- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 68.205
- Πόντοι
- 48.917
Εδώ ο κύριος Γιαννακόπουλος οργανώνει την ελληνική κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού.Υπόδειγμα προέδρου.
Εδώ ο κύριος Γιαννακόπουλος οργανώνει την ελληνική κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού.Υπόδειγμα προέδρου.
Οφείλουν τα αδέρφια κ το πρεζόνι επειδή τα χώνουν να προστατέψουν το χρήμα τους κ να καταργησουν το φάιναλ φορ διότι είναι άδικο σε δύο μέρες να κρίνεται ολη η χρονια ..
Τσπ
Έχουν πάρε ι κ ελληνικές ομάδες κύπελλα χωρίς να είμαι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ..
Απογοήτευση ο ναν τον τελευταίο μήνα ..
Nai αλλά τωρα τα χώνουν ο πρέζας κ τα πουστραδερφια οπότε δεν τους συμφέρει ....Μια χαρά είναι το φ4,όταν πήγαινε τρένο η ΤΣΣΚΑ και τα χανε απ'τον Σπανούλη, καλά ήταν;
Εσύ ρε τύπε δεν είσαι που έχεις λυσσάξει να σου γαμήσουν την γυναίκα?Ρε σεις ωραία η πλάκα, αλλά ο Παναθηναικός το πήρε πέρσι και φέτος χωρίς το βασικό του σέντερ έφτασε ως εδώ!
Μην ανοίγεστε πολύ ακόμα. Τουλάχιστον περιμένετε πρώτα να το πάρετε την Κυριακή!
Αλλά πότε σεβαστήκατε άλλη ομάδα;

να του γαμησουν την ομαδα ελεγε ρε αδερφε...παραξηγησεςΕσύ ρε τύπε δεν είσαι που έχεις λυσσάξει να σου γαμήσουν την γυναίκα?![]()
Φίλε μου εγώ εσένα θέλω σε ποθώ σφόδρα.....μια βοήθεια θέλω να δω Ολυμπιακό η first dates??Υποστήριξτε Σπανούλη τώρα γαμιόλες που κάποτε τού ευχόσασταν καρκίνο
Η αλαζονεία , οι θριαμβολογίες , τα καλέσματα στον γιόκιτς , ο MVP που θα το πάρει μόνος , η ομάδα του NBA
Καλή επιστροφή από τους πετσετοκέφαλους![]()
να του γαμησουν την ομαδα ελεγε ρε αδερφε...παραξηγησες![]()

ρε? την περασμενη εβδομαδα γιουροβιζιονΦίλε μου εγώ εσένα θέλω σε ποθώ σφόδρα.....μια βοήθεια θέλω να δω Ολυμπιακό η first dates??
File , έχεις ένα ευρώ να πάρω μια μανιταρόπιτα να πούμε ?![]()
Ε αυτό λέω να κάτσω να σάς δω η θα βλέπω τον Βασίλη με τόν Παπαγιάννηρε? την περασμενη εβδομαδα γιουροβιζιον
αυτην φερστ ντειτς
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!!