Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

koskam

Μέγας
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
12.153
Πόντοι
4.646
Γιατί δεν βάζεις και την αρχή που βρίζουν την κόρη του και μετά έκανε ότι έκανε; Μέτριο έντιτ, πάμε παρακάτω! Έχετε χεστεί πριν καν μπείτε για τον 3ο τελικό
Έβαλαν τεράστιο αυτογκόλ οι χαλβαδες και τώρα που υπάρχει όλο το βίντεο και πέφτει το παραμυθάκι και η πουστια ,που φαίνεται οτι ΔΕΝ λεει για την κόρη τους αλλα τους ρωταει "δεν ακουτε τι λενε για την κόρη μου; δεν κάνετε τίποτα;; θα τους πάει όπως τους πρέπει

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
595
Πόντοι
301
Αν θες για ψυχιατρική περίπτωση μπορείς να ρωτήσεις τον Μπαρτζώκα τύπε. Ενώ οι Αγγελόπουλοι είναι καλύτεροι από τον dpg που έτρεχαν τον πατέρα τους στα δικαστήρια; Εσείς στο φ4 ήσασταν χαρούμενοι που τραγουδάγατε αγκαλιά με τους φίλαθλους της Φενέρ; Μπορούμε να αναλύσουμε πολλά, αλλά μην πάμε τόσο μακριά

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.575
Πόντοι
216
να προτιμάς τεχνίτες τσιμπουκαλήδες :2funny:

GBB2ffSWcAAElng.jpg
σε διαβαζω με προσοχη τυπε

Συνημμένα

• βαζελος.gif
    βαζελος.gif
    532,6 KB · Εμφανίσεις: 11

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.575
Πόντοι
216
Αν θες για ψυχιατρική περίπτωση μπορείς να ρωτήσεις τον Μπαρτζώκα τύπε. Ενώ οι Αγγελόπουλοι είναι καλύτεροι από τον dpg που έτρεχαν τον πατέρα τους στα δικαστήρια; Εσείς στο φ4 ήσασταν χαρούμενοι που τραγουδάγατε αγκαλιά με τους φίλαθλους της Φενέρ; Μπορούμε να αναλύσουμε πολλά, αλλά μην πάμε τόσο μακριά
το τι ειχαν να λυσουν με τα περιουσιακα τους οι αγγελοπουλοι οι οποιοι ΔΕΝ πηγαν τον πατερα τους στο δικαστηριο,μας ειναι αδιαφορο εκτος αν ειμαστε κληρονομοι.ειμαστε;εγω οχι.απο κει και περα,βρες μου ενα βιντεο που να δειχνει το γιωργο ή τον παναγιωτη αγγελοπουλο να μπαινει με αυτο το στυλ στην εδρα σας και μετα θα βρουμε τα υπολοιπα.

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
595
Πόντοι
301
το τι ειχαν να λυσουν με τα περιουσιακα τους οι αγγελοπουλοι οι οποιοι ΔΕΝ πηγαν τον πατερα τους στο δικαστηριο,μας ειναι αδιαφορο εκτος αν ειμαστε κληρονομοι.ειμαστε;εγω οχι.απο κει και περα,βρες μου ενα βιντεο που να δειχνει το γιωργο ή τον παναγιωτη αγγελοπουλο να μπαινει με αυτο το στυλ στην εδρα σας και μετα θα βρουμε τα υπολοιπα.
Δεν μπήκε με κανένα τσαμπουκά o dpg ή είδες το αστείο βίντεο της ομάδας σου που δείχνει από εκεί που θέλετε να δείξει; Οταν ξεκίνησαν να βρίζουν την κόρη του αντέδρασε έτσι. Τα κωλοδάχτυλα που έκαναν οι αγγελόπουλοι πριν λίγα χρόνια τα ξέχασες; Μιλάς μόνο για τον dpg, γιατί δεν μιλάς και λίγο για την διαιτησία;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.299
Πόντοι
6.056
Έβαλαν τεράστιο αυτογκόλ οι χαλβαδες και τώρα που υπάρχει όλο το βίντεο και πέφτει το παραμυθάκι και η πουστια ,που φαίνεται οτι ΔΕΝ λεει για την κόρη τους αλλα τους ρωταει "δεν ακουτε τι λενε για την κόρη μου; δεν κάνετε τίποτα;; θα τους πάει όπως τους πρέπει
δεν θα τους κάνει τίποτα εξωαγωνιστικά διότι ήταν και είναι η ομάδα του Δημοσίου
με τους πλέον στόκους οπαδούς, δες Δήμο Πειραιά ...
Αγωνιστικά τους έχει στη φάπα οκέι , δικαστικά κτλπ δεν ... noor1

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.966
Πόντοι
9.931

Ρε ναυαγια γαύροι ανεβάσατε βιντεο που ακούγεται να βρίζουνε την κορη του;;;:2funny::2funny::2funny: Ποσο ηλίθιοι ειναι εκει στον γαυρο:2funny::2funny::2funny:

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.575
Πόντοι
216
Δεν μπήκε με κανένα τσαμπουκά o dpg ή είδες το αστείο βίντεο της ομάδας σου που δείχνει από εκεί που θέλετε να δείξει; Οταν ξεκίνησαν να βρίζουν την κόρη του αντέδρασε έτσι. Τα κωλοδάχτυλα που έκαναν οι αγγελόπουλοι πριν λίγα χρόνια τα ξέχασες; Μιλάς μόνο για τον dpg, γιατί δεν μιλάς και λίγο για την διαιτησία;
τυπε,επειδη δεν ειμαι κανενα παιδακι και παρακολουθω ολυμπιακο για 4η δεκαετια,ασε τις παπαριες.ολη την εβδομαδα σηκωνει βιντεο και μας απειλει πως θα ερθει στο σεφ.ερχεται 5 ωρες πριν και δηθεν ρωτα περαστικους που ειναι το παρκινγκ για να ανεβασει θερμοκρασια.εμφανιζεται στο σεφ με 20 μπραβους.καθεται στην καρεκλα και απλωνει τα κοντα του ποδια στις ταμπελες.
οχι,δεν περιμενε να του βρισουν την κορη

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.009
Πόντοι
6.056

Όντως,στο 0:13 του βίντεο αυτο ακριβώς λέει :2funny:

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
595
Πόντοι
301
τυπε,επειδη δεν ειμαι κανενα παιδακι και παρακολουθω ολυμπιακο για 4η δεκαετια,ασε τις παπαριες.ολη την εβδομαδα σηκωνει βιντεο και μας απειλει πως θα ερθει στο σεφ.ερχεται 5 ωρες πριν και δηθεν ρωτα περαστικους που ειναι το παρκινγκ για να ανεβασει θερμοκρασια.εμφανιζεται στο σεφ με 20 μπραβους.καθεται στην καρεκλα και απλωνει τα κοντα του ποδια στις ταμπελες.
οχι,δεν περιμενε να του βρισουν την κορη
Αρα υπερασπίζεσαι το ότι έβριζαν την κόρη του;

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
τυπε δεν ξερω πως εξηγειται στην ψυχιατρικη η περιπτωση του μεσου ζελα αλλα η διεστραβλωση της πραγματικοτητας,ειναι κατι που σας μαθαινουν στο σχολειο.το χειροτερο για εσας ειναι πως αυτα που λετε τα πιστευετε κιολας.για ποιον τελικο ειμαστε χεσμενοι και γενικα σε τι μπορειτε να μας τρομαξετε;εδω ειμαστε παντε,ειτε χασουμε,ειτε κερδισουμε.δεν παριστανουμε πως δεν υπαρχει κατι εκτος του μπασκετ που εμεις σας υποχρεωσαμε να παρακολουθειτε.οπως ειδες,μαγκιες ο τρακης κανει μονο με εσας.σας δερνει με τους μπραβους,σας σπαει μαγαζια,σας γαμαει κτλ.εμεις τον εχουμε στο αυστηρο τσιμπουκι και οποτε ερχεται στο σεφ,θα φευγει κακην κακως.δεν ηταν η πρωτη φορα εχθες,δε θα ειναι η τελευταια.
Ναι φίλε μόνο σε εμάς κάνει μαγκιές ο τρακης γι αυτο όταν τον έφτυσε ο "δυσκολος" σας πριν κάτι χρόνια ζήταγε συγνώμες μετά....Οπως τα λες είναι αδερφέ οκ μη στην χαλάω....

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Σε αυτό το βίντεο δε λέει δυο φορές οτι θα του γαμησει την κόρη του Αγγελόπουλου?
Δε δείχνει με το χέρι οτι είναι μικρή ρε ξεφτίλα?
Περα από την πλάκα που γίνεται πως είναι δυνατόν να είστε τόσο ξεφτιλες και σκουπίδια?
Υπάρχουν και κάποια όρια.
Για ενα πρωτάθλημα να προσκυνάτε εθνικιστές Τούρκους γενοκτονους και τον πρεζακια που απειλεί να γαμήσει παιδιά.
Δε μιλάμε για τα πρεζονια της 7 ή της 13 που δεν έχουν ιερό και όσιο και μέσα στον όχλο βγάζουν τα απωθημένα τους.
Μιλάμε για πάμπλουτους προέδρους, προπονητες, παίκτες.

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
595
Πόντοι
301
δεν της ευχηθηκαν να πεθανει οπως εκανε αυτος για τα παιδια του σπανουλη τυπε
Οπως και αυτά που λέγατε εσείς; Να σαπίσουν τα κόκκαλα του Διαμαντίδη; Κάρμα είναι αυτό που παθαίνετε κάθε χρόνο. Θέλεις να μιλήσουμε για κανένα μουνί καλύτερα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom