barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.501
- Πόντοι
- 5.506
Σκασμός πουστοτουρκε λαγέ.πες μας για το Noor
και τον Λυγγερίδη
μωρή ανώμαλη κουράδα του Χοντρού![]()
Σκασμός πουστοτουρκε λαγέ.πες μας για το Noor
και τον Λυγγερίδη
μωρή ανώμαλη κουράδα του Χοντρού![]()
και τι θες μωρή κουράδα ? τα συγχαρήκια ?Κάνω καλύτερα τσιμπούκια στον Χοντρό από ότι στην Κούλα και στους λαθροπάκηδες των τσοντοσινεμά

Και θα γαμηθουν οι γκεουλες...3-1
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της τονίζει πως επιθυμεί την συνέχιση των τελικών της Stoiximan GBL, ενώ ξεκαθαρίζει για ακόμη μια φορά πως δεν πρόκειται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Καλησπέρα φίλε.Επειδη μαλλον στην αριθμητικη εκανες κοπανες......
ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
Εσεις , οπως παντα,τα τρια.....
Καλημερα

Όπου δεις παράγκα -ρεμουλα- βρώμικο παρασκήνιο και 'συ μέσα. Ανώμαλο ρημα.Το βαπόρι απ την Περσία...
Όλα υπό έλεγχο.... Ότι είπε ο τουρκαλας και ο dpg....Κάνε κούκου.... άιντε καλημέρα και καλά Χριστούγεννα
μλκ που τη βρήκες τη φωτό ? αστεγος τοξικομανής που πήγε στην ευελπίδων είναι ?![]()
Να προσκυνατε αυτό το παρανοϊκό πρεζάκι είναι ίσως πιο ξεφτιλισμενο και απο το να προσκυνατε τους εθνικιστές Τούρκους γενοκτονους και να τους ζητάτε συγγνώμη![]()

Μιλάς εσύ για Τούρκους που ο κωλος σού στο οθωμανικό είναι εξοικειωμένοςΣκασμός πουστοτουρκε λαγέ.
ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΕ.και τι θες μωρή κουράδα ? τα συγχαρήκια ?
κίναιδε![]()
διπολική διαταραχή, μανιοκατάθλιψη, αγχώδη διαταραχή, κρίσεις πανικού, τοξικοεξαρτημένος......Πρόπερσι απειλές σε υπουργό: «Αν δεν πάρω το ΟΑΚΑ με τους όρους μου, ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΡΕΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ».
Πέρυσι τέτοιες μέρες: «ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΧΑΜΟΥΡΑ Γ@@ΜΕΝΗ Π@ΤΑΝΑ». Σ
Λίγες μέρες μετά: «Θα σας αγοράσω να σας κάνω παράρτημα Παναθηναϊκό Β'».
Φέτος στα playoffs, ούρλιαζε στον διάδρομο για την Ευρωλίγκα: «ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ Γ@@ΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ».
Στο Άμπου Ντάμπι, κ@λοδάχτυλα στον κόσμο.
Φτάνουμε παραμονές τελικών και δυναμιτίζει το κλίμα. Την άλλη μέρα «θα έρθω ΣΕΦ να με βρίζετε 15.000 άτομα». Χωρίς να έχει προκληθεί από κανέναν!
Την επόμενη μέρα, stories: «ξέρετε που είναι το πάρκινγκ του ΣΕΦ;»
Χθες, νέο σόου και επώνυμες καταγγελίες ότι απειλούσε ότι θα βιάσει την κόρη του προέδρου του Ολυμπιακού.
Καταγραφεί τους αστυνομικούς σε βίντεο και τους ουρλιάζει.
έχει ευχηθεί ΤΑΦΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ
έχει βάλει ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΡΙΝΓΚ στον πάγκο του Ολυμπιακού,
εχει πει «θα σας κάνω παράρτημα»,
εχει πει «θα βουτάτε στα βρώμικα νερά του λιμανιού σας»,
ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....
..........................................................
ΒΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ??????
ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.....
![]()
σε είχαμε παρεξηγήσει μωρή μαλακιασμένη κουράδα , συγχώρα μας καλέΚάνω καλύτερες γλειφοκωλάδες στον ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ από ότι στην Κούλα , είναι το μυστικό μου .

1εικονα 1000σκεψεις...Να προσκυνανε αυτόν τον παρανοϊκό ιπποποταμο είναι ξεφτιλα
Ναι είναι ξεφτιλα να προσκυνάς τον πρεζέμπορα.1εικονα 1000σκεψεις...
Ακόμα χειρότερα.μλκ που τη βρήκες τη φωτό ? αστεγος τοξικομανής που πήγε στην ευελπίδων είναι ?![]()
γενικα ναι,δεν εχω ξαπλωσει λιποθυμος στη λαυριου τυπε αλλα κυριως δεν αλλαξα την καταθεση μου στο δικαστηριο χεσμενος.οι περισσοτεροι απο εσας που δεν εισασταν εκει,πουλατε πνευμα 20 χρονια μετα,αλλα αυτοι που ηταν ξερουν.εφυγαν με φορεια και στο δικαστηριο πουλησαν ο ενας τον αλλο.και λουκουμι και γκαζοζα.ποια παιανια ρε πουθενα να πούμε . ουτε που είναι η λαύριου δεν παίζει να ξέρεις χαζούλη. βτρλ και σβλ από εκεί και πέρα λαγουδάκι, βαλτά κάνω τα μαζικά και όταν πάρεις τηλέφωνο να μάθεις ξαναμπές να γράψεις. ηθοποιέ να πούμε
για τα αρκτικόλεξα ρώτα αυτή τη μποτανα τη κλαουντια να σου πειτι άλλο θα δούμε σήμερα με τους βλάκες εδώ μέσα.
με λιγα λογια......Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣδιπολική διαταραχή, μανιοκατάθλιψη, αγχώδη διαταραχή, κρίσεις πανικού, τοξικοεξαρτημένος......
τι να πρωτοκοιτάξει ο δόλιος ? είναι να τον λυπάσαι ....μέχρις εν΄ςο σημείου βέβαια,,,
τον άλλο τον μογγόλο γκρίζο λύκο που έχουν στον πάγκο, αυτό να τον φοβάσαι ...
Γεια σου Κοσμαμαν μπεη, με τον προεδρο σου.Έβαλαν τεράστιο αυτογκόλ οι χαλβαδες και τώρα που υπάρχει όλο το βίντεο και πέφτει το παραμυθάκι και η πουστια ,που φαίνεται οτι ΔΕΝ λεει για την κόρη τους αλλα τους ρωταει "δεν ακουτε τι λενε για την κόρη μου; δεν κάνετε τίποτα;; θα τους πάει όπως τους πρέπει