You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.937
- Πόντοι
- 47.293
Οφείλουν τα αδέρφια κ το πρεζόνι επειδή τα χώνουν να προστατέψουν το χρήμα τους κ να καταργησουν το φάιναλ φορ διότι είναι άδικο σε δύο μέρες να κρίνεται ολη η χρονια ..
Τσπ
Έχουν πάρε ι κ ελληνικές ομάδες κύπελλα χωρίς να είμαι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ..
Απογοήτευση ο ναν τον τελευταίο μήνα ..
Τσπ
Έχουν πάρε ι κ ελληνικές ομάδες κύπελλα χωρίς να είμαι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ..
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.502
- Πόντοι
- 28.246
Εμείς δεν ειμασταν ούτε για F4 σίγουροι. Για αυτό δεν κάναμε δηλώσεις όπως εσείς.Εντάξει δεκτή η καζούρα ρε γάβροι, να πούμε.
Εσείς είστε σίγουροι για τελικό;
Και δεν είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και να πάμε τελικό ότι θα το πάρουμε. Εσείς τα λέγατε αλλιώς.... Πάρτε τα αρχιδια μας τώρα και λουστειτε τα.
Η αλαζονεία βλάπτει.
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.937
- Πόντοι
- 47.293
Εδώ ο κύριος Γιαννακόπουλος οργανώνει την ελληνική κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού.Υπόδειγμα προέδρου.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.908
- Πόντοι
- 9.931
Αθλια η ομάδα σήμερα, ισως το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν, παίκτες ανύπαρκτοι.
Καλύτερα που αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό. Εν τω μεταξυ ετσι οπως παίξανε σήμερα δεν κερδιζουν ουτε τον μικρό τελικό.
Καλύτερα που αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό. Εν τω μεταξυ ετσι οπως παίξανε σήμερα δεν κερδιζουν ουτε τον μικρό τελικό.
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.988
- Πόντοι
- 6.056
Οφείλουν τα αδέρφια κ το πρεζόνι επειδή τα χώνουν να προστατέψουν το χρήμα τους κ να καταργησουν το φάιναλ φορ διότι είναι άδικο σε δύο μέρες να κρίνεται ολη η χρονια ..
Τσπ
Μια χαρά είναι το φ4,όταν πήγαινε τρένο η ΤΣΣΚΑ και τα χανε απ'τον Σπανούλη, καλά ήταν;
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.937
- Πόντοι
- 47.293
Nai αλλά τωρα τα χώνουν ο πρέζας κ τα πουστραδερφια οπότε δεν τους συμφέρει ....Μια χαρά είναι το φ4,όταν πήγαινε τρένο η ΤΣΣΚΑ και τα χανε απ'τον Σπανούλη, καλά ήταν;
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.846
- Πόντοι
- 1.056
Ρε σεις ωραία η πλάκα, αλλά ο Παναθηναικός το πήρε πέρσι και φέτος χωρίς το βασικό του σέντερ έφτασε ως εδώ!
Μην ανοίγεστε πολύ ακόμα. Τουλάχιστον περιμένετε πρώτα να το πάρετε την Κυριακή!
Αλλά πότε σεβαστήκατε άλλη ομάδα;
Μην ανοίγεστε πολύ ακόμα. Τουλάχιστον περιμένετε πρώτα να το πάρετε την Κυριακή!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 46.338
- Πόντοι
- 10.411
Εσύ ρε τύπε δεν είσαι που έχεις λυσσάξει να σου γαμήσουν την γυναίκα?Ρε σεις ωραία η πλάκα, αλλά ο Παναθηναικός το πήρε πέρσι και φέτος χωρίς το βασικό του σέντερ έφτασε ως εδώ!

troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.517
- Πόντοι
- 5.506
να του γαμησουν την ομαδα ελεγε ρε αδερφε...παραξηγησεςΕσύ ρε τύπε δεν είσαι που έχεις λυσσάξει να σου γαμήσουν την γυναίκα?![]()
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.914
- Πόντοι
- 16.131
Φίλε μου εγώ εσένα θέλω σε ποθώ σφόδρα.....μια βοήθεια θέλω να δω Ολυμπιακό η first dates??Υποστήριξτε Σπανούλη τώρα γαμιόλες που κάποτε τού ευχόσασταν καρκίνο
Η αλαζονεία , οι θριαμβολογίες , τα καλέσματα στον γιόκιτς , ο MVP που θα το πάρει μόνος , η ομάδα του NBA
Καλή επιστροφή από τους πετσετοκέφαλους![]()
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.770
- Πόντοι
- 42.697
Ρε μαλακές!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59