γιατι δεν πηγες;
και επισης γιατι δε με φωναξες και μενα;
αν μεινεις εκει παρε 3 πιτα καλαμακι κοτοπουλο,πιτες αλαδωτες,πατατες,σαλατα του Καισαρα,1 κιλο κρασι και ερχομαι
Εχω ερθει στο μπασκετακι στον Άγιο Δημήτριο για shadow boxing τώρα .
Μια γιαγια που τιναζε τα χαλιά στο μπαλκόνι μου είπε για ενα μεσηλικα με μπλε μπλουζα που έβγαζε φωτογραφίες το γηπεδακι με το ενα χέρι μέσα από τη βερμούδα χτες το απόγευμα και φώναξε την αστυνομία
Δε θα έρθει να ξέρεις, σα και εσένα είναι. Είχα κανονίσει και εγώ κάτι τέτοια θανατερά ραντεβού πως τα λέτε με το φίλο Αθηναίο και δε φάνηκε. Στο 2ο δε πήγα εγώ. Του την έκανα όπως έπρεπε
Φέρει Δεξιά το Λογότυπο της Εταιρείας Adidas και απο αριστερά το Τριφύλι με τα τρία (3) χρυσά Αστέρια στο κέντρο τον Χορηγό ΟΤΕ . Μέγεθος (Μ παιδικό ). Η Ομάδα είχε εντυπωσιακή πορεία στο Κύπελο ΟΥΕΦΑ. Ο Παναθηναϊκός φόρεσε τέσσερις (4) διαφορετικές φανέλες εκείνη τη Σεζόν. Δύο Πράσινες (όπως αυτή) και Δύο (2) Λευκές).
Φέρει Δεξιά το Λογότυπο της Εταιρείας Adidas και απο αριστερά το Τριφύλι με τα τρία (3) χρυσά Αστέρια στο κέντρο τον Χορηγό ΟΤΕ . Μέγεθος (Μ παιδικό ). Η Ομάδα είχε εντυπωσιακή πορεία στο Κύπελο ΟΥΕΦΑ. Ο Παναθηναϊκός φόρεσε τέσσερις (4) διαφορετικές φανέλες εκείνη τη Σεζόν. Δύο Πράσινες (όπως αυτή) και Δύο (2) Λευκές).