athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.220
- Πόντοι
- 12.756
Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ποτέ δολοφόνους μαχαιροβγάλτες, ούτε ήταν η ομάδα της αλοπεριδόλης, της παράγκας και των Αγγελόπουλων.![]()
Μην ξεχνιόμαστε
καλα συγνωμη.ΜΗΝ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΣ
ΜΗΝ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΣ
Μαγκιες γράφεται μορφωμενε.Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ποτέ δολοφόνους μαχαιροβγάλτες, ούτε ήταν η ομάδα της αλοπεριδόλης, της παράγκας και των Αγγελόπουλων.
Επίσης, στον ερασιτέχνη τις ομάδες σας τις φτιάχνατε από τα κλεμμένα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου και τα έσοδα από το Champions League.
Μαγκές θα κάνεις στους αμόρφωτους, όχι σε εμένα.
Καλα εσυ δεν είπες ότι μετρανε μονοι οι τίτλοι?Ποιους 2 στη μπάλα , εννοείς το μιλκο καπ , χαχα και τι άλλο πήρατε κάνα βαλκανικό
Ούτε εκεί με φτάνεις .. δεν έχεις πάει ποτέ τελικό ούτε στους 4 δύο φορές , ενώ εγώ πήγα
Κλάψε τώρα κ τράβα πιες 1 μιλκο
Για την αλοπεριδόλη δεν είπες τίποτε.Μαγκιες γράφεται μορφωμενε.
Παράγκα κουμπουροφορου Βαρδινογιάννη με δωροδοκίες Ελλήνων και ξένων διαιτητών-παικτων,ΝΟΠΟ, δολοφονία Με σιδερογροθιά με λεπίδι Νιγηριανού μικροπωλητή απο οπαδο σας στο σύνδεσμο στο Περιστέρι,Βαζελακοπουλος, Μποντιτρομπα, Χουντεμπλει.
Και εγώ δεν είμαι Τσουκαλάς, ούτε που και πρε.
Θέλω να σαπίσουν οι χουλιγανοι δολοφονοι του Ολυμπιακού στη φύλακα,υπηρξε παραγκα Μητροπουλου,συμφωνω για Noor 1.
Για παράγκα Αγγελοπουλων γελάει και ο κάθε πικραμένος.
Όπως και οτι και τα 48 ηταν κάλπικα
Τα τελευταία χρόνια δεν παίζει Τσάμπιονς λιγκ ο Ολυμπιακός,αλλα οκ ο,τι πεις.
Δεν ξέρω για τα αλαμπουρνεζικα που γράφεις.Για την αλοπεριδόλη δεν είπες τίποτε.
Επειδή έχεις ασθενή μνήμη -ίσως και λόγω ηλικίας δε γνωρίζω- να σου θυμίσω ότι οι οργανωμένοι σας είχαν κολεγιές με τα χρυσαύγουλα.
Να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη.Δεν ξέρω για τα αλαμπουρνεζικα που γράφεις.
Αν εννοείς την ΤΣΣΚΑ, Ρώτα τους παίκτες της Ντνιπρο προπερσι τι επαθαν.
Εγω ούτε οπαδός του Κόκκαλη ουτε του Μαρινάκη είμαι.
Και οι δύο είναι αποκρουστικοι άνθρωποι.
Το βαζελους Ρώτα που προσκυνανε τον που και πρε,ενω σας έβριζε.
Ισχύει οτι έχουμε και χρυσαυγιτες οργανωμενους.
Και πολυ σωστά υπάρχει το No Politica για να μη βγαζουν οι διαφοροι τα ακροδεξιά ή ακροαριστερα τους απωθημένα
Να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη.
Για τα πρωταθλήματα του Κόκκαλη και του Μαρινάκη υπερηφανεύεσαι όμως.
Και γελοίος μεταξύ άλλων, εντάξει σου το δίνω!![]()
Επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Παναθηναϊκού από την Ντνίπρο- 8 παίκτες με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης
Συνολικά 8 παίκτες της αποστολής της Ντνίπρο εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, ενώ κάποιοι θα χάσουν σίγουρα την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.cibum.gr
Εχεις ασθενη μνήμη,το 2023 έγινε.
Όπως υπερηφανευεσαι για τα πρωταθλήματα Βαρδινογιάννη,που και πρε,πολυμετοχικου.
Αλλα τώρα που το προσεξα,υπερηφανευεσαι για τα κατορθώματα του Χιτλερ κρίνοντας από το 88 του username σου
Τύπε μήπως έφαγαν κεμπάπ από τον Θανάση στο Μοναστηράκι και δεν φταίει ο πανατιναικος;![]()
Επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Παναθηναϊκού από την Ντνίπρο- 8 παίκτες με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης
Συνολικά 8 παίκτες της αποστολής της Ντνίπρο εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, ενώ κάποιοι θα χάσουν σίγουρα την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.cibum.gr
Εχεις ασθενη μνήμη,το 2023 έγινε.
Όπως υπερηφανευεσαι για τα πρωταθλήματα Βαρδινογιάννη,που και πρε,πολυμετοχικου.
Αλλα τώρα που το προσεξα,υπερηφανευεσαι για τα κατορθώματα του Χιτλερ κρίνοντας από το 88 του username σου
Εντάξει,Πρόστυχη μου ναζιστουλα που έλεγε κι ο ΛαγόςΚαι γελοίος μεταξύ άλλων, εντάξει σου το δίνω!
Στο σουτζουκ λουκουμ ειδικεύονται οι βαζελοιΤύπε μήπως έφαγαν κεμπάπ από τον Θανάση στο Μοναστηράκι και δεν φταίει ο πανατιναικος;
Δεν πρόκειται να περάσεις τη Φενέρ αδερφέ με αυτό το χάλι
Αν πάλι περάσεις θα είμαστε εκεί για το 21-7
Ξεκάθαρα σε θέλω στον τελικό , θα το πάρω και θα κλείσουν τα στόματα μία διά παντός και στο μοναδικό άθλημα που σας έχει μείνει να ασχολείστε
Aντε και το πηρες λεμε τωρα με μενα στο τελικο,ποια στοματα να κλεισουν?Δεν πρόκειται να περάσεις τη Φενέρ αδερφέ με αυτό το χάλι
Αν πάλι περάσεις θα είμαστε εκεί για το 21-7
Ξεκάθαρα σε θέλω στον τελικό , θα το πάρω και θα κλείσουν τα στόματα μία διά παντός και στο μοναδικό άθλημα που σας έχει μείνει να ασχολείστε
Aντε και το πηρες λεμε τωρα με μενα στο τελικο,ποια στοματα να κλεισουν?
7 > 4 ,ξεραμε οτι δεν εχετε ιδεα απο ορθογραφια, αλλα ουτε μαθηματικα πρωτης δημοτικου ??
τσαντα βιβλια κασετινα και στο σχολειο γρηγορα
![]()