πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.678
- Πόντοι
- 16.131
μην του μιλας ετσι γιατι ειναι ευαισθητο αγορακιΠαρε πουλο μωρη τρυπα
και θα τον παρει 
μην του μιλας ετσι γιατι ειναι ευαισθητο αγορακιΠαρε πουλο μωρη τρυπα
και θα τον παρει 
Ποιος σου μιλησε εσενα?Παρε πουλο μωρη τρυπα
σαλτα τωρα και φερε μας την εισπραξη ηλιθιο κατασκευασμαΠοιος σου μιλησε εσενα?
Παρε κανα βαζελο να του κανεις αυταρχικό και μόκο
μια χαρα καταλαβε ...κρεατακι και στα καρβουναμην του μιλας ετσι γιατι ειναι ευαισθητο αγορακικαι θα τον παρει
![]()
Πήγαινε να πληρωσεις να σου κανει αυταρχικό η άσχημη χοντρεσαλτα τωρα και φερε μας την εισπραξη ηλιθιο κατασκευασμα

Δε μιλάω καλιαρντά.μια χαρα καταλαβε ...κρεατακι και στα καρβουνα
οποτε το πατε ολο ευθεια ..αν πεσει και το τελευταιο σας οχυρο θα σας βαλουμε να περιφερετε το τραπεζακι του σουνιου σαν επιταφιο μεχρι το σεφ και απο πισω οι τεθλιμμενοι συγγενεις![]()

ναι το εχω 18 ποντουςΠήγαινε να πληρωσεις να σου κανει αυταρχικό η άσχημη χοντρέ ανωμαλε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε μιλάω καλιαρντά.
Δεν καταλαβαίνω.
Τρανς είσαι?
ελα να βρεθουμε να μου τα πεις απο κοντα αυτα ...θα εχεις και δωρακι εξτραΠήγαινε να πληρωσεις να σου κανει αυταρχικό η άσχημη χοντρέ ανωμαλε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε μιλάω καλιαρντά.
Δεν καταλαβαίνω.
Τρανς είσαι?
Παλι ραντεβού θανάτου απο το ίντερνετ ρε θεοδωρε Πάγκαλε?ελα να βρεθουμε να μου τα πεις απο κοντα αυτα ...θα εχεις και δωρακι εξτρα
Αν κι έχω πέσει στο θέμα αυτό είμαι ελαφρώς λίγο παραπάνω, πάντως ανακάμπτω, σκέψου ότι παρόλα τα νορβηγικά νεύρα έκανα 78 κάμψεις σήμεριςναι το εχω 18 ποντους

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ για την περίοδο 2024-25. Οι «πράσινοι» νίκησαν για τρίτη φορά τον κυπελλούχο Ολυμπιακό στο κατάμεστο γήπεδο του Μετς, με σκορ 3-2, και έκλεισαν τη σειρά των τελικών με «σκούπα».7 may 2025καλημερα παιδια
ολοι στον καναπε σημερα να δειτε την κλαυδια γιατι απο σπορ δεν τοχετε
ασχοληθειτε με την eurovision γιατι euroleague δεν βλεπω να κανετε κατι

ο ντιμι ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ και σημερα και το αλλο σουκου....φερτε χοχλιους και καμπανελια στον αθηναιοασχοληθειτε με την eurovision γιατι euroleague δεν βλεπω να κανετε κατιοχι τιποτα αλλο θα μου μεινει αμανατι και ο γαμπρος @dimigoall
πια θα τον παρει ασφαιρο για 12η χρονια
![]()