Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.888
Πόντοι
456
:happy:πουτσουνα βρε παλι:think:
Προσπαθεί.......τίμια.....να κλείσει τον απινιδωτη....χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχεις δει πολλα ποστ δικα μου που να αφορουν το μπασκετ?
Και τι αφορούν?????....μήπως πεντοβολα????

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.782
Πόντοι
16.131
εχεις δει πολλα ποστ δικα μου που να αφορουν το μπασκετ?
γιατι εχεις δει δικα μου για το ποδοσφαιρο??? εγραψες ομως σημερα :wink:σε παρασυρε το ρεμα μανα μου δεν ειναι ψεμα :headbaning1::headbaning2:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.587
Πόντοι
3.846

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
γιατι εχεις δει δικα μου για το ποδοσφαιρο??? εγραψες ομως σημερα :wink:σε παρασυρε το ρεμα μανα μου δεν ειναι ψεμα :headbaning1::headbaning2:
σου απαντησα σε παραθεση που μου εκανες που μιλαγα για το ποδοσφαιρο και μου απανταγες με το δεκανικι σας το μπασκετ

παιχτη πολυ φοβαμαι οτι ο βασιλακης στην αραπια θα σας παει κωλοφερατζα :coffee:
ακουγεται εντονα το ονομα του για την θεση του κλαψιαρη
παλι με ξενα κολυβα περιμενετε να κανετε μνημοσυνο ? ας πιω τον καφε του μνημοσυνου νεκρος δεν βλεπω ομως να υπαρχει ακομα:coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.782
Πόντοι
16.131
σου απαντησα σε παραθεση που μου εκανες που μιλαγα για το ποδοσφαιρο και μου απανταγες με το δεκανικι σας το μπασκετ

παλι με ξενα κολυβα περιμενετε να κανετε μνημοσυνο ? ας πιω τον καφε του μνημοσυνου νεκρος δεν βλεπω ομως να υπαρχει ακομα:coffee:
αυτο εδω τι ειναι???
Τελειωσε το ντέρμπι με τον προμηθέα ή θα γυρίσετε βρεγμένες στο σπίτι γιατί ρίχνει καρέκλες
ξεχασιαρηηηηηηηηηηηη θα σε μαλωσω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
αυτο εδω τι ειναι???

ξεχασιαρηηηηηηηηηηηη θα σε μαλωσω
ειχε προηγηθει αυτο αλλιως σιγα μην ηξερα οτι υπαρχει αγωνας μπασκετ χθες :tooth:
Ενημερώθηκα σήμερα ότι παίζατε με προμηθέα μιας και πέρναγα και έβλεπα κόσμο αρκετό κόσμο πολύ κόσμο εκεί συνειδητοποιείς πόσο τους έχουμε βιάσει την ψυχούλα τους και η σπυριαρα έχει μείνει το τελευταίο τους δεκανίκι να μην εξαφανιστούνε εμείς είμαστε εδώ για να σας εξαφανίσουμε μια για πάντα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη
Ποιος μπορεί να σηκωθεί από το σπίτι του να πάει να δει τον προμηθέα ?:tooth:

τον αντζελο ρωτησα και εμαθα με ποιον παιζατε :2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.782
Πόντοι
16.131
ειχε προηγηθει αυτο αλλιως σιγα μην ηξερα οτι υπαρχει αγωνας μπασκετ χθες :tooth:
Ενημερώθηκα σήμερα ότι παίζατε με προμηθέα μιας και πέρναγα και έβλεπα κόσμο αρκετό κόσμο πολύ κόσμο εκεί συνειδητοποιείς πόσο τους έχουμε βιάσει την ψυχούλα τους και η σπυριαρα έχει μείνει το τελευταίο τους δεκανίκι να μην εξαφανιστούνε εμείς είμαστε εδώ για να σας εξαφανίσουμε μια για πάντα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη
δυστυχως για εσας(ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) υπαρχουμε αρκετες χιλιαδες ανθρωποι χθες ειχε 12.000 που ασχολουμαστε ακομη με αθληματα που δεν εχουν βρωμισει ακομη με στημενα παιχνιδια κλπ

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.786
Πόντοι
3.296

τον αντζελο ρωτησα και εμαθα με ποιον παιζατε :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.201
Πόντοι
33.405
τυπε εγω βλεπω μονο αντρικα αθληματα οπως ειναι το ποδοσφαιρο ξερεις αυτο που εχει 2 τερματα με κατι δυχτια απο πισω δεν ειναι για ψαρεμα μην πας και ξεψαριζεις αμα πας στο γηπεδο καμια φορα πας η στο κοψαμε και σενα?

Αντρικό άθλημα είναι μόνο ό,τι παίζεται σε ρινγκ. Άντε... Να βάλουμε μέσα και το γουότερ πόλο που πέφτουν κάτι ψιλές κάτω από το νερό.

Όλα τα υπόλοιπα, ποδοσφαίρου συμπεριλαμβανομένου, είναι για λουλουδούδες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Αντρικό άθλημα είναι μόνο ό,τι παίζεται σε ρινγκ. Άντε... Να βάλουμε μέσα και το γουότερ πόλο που πέφτουν κάτι ψιλές κάτω από το νερό.

Όλα τα υπόλοιπα, ποδοσφαίρου συμπεριλαμβανομένου, είναι για λουλουδούδες.
εκει νομιζω τα παω πολυ καλα:gay:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.782
Πόντοι
16.131
εμενα που με βλεπεις εχω κρεμασμενα ζευγαρι γαντια στον καθρεφτη στο αμαξι οπως κρεμανε οι γυφτοι τα ζαρια :birdman:
boxing-minions.gif

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.853
Πόντοι
5.946
καταλαβα οι καταθεσεις μεγαλωνουν....οποτε θα εχεις πολλα εξοδα :zfuck::knockinb:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καταλαβα οι καταθεσεις μεγαλωνουν....οποτε θα εχεις πολλα εξοδα :zfuck::knockinb:
τρελά εξοδα μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!!!τα δωμάτια έχουνε πάει στο θεό...!!!!!!!:P:P:P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom