athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.766
- Πόντοι
- 24.631
στειλε εμβασμα μαζι με τα πραγματα να παωΘα πας Άμπου Ντάμπι ;
στειλε εμβασμα μαζι με τα πραγματα να παωΘα πας Άμπου Ντάμπι ;
Να πεις dpg να στείλει έμβασμαστειλε εμβασμα μαζι με τα πραγματα να παω
δεν εχω επαφεςΝα πεις dpg να στείλει έμβασμα![]()
Ok θα στο κανονίσω ..δεν εχω επαφες
Το μόνο σίγουρο ότι θα παίξω με τούρκικη ομάδα στον τελικόαπο χθες εχω αφυδατωθει ποσο ακομα
υγ στειλε χυμο κρανμπερι να παρω δυναμεις και θα σας ξαναχυσω![]()

Μλκ πως ήταν έτσι χθεςΝα πεις dpg να στείλει έμβασμα![]()

ελληνικη ψυχαρα με φιλελληνες τουρκους εκρηκτικος συνδυασμος ΠαναθαΤο μόνο σίγουρο ότι θα παίξω με τούρκικη ομάδα στον τελικό
Καλημέρα παιδιά
![]()

τι θα παιξειςΤο μόνο σίγουρο ότι θα παίξω με τούρκικη ομάδα στον τελικό
Καλημέρα παιδιά
![]()
ΝΑΙελληνικη ψυχαρα με φιλελληνες τουρκους εκρηκτικος συνδυασμος Παναθα![]()
Ok κανονίστηκε ..αεροπορικό ξενοδοχείο και εισητηρια αγώνωνδεν εχω επαφες .
Πάρε χυμό.απο χθες εχω αφυδατωθει ποσο ακομα

Από τη στιγμή που παίζει η συμπάθειά μου η Άννα στην ομάδα δεν μπορώ να πω κάτι κακό... Βέβαια θεωρώ πως μακράν της δεύτερης, την πιο όμορφη ομάδα την είχε η περσινή ΑΕΚ στο γυναικείο βόλλευ.ελα αγαμητα.....φατε ματια ψαρια
![]()
Τσακο ηλεκτρολύτεςαπο χθες εχω αφυδατωθει ποσο ακομα

οι κωλοι σφιξανεΑν καταφέρουμε και πάρουμε 10 - 12 ποιοτικά λεπτά ανά αγώνα από Λεσσόρ στο final four έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες... αν και καλύτερα να είναι γερός για του χρόνου. Με αυτά που συνέβησαν φέτος το f4 είναι ίσως και υπέρβαση.
Από εκεί και πέρα, θεωρώ δεδομένο πως αν λείπαμε ο γαύρος θα σήκωνε το 4ο. Τώρα σφύξανε τα γάλατα...
Δεν πρόκειται να περάσεις τη Φενέρ αδερφέ με αυτό το χάλιΑν καταφέρουμε και πάρουμε 10 - 12 ποιοτικά λεπτά ανά αγώνα από Λεσσόρ στο final four έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες... αν και καλύτερα να είναι γερός για του χρόνου. Με αυτά που συνέβησαν φέτος το f4 είναι ίσως και υπέρβαση.
Από εκεί και πέρα, θεωρώ δεδομένο πως αν λείπαμε ο γαύρος θα σήκωνε το 4ο. Τώρα σφίξανε τα γάλατα...
στο ξαναειπα και περσι τα ιδια λεγατε εισασταν 2-0 στο πρωταθλημα και στο τελος πηρατε τον πουλοΔεν πρόκειται να περάσεις τη Φενέρ αδερφέ με αυτό το χάλι
Αν πάλι περάσεις θα είμαστε εκεί για το 21-7
Ξεκάθαρα σε θέλω στον τελικό , θα το πάρω και θα κλείσουν τα στόματα μία διά παντός και στο μοναδικό άθλημα που σας έχει μείνει να ασχολείστε
Για Euro league μιλάμε , σε έχω σερί 8-0 νίκες και 20-7 στο σύνολοστο ξαναειπα και περσι τα ιδια λεγατε εισασταν 2-0 στο πρωταθλημα και στο τελος πηρατε τον πουλο

θα ειμαι φειδωλος ΚΑΙ παλιΓια Euro league μιλάμε , σε έχω σερί 8-0 νίκες και 20-7 στο σύνολο![]()
Δώσε κωλάντερα στο χέρι αθηναίο...ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΡΤΙΚΑ,ΑΝΩΓΛΥΦΑΔΙΩΤΙΚΑ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ