sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 192
- Like
- 51.788
- Πόντοι
- 28.061
Ok κανονίστηκε ..αεροπορικό ξενοδοχείο και εισητηρια αγώνωνδεν εχω επαφες .
Επίσης Με ρώτησε και ποια θέλεις να σε συνοδεύει στο γήπεδο ; .
Ok κανονίστηκε ..αεροπορικό ξενοδοχείο και εισητηρια αγώνωνδεν εχω επαφες .
Πάρε χυμό.απο χθες εχω αφυδατωθει ποσο ακομα
υγ στειλε χυμο κρανμπερι να παρω δυναμεις και θα σας ξαναχυσω![]()
Από τη στιγμή που παίζει η συμπάθειά μου η Άννα στην ομάδα δεν μπορώ να πω κάτι κακό... Βέβαια θεωρώ πως μακράν της δεύτερης, την πιο όμορφη ομάδα την είχε η περσινή ΑΕΚ στο γυναικείο βόλλευ.ελα αγαμητα.....φατε ματια ψαρια
![]()
Τσακο ηλεκτρολύτεςαπο χθες εχω αφυδατωθει ποσο ακομα
υγ στειλε χυμο κρανμπερι να παρω δυναμεις και θα σας ξαναχυσω![]()
οι κωλοι σφιξανεΑν καταφέρουμε και πάρουμε 10 - 12 ποιοτικά λεπτά ανά αγώνα από Λεσσόρ στο final four έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες... αν και καλύτερα να είναι γερός για του χρόνου. Με αυτά που συνέβησαν φέτος το f4 είναι ίσως και υπέρβαση.
Από εκεί και πέρα, θεωρώ δεδομένο πως αν λείπαμε ο γαύρος θα σήκωνε το 4ο. Τώρα σφύξανε τα γάλατα...
Δεν πρόκειται να περάσεις τη Φενέρ αδερφέ με αυτό το χάλιΑν καταφέρουμε και πάρουμε 10 - 12 ποιοτικά λεπτά ανά αγώνα από Λεσσόρ στο final four έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες... αν και καλύτερα να είναι γερός για του χρόνου. Με αυτά που συνέβησαν φέτος το f4 είναι ίσως και υπέρβαση.
Από εκεί και πέρα, θεωρώ δεδομένο πως αν λείπαμε ο γαύρος θα σήκωνε το 4ο. Τώρα σφίξανε τα γάλατα...
στο ξαναειπα και περσι τα ιδια λεγατε εισασταν 2-0 στο πρωταθλημα και στο τελος πηρατε τον πουλοΔεν πρόκειται να περάσεις τη Φενέρ αδερφέ με αυτό το χάλι
Αν πάλι περάσεις θα είμαστε εκεί για το 21-7
Ξεκάθαρα σε θέλω στον τελικό , θα το πάρω και θα κλείσουν τα στόματα μία διά παντός και στο μοναδικό άθλημα που σας έχει μείνει να ασχολείστε
Για Euro league μιλάμε , σε έχω σερί 8-0 νίκες και 20-7 στο σύνολοστο ξαναειπα και περσι τα ιδια λεγατε εισασταν 2-0 στο πρωταθλημα και στο τελος πηρατε τον πουλο
θα ειμαι φειδωλος ΚΑΙ παλιΓια Euro league μιλάμε , σε έχω σερί 8-0 νίκες και 20-7 στο σύνολο![]()
Δώσε κωλάντερα στο χέρι αθηναίο...ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΡΤΙΚΑ,ΑΝΩΓΛΥΦΑΔΙΩΤΙΚΑ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ
θυμισε μου λιγο ποσες ευρωλιγκες εχεις παρειΓια Euro league μιλάμε , σε έχω σερί 8-0 νίκες και 20-7 στο σύνολο![]()
Αλλού μετράν τα δακτυλίδια, κι αλλού οι νίκες...όπως βολευόμαστεΓια Euro league μιλάμε , σε έχω σερί 8-0 νίκες και 20-7 στο σύνολο![]()
Αφεριμ αφέντη μουΑλλού μετράν τα δακτυλίδια, κι αλλού οι νίκες...όπως βολευόμαστε
Ντίμι ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΑΜΗΣΟΜΕΝ, ΣΦΙΧΤΑ, ΓΕΡΑ, ΞΕΡΑ![]()
Pastelomeni....Τελικά για τους βαζελους είναι στημένη η κατάσταση η όχι???
Pastelomeni....Τελικά για τους βαζελους είναι στημένη η κατάσταση η όχι???
Βλαμμένο είσαι ; Πόσες κούπες έχεις πάρει ; Εγώ 7 , πάρε τώρα τα @@ μαςΓια Euro league μιλάμε , σε έχω σερί 8-0 νίκες και 20-7 στο σύνολο![]()