Antigonos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Ο γρύλλος στον τελικό θα παίξει. Έκαναν ένσταση. Ειπαν ότι τους γάμησαν οι Μονεγάσκοι χωρίς καπότες.Τι βλέπετε τελικό ;
Ο γρύλλος στον τελικό θα παίξει. Έκαναν ένσταση. Ειπαν ότι τους γάμησαν οι Μονεγάσκοι χωρίς καπότες.Τι βλέπετε τελικό ;
Με κομπρεσες στον κωλο γράφεις καραβλαχε?Ο γρύλλος στον τελικό θα παίξει. Έκαναν ένσταση. Ειπαν ότι τους γάμησαν οι Μονεγάσκοι χωρίς καπότες.
Τύπε Ντούντα , ισχύει ότι αν γαμήσεις γύφτισσα από τον κώλο έχεις τύχη για 7 χρόνια ?Προτιμώ να τα δωρήσω σε γύφτους, κάτσε να περάσει ο φίλος μου ο παλιατζής από τα Αρφαρά να τον κεράσω μπύρα γιατί κόβω να ξεμ€ίνω κι έτσι θα πηγαίνω στις γύφτισσες![]()
Είπε πολλά λόγια για εσένα...
Ναμην σου λέω ψέματα τον πίστεψα.
Επίσης να μην σου λέω ψέματα ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ!
εχει κρυφτει ο μουνοπανας και εχει πεσει στα γονατα και παρακαλαει να χασει και ο γαυρος για να εχει μουτρα να μπει μετά εδω μέσα![]()
Τύπε Ντούντα , ισχύει ότι αν γαμήσεις γύφτισσα από τον κώλο έχεις τύχη για 7 χρόνια ?![]()
Ναι εγώ είμαι. Έχει κωλάρα και για πούτσες Ολυμπιακών καιΠαναθηναϊκώνΕσύ ρε τύπε δεν είσαι που έχεις λυσσάξει να σου γαμήσουν την γυναίκα?![]()
Στα αρχίδια μας αδερφέ εγώ κατουράω εδώ και σήμεραΕγώ αύριο θα κατουραω περήφανα αύριο εδω
Στα αρχίδια μας αδερφέ εγώ κατουράω εδώ και σήμερα
Πούτσα μας το μπάσκετ όταν έχω σαρώσει τα ΠΑΝΤΑ στο ποδόσφαιρο .
Οι "άλλοι" που το μοναδικό τούς αποκούμπι είναι η σπυριάρα , ναι τσούζει λίγο η οπή σήμερα
Κατουράτε ελεύθερα λοιπόν
![]()
Γεννημένος στην Αλεξάνδρας ,μεγαλωμένος στη πρωτεύουσα κόκκινο κνώδαλο.Με κομπρεσες στον κωλο γράφεις καραβλαχε?
Τύπε Ντούντα , ισχύει ότι αν γαμήσεις γύφτισσα από τον κώλο έχεις τύχη για 7 χρόνια ?![]()
με το ποσο γεννηθηκες?Γεννημένος στην Αλεξάνδρας ,μεγαλωμένος στη πρωτεύουσα κόκκινο κνώδαλο.
καραβλαχεΓεννημένος στην Αλεξάνδρας ,μεγαλωμένος στη πρωτεύουσα κόκκινο κνώδαλο.
Μάλλον από ότι είδα....Μονακόφενέρ 75% επειδή έχει καλύτερο προπονητή και το 50-50 λόγω ισοδύναμων ομάδων γίνεται 75-25
δες τι τους απάντησα πριν τον αγώναΡε σεις ωραία η πλάκα, αλλά ο Παναθηναικός το πήρε πέρσι και φέτος χωρίς το βασικό του σέντερ έφτασε ως εδώ!
Μην ανοίγεστε πολύ ακόμα. Τουλάχιστον περιμένετε πρώτα να το πάρετε την Κυριακή!
Αλλά πότε σεβαστήκατε άλλη ομάδα;
όλα πιθανά είναι ,Μάλλον από ότι είδα....Μονακό