλ Ατατούρκ
Για τους ιδιοκτήτες δεν θα πω τίποτα, αλλά μου φαίνεται οτι παίζουν σαν παιδάκια του δημοτικού... αν οχι νηπιαγωγείου.
Το κορυφαίο είναι το τελευταίο, οτι μήνυση δεν έκανε η ΚΑΕ αλλά ο Σκινδήλας, χωρίς σχόλιο για την κίνηση..
Ως προς τον Αταμάν, δίνω απόλυτο δίκιο. Στην Τουρκία , στο αθλητικό χώρο , υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Αν σε παιχνίδι της Φενέρ, ακουγόταν το ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΙΤΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, και ο Ιτούδης απάνταγε, όπως ο Αταμάν, θα λέγαμε μπράβο και καλά έκανε και σήκωσε το ανάστημα του για την Ελλάδα?? ΝΑΙ ή ΟΧΙ... Ηρωα θα τον είχαμε κάνει!!!
Το κορυφαίο είναι το τελευταίο, οτι μήνυση δεν έκανε η ΚΑΕ αλλά ο Σκινδήλας, χωρίς σχόλιο για την κίνηση..
Ως προς τον Αταμάν, δίνω απόλυτο δίκιο. Στην Τουρκία , στο αθλητικό χώρο , υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Αν σε παιχνίδι της Φενέρ, ακουγόταν το ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΙΤΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, και ο Ιτούδης απάνταγε, όπως ο Αταμάν, θα λέγαμε μπράβο και καλά έκανε και σήκωσε το ανάστημα του για την Ελλάδα?? ΝΑΙ ή ΟΧΙ... Ηρωα θα τον είχαμε κάνει!!!
Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Δεν ξέρω αν είναι παρθένες, σίγουρα δεν είναι παρανοϊκά πρεζονια που απειλούν οτι θα γαμησουν δεκατετράχρονη κορη του αλλουνου,την έγκυο γυναίκα του Σπανούλη,τα παιδιά του στον τάφο,το διαιτητή σε παιχνίδι ευρωλιγκας οτι θα του γαμησει ολες τις γυναίκες της οικογένειας του και θα τους σκοτώσει και τόσα άλλα.Τυπε τα αδεφια ειναι παρθενες
Κι εγω συμφωνω
Και μη μου πείτε σαν παιδιά του δημοτικού για τον πρεζέμπορα.
Οι Αγγελόπουλοι δεν είναι ούτε πρεζέμπορες, ούτε φυλακοβιοι Μελισσανιδηδες, ούτε Σαμπιντι γεωργιανή Μαφία.
Δυο πλουσιόπαιδα φλωροι είναι που πήραν το μπάσκετ του Ολυμπιακού σαν παιχνιδακι για να παίζουν και για κακή τους τύχη ο Παύλος έδωσε την ομάδα στην πρεζα το 2012 και αντιμετωπίζουν ολη αυτήν την κατάσταση 13 χρόνια.
Όλοι εσεις οι βαζελοι που υμνουσατε τον Παύλο των 6 ευρωπαϊκών,δεν ντρέπεστε να προσκυνατε αυτο το ψυχανωμαλο σκουπίδι?
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.196
- Πόντοι
- 16.131
να πληρωσουν τοτε τα 33 εκατ ευρω της δεη που τα ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΗ ΕΓΩ ..ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙδια μουΟι Αγγελόπουλοι
Δυο πλουσιόπαιδα φλωροι
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.108
- Πόντοι
- 2.606
ειναι παλια τα κληματιστικα στο σεφ καινε πολυνα πληρωσουν τοτε τα 33 εκατ ευρω της δεη που τα ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΗ ΕΓΩ ..ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙδια μου

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.196
- Πόντοι
- 16.131
ουτε αυτα δεν βαλανε ο κυριακος τα εβαλε απο τον πενιχρο μισθο τουειναι παλια τα κληματιστικα στο σεφ καινε πολυ![]()
Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Εντάξει παιδί του δημοτικου.να πληρωσουν τοτε τα 33 εκατ ευρω της δεη που τα ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΗ ΕΓΩ ..ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙδια μου
Τρομερό επιχείρημα για να προσκυνάς την παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα και τον αμετανόητο εθνικιστή γενοκτονο Τουρκο.
τότε συμφωνουμε να δώσει πίσω το χαρισμενο ΟΑΚΑ η πρέζα,η αεκ τα εκατομμύρια της Τζαμπασοφιας,ο ΠΑΟΚ τα κρατικά γήπεδα,να μη γίνει ο Βοτανικός με τα λεφτά μου, φαντάζομαι και για τα τρία γήπεδα στη λεωφόρο δεν έπεσε ούτε μια δραχμή κρατικό χρημα, βάλανε οι βαζελοι του 50 ρεφενε λεφτά και τα χτίσανε
Όταν δουλεύουν!!!!!!!!!ειναι παλια τα κληματιστικα στο σεφ καινε πολυ![]()
Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Στην Κύπρο τι έγινε ρε μάγκα?Για τους ιδιοκτήτες δεν θα πω τίποτα, αλλά μου φαίνεται οτι παίζουν σαν παιδάκια του δημοτικού... αν οχι νηπιαγωγείου.
Και εκεί δικιο του δίνεις για τον Αττίλα?
Για τα ποστ τους τη μέρα της ποντιακής γενοκτονίας?
Και εκεί δικιο?
Στην Τουρκία ετσι και έλεγε ο ιτουδης τους οπαδούς της Γαλατασαράι μπασταρδους θα τον είχαν κρεμάσει σαν το Μεντερές μετά απο 5 λεπτά

Εσείς έχετε γίνει κανονικά γκρίζοι λύκοι!
Τι πράγμα είναι αυτό!
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.196
- Πόντοι
- 16.131
ρε καραγκιοζη χρωστανε 33 εκατ ευρω απο την χαλυβουργικη χεστηκα για τους τουρκους καταλαβες αν δεν εχουν να τα πληρωσουν πληρωσε εσυ τοτε...... το σεφ το εχεις πολλες 10ετιες πριν και δεν εχεις επενδυσει μια δραχμη....εμενα με ενδιαφερει η ελλαδα...... εσυ εισαι απλος ενας μλκΕντάξει παιδί του δημοτικου.
Τρομερό επιχείρημα για να προσκυνάς την παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα και τον αμετανόητο εθνικιστή γενοκτονο Τουρκο.
τότε συμφωνουμε να δώσει πίσω το χαρισμενο ΟΑΚΑ η πρέζα,η αεκ τα εκατομμύρια της Τζαμπασοφιας,ο ΠΑΟΚ τα κρατικά γήπεδα,να μη γίνει ο Βοτανικός με τα λεφτά μου, φαντάζομαι και για τα τρία γήπεδα στη λεωφόρο δεν έπεσε ούτε μια δραχμή κρατικό χρημα, βάλανε οι βαζελοι του 50 ρεφενε λεφτά και τα χτίσανε
Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Ναι,να τα πληρώσουν.ρε καραγκιοζη χρωστανε 33 εκατ ευρω απο την χαλυβουργικη χεστηκα για τους τουρκους καταλαβες αν δεν εχουν να τα πληρωσουν πληρωσε εσυ τοτε...... το σεφ το εχεις πολλες 10ετιες πριν και δεν εχεις επενδυσει μια δραχμη....εμενα με ενδιαφερει η ελλαδα...... εσυ εισαι απλος ενας μλκ
Συμφωνώ 100%.
Εγω δεν τους προσκυναω όπως εσείς την παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα.
Και να δώσουν τότε πίσω τα κλεμμένα οι της Βιανεξ,που τα εχωναν και εκβιαζαν πολιτικους για να μην έχουμε γενοσημα στη χώρα όπως η Ελβετία και να παντελόνιαζουν δισεκατομμύρια.
Η Τουρκία σε ενδιαφέρει,ο Κεμάλ Ατατούρκ,ο Ετσεβιτ και η τσέπη σου.
Καμία Ελλάδα δε σε ενδιαφέρει
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.196
- Πόντοι
- 16.131
συνεχιζεις και λες μλκιες εχεις αποδειξεις για τους γιανακοπουλους οχι εχουν φαει λεφτα???Ναι,να τα πληρώσουν.
Συμφωνώ 100%.
Και να δώσουν τότε πίσω τα κλεμμένα οι της Βιανεξ,που τα εχωναν και εκβιαζαν πολιτικους για να μην έχουμε γενοσημα στη χώρα όπως η Ελβετία και να παντελόνιαζουν δισεκατομμύρια.
αλλα ειπαμε ΛΙΓΟ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.196
- Πόντοι
- 16.131
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟς αλλιως θα σε γαμουσα πρωτονΗ Τουρκία σε ενδιαφέρει,ο Κεμάλ Ατατούρκ,ο Ετσεβιτ και η τσέπη σου.
Φίλε μου καλέ ή πρέπει να είσαι ηλίθιος ή πανηλίθιοςΝαι,να τα πληρώσουν.
Συμφωνώ 100%.
Η Τουρκία σε ενδιαφέρει,ο Κεμάλ Ατατούρκ,ο Ετσεβιτ και η τσέπη σου.
κάνεις σύγκριση της Βιανέξ και της Χαλυβουργικής
Μάλλον είσαι τόσο άσχετος ή εγκάθετος ή απίστευτα κομπλεξικός
Και η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση!!!!!!!
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.196
- Πόντοι
- 16.131
βγαινει το καθε σκουπιδι να μιλησει για τον πατριωτισμο του καθενος μας...αμφιβαλλω αν εχει υπηρετησει την πατριδα μας αν ξερει εστω τον εθνικο υμνοΦίλε μου καλέ ή πρέπει να είσαι ηλίθιος ή πανηλίθιος
κάνεις σύγκριση της Βιανέξ και της Χαλυβουργικής
Μάλλον είσαι τόσο άσχετος ή εγκάθετος ή απίστευτα κομπλεξικός
Και η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 52