Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.711
- Πόντοι
- 1.056
Ή μουνοχαβλε....χαχαχαΊσα ρε μουνοχαβιόλη .
Ή μουνοχαβλε....χαχαχαΊσα ρε μουνοχαβιόλη .
αυτο εδω τι ειναι???σου απαντησα σε παραθεση που μου εκανες που μιλαγα για το ποδοσφαιρο και μου απανταγες με το δεκανικι σας το μπασκετ
παλι με ξενα κολυβα περιμενετε να κανετε μνημοσυνο ? ας πιω τον καφε του μνημοσυνου νεκρος δεν βλεπω ομως να υπαρχει ακομα![]()
ξεχασιαρηηηηηηηηηηηη θα σε μαλωσωΤελειωσε το ντέρμπι με τον προμηθέα ή θα γυρίσετε βρεγμένες στο σπίτι γιατί ρίχνει καρέκλες
ειχε προηγηθει αυτο αλλιως σιγα μην ηξερα οτι υπαρχει αγωνας μπασκετ χθεςαυτο εδω τι ειναι???
ξεχασιαρηηηηηηηηηηηη θα σε μαλωσω

δυστυχως για εσας(ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) υπαρχουμε αρκετες χιλιαδες ανθρωποι χθες ειχε 12.000 που ασχολουμαστε ακομη με αθληματα που δεν εχουν βρωμισει ακομη με στημενα παιχνιδια κλπειχε προηγηθει αυτο αλλιως σιγα μην ηξερα οτι υπαρχει αγωνας μπασκετ χθες
Ενημερώθηκα σήμερα ότι παίζατε με προμηθέα μιας και πέρναγα και έβλεπα κόσμο αρκετό κόσμο πολύ κόσμο εκεί συνειδητοποιείς πόσο τους έχουμε βιάσει την ψυχούλα τους και η σπυριαρα έχει μείνει το τελευταίο τους δεκανίκι να μην εξαφανιστούνε εμείς είμαστε εδώ για να σας εξαφανίσουμε μια για πάντα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη
Ποιος μπορεί να σηκωθεί από το σπίτι του να πάει να δει τον προμηθέα ?![]()
ειχε προηγηθει αυτο αλλιως σιγα μην ηξερα οτι υπαρχει αγωνας μπασκετ χθες
Ενημερώθηκα σήμερα ότι παίζατε με προμηθέα μιας και πέρναγα και έβλεπα κόσμο αρκετό κόσμο πολύ κόσμο εκεί συνειδητοποιείς πόσο τους έχουμε βιάσει την ψυχούλα τους και η σπυριαρα έχει μείνει το τελευταίο τους δεκανίκι να μην εξαφανιστούνε εμείς είμαστε εδώ για να σας εξαφανίσουμε μια για πάντα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη
Ποιος μπορεί να σηκωθεί από το σπίτι του να πάει να δει τον προμηθέα ?
τον αντζελο ρωτησα και εμαθα με ποιον παιζατε![]()
Ο βαζελος έπαιζε μπάσκετ σήμερα ; Ελληνικό πρωταθλημα;Πέρασα από το ΟΑΚΑΠοιος σε κυνηγάνε ο άλλος?![]()
τυπε εγω βλεπω μονο αντρικα αθληματα οπως ειναι το ποδοσφαιρο ξερεις αυτο που εχει 2 τερματα με κατι δυχτια απο πισω δεν ειναι για ψαρεμα μην πας και ξεψαριζεις αμα πας στο γηπεδο καμια φορα πας η στο κοψαμε και σενα?
εκει νομιζω τα παω πολυ καλαΑντρικό άθλημα είναι μόνο ό,τι παίζεται σε ρινγκ. Άντε... Να βάλουμε μέσα και το γουότερ πόλο που πέφτουν κάτι ψιλές κάτω από το νερό.
Όλα τα υπόλοιπα, ποδοσφαίρου συμπεριλαμβανομένου, είναι για λουλουδούδες.

τραβα να παιξεις ΠΑΝΤΕΛεκει νομιζω τα παω πολυ καλα![]()

εμενα που με βλεπεις εχω κρεμασμενα ζευγαρι γαντια στον καθρεφτη στο αμαξι οπως κρεμανε οι γυφτοι τα ζαριατραβα να παιξεις ΠΑΝΤΕΛ![]()
εμενα που με βλεπεις εχω κρεμασμενα ζευγαρι γαντια στον καθρεφτη στο αμαξι οπως κρεμανε οι γυφτοι τα ζαρια![]()
άσε δικέ ........μου πολύ δουλειά !!!!!!!!!πουτσουνα βρε παλι
![]()
καταλαβα οι καταθεσεις μεγαλωνουν....οποτε θα εχεις πολλα εξοδαάσε δικέ ........μου πολύ δουλειά !!!!!!!!!![]()

καταλαβα οι καταθεσεις μεγαλωνουν....οποτε θα εχεις πολλα εξοδα![]()
τρελά εξοδα μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!!!τα δωμάτια έχουνε πάει στο θεό...!!!!!!!καταλαβα οι καταθεσεις μεγαλωνουν....οποτε θα εχεις πολλα εξοδα![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τρελά εξοδα μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!!!τα δωμάτια έχουνε πάει στο θεό...!!!!!!!![]()
που την βρηκες την κορη του βρυκολακα ρε ..../να κανω εξορκισμο
Για στημένα παιχνίδια ο χοντρός με τον καπετάνιο ....σπεσιαλίστεςΤώρα να σε πάρω σοβαρά εσένα ή το αντίθετο;
Ολόκληρο Μπατζανάκη έχεις στην Κωλομβία, ταξιδιάρα ζωή κάνεις, ε χάθηκε να γίνεις μέτοχος της Los Millionarios?
Να μας δίνεις κανένα στημένο παιχνίδι![]()