athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 119.168
- Πόντοι
- 16.631
κερναςΕλα στο Άλσος Παγκρατίου στις 4 στο ραντεβού θανάτου.
Έχει καλύτερα φαγαδικα εκει

κερναςΕλα στο Άλσος Παγκρατίου στις 4 στο ραντεβού θανάτου.

Δίπλα στο Madison Square garden μένεις τυπε ;Εχω ερθει στο μπασκετακι στον Άγιο Δημήτριο για shadow boxing τώρα .
Μια γιαγια που τιναζε τα χαλιά στο μπαλκόνι μου είπε για ενα μεσηλικα με μπλε μπλουζα που έβγαζε φωτογραφίες το γηπεδακι με το ενα χέρι μέσα από τη βερμούδα χτες το απόγευμα και φώναξε την αστυνομία
![]()
Φαντάσου πόσο καυλα νιώθουμε εμεις που σ'εχουμε τρίτο και ιστορικά στο αθλημα....Γιατι είσαι πιο κάτω και από τον Αλβέρτη για να μην ξεχνιόμαστε....Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι όποτε σας πετυχαίνω euroleague σας κάνω το σβέρκο κόκκινο σαν τον κώλο της μαϊμούς
Και ΝΑΙ είναι καύλα να είμαι τρίτος όταν έχω από κάτω μου τους τρύπες .
Η μαλακία είναι του σκακιστή που πάτησε φρένο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν έγραψε κατοστάρα![]()
Κερνάω καλαμάκιακερνας![]()
εχεις γαμηθει να τρως απο Παπαντρεα Ανδρεα ρε ντροπηΚερνάω καλαμάκια![]()

Πωω μου γάμησες τη ψυχολογία τώρα. Καλά είμαστε ρε, γιατί τόση αρνητικότηταΤα αθλητικά νήματα για να τα νιώσεις και να πονέσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο γάμους δύο διαζύγια και μπόλικα δικαστήρια με ασφαλιστικά μέτρα![]()
Γιατί αύριο δικάζομαι για διγαμια στο εφετείο Κομοτηνής από το ελληνικό δημόσιο και ληξιαρχείο ξένων γαμωνΠωω μου γάμησες τη ψυχολογία τώρα. Καλά είμαστε ρε, γιατί τόση αρνητικότητα
Δε θα έρθει να ξέρεις, σα και εσένα είναι. Είχα κανονίσει και εγώ κάτι τέτοια θανατερά ραντεβού πως τα λέτε με το φίλο Αθηναίο και δε φάνηκε. Στο 2ο δε πήγα εγώ. Του την έκανα όπως έπρεπεΕλα στο Άλσος Παγκρατίου στις 4 στο ραντεβού θανάτου.
εσεις ποτε γυρνατε??επεστρεεψε το πουλμαν με τους παικτες της βαζελας απο αμπουνταμπι
![]()
θα σου κάνω δώρο πράσινο συλλεκτικό Τ-shirt200 λεει εναι ακομα εκει θα εχει πεσει το χεσιδι συννεφο στις ινφλουενσερς![]()
αμα μου κανεις δωρο την συλλεκτικη του ποδοσφαιρου με τα αστερια απο τις πορειες δεχομαι αβλεπιθα σου κάνω δώρο πράσινο συλλεκτικό Τ-shirt
μόνο θέλω σεβασμό...
δε χωράν τόσα αστέρια σε μια μπλούζα...αμα μου κανεις δωρο την συλλεκτικη του ποδοσφαιρου με τα αστερια απο τις πορειες δεχομαι αβλεπι
τι πορειεςαμα μου κανεις δωρο την συλλεκτικη του ποδοσφαιρου με τα αστερια απο τις πορειες δεχομαι αβλεπι
αυτη θελωδε χωράν τόσα αστέρια σε μια μπλούζα...

ημίμετρα.αυτη θελω
κατσε εχω κιαλον καρναβαλο
Φέρει Δεξιά το Λογότυπο της Εταιρείας Adidas και απο αριστερά το Τριφύλι με τα τρία (3) χρυσά Αστέρια στο κέντρο τον Χορηγό ΟΤΕ . Μέγεθος (Μ παιδικό ). Η Ομάδα είχε εντυπωσιακή πορεία στο Κύπελο ΟΥΕΦΑ. Ο Παναθηναϊκός φόρεσε τέσσερις (4) διαφορετικές φανέλες εκείνη τη Σεζόν. Δύο Πράσινες (όπως αυτή) και Δύο (2) Λευκές).![]()

Θα μείνουν μόνιμα ρε αφού έχει πάλι φ4 το 27 και 28....θα παίζουν με Dubai bcεσεις ποτε γυρνατε??
![]()
Τι γελιο είχαμε ρίξει!αυτη θελω
κατσε εχω κιαλον καρναβαλο
Φέρει Δεξιά το Λογότυπο της Εταιρείας Adidas και απο αριστερά το Τριφύλι με τα τρία (3) χρυσά Αστέρια στο κέντρο τον Χορηγό ΟΤΕ . Μέγεθος (Μ παιδικό ). Η Ομάδα είχε εντυπωσιακή πορεία στο Κύπελο ΟΥΕΦΑ. Ο Παναθηναϊκός φόρεσε τέσσερις (4) διαφορετικές φανέλες εκείνη τη Σεζόν. Δύο Πράσινες (όπως αυτή) και Δύο (2) Λευκές).![]()
redaroume.gr