Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.975
- Πόντοι
- 6.056
λύγισε αλλά μη σπάσεις φίλε παρθένε όπως λέγανε και στο πεύκο![]()
Βαλε κανα πεύκο στη σούφρα σου ρε σκουπίδι και μην ασχολείσαι μαζί μου
λύγισε αλλά μη σπάσεις φίλε παρθένε όπως λέγανε και στο πεύκο![]()
πολλά νεύρα έχεις φίλε παρθένε. αν δεν αντέχεις μπορείς να αποχωρήσεις από το νήμα. αν αντέχεις μείνε και μαζί με το φίλο ρομπ θα σε βοηθήσουμε να μετατρέψεις τα νεύρα σου από την αγαμία σε κοσμική ενέργειαΒαλε κανα πεύκο στη σούφρα σου ρε σκουπίδι και μην ασχολείσαι μαζί μου

τι έχω και έχεις ρε τύπε, τις μετράμε ?Δεν το έχεις με τους αριθμούς bro, let it go. Self-implied ότι ασχολούνται κάποιοι, είναι όμως λίγοι. Αν το 1/3 μιας διοργάνωσης με δεκάδες αγώνες έχει το 1/4 του SM engagement ενός τουρνουά μερικών ημερών όπως ένα GS ή το 70% ενός single top αγώνα CL (το 2019 ήταν >1B) προφανώς ασχολούνται ελάχιστοι. Όποιος έχει κάνει 1-2 ταξίδια εκτός Ελλάδας το ξέρει αυτό, δεν είναι σπάνια γνώση.
Τεταρτοπέμπτο άθλημα στην Αγγλία κυρίως λόγω BI και Πακιστανών. Οι Άγγλοι δεν ασχολούνται πολύ.
πολλά νεύρα έχεις φίλε παρθένε. αν δεν αντέχεις μπορείς να αποχωρήσεις από το νήμα. αν αντέχεις μείνε και μαζί με το φίλο ρομπ θα σε βοηθήσουμε να μετατρέψεις τα νεύρα σου από την αγαμία σε κοσμική ενέργεια![]()
τρέμε λιβερπουλάκια..μειώσαμε από τους 15 στους 12 βαθμούςΛιγκ καπ ρε μαν τι να το κάνουμε,μας πόνεσε προχθές![]()
έντονα νεύρα και υποβάθμιση του θεσμού της μάνας. υποβόσκει οιδοποδειο σύμπλεγμα. εντονοσ θυμός από παγιδευμένη τεστο. ολα τα κακά της μοίρας σου έχεις φίλε παρθένεΔε μου κατσε η μάνα σου ρε σκουπίδι γι'αυτο έχω νεύρα.Όταν μου κατσει θα μου φύγουν

τι κάθεσαι κ γράφεις κι εσύ τώρα ? μπερδεύτηκες στη μέση χωρίς να φταις βέβαια, αλλά μπερδεύτηκες...Να πω κάτι σαν άτομο που δεν ασχολείται και τόσο πολύ με αθλητικά πλέον και χωρίς να είμαι γαύρος ή βάζελος.
Δεν έχει νόημα να βάζετε άλλα αθλήματα όταν συγκρίνετε τα brandnames των clubs. To brand ενός club διεθνώς είναι 99% το ποδοσφαιρικό του τμήμα. Επειδή δουλεύω χρόνια με ξένους, κανένας στην Ευρώπη δεν ασχολείται σοβαρά με μπάσκετ εκτός από Έλληνες και Σέρβους. Για βόλεϊ, πόλο κλπ. δε συζητάμε καν, nobody cares. That's how it works.
Στη μπάλα ο γαύρος έχει φτιάξει decent brand γιατί τα τελευταία χρόνια έχει κάνει 3-4 αποτελέσματα που έχουν ακουστεί στην Ευρώπη. Πέταξε τη Μίλαν έξω πριν 4-5 χρόνια, ακούστηκε. Πέταξε τη Βίλα που είναι top ομάδα PL nowadays, ακούστηκε. Πήρε το μίλκο, έδειχνε Ελλάδα το TNT για ώρα. Ο βάζελος OK έκανε κάποια αποτελέσματα once upon a time αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια που το brand ξέφτισε, είναι σαν να κυκλοφόρησες μια ωραία γκόμενα όταν ήσουν 20 χρονών, αλλά μετά να κυκλοφορείς 40 χρόνια μπάζα, στα 60 σου ο μόνος που θυμάται την ωραία γκόμενα είσαι εσύ κι ο κολλητός σου, οι άλλοι σε θυμούνται με τα μπάζα.

ο Γκάλης θες να πεις μόνος του με τον Αρη κ την εθνική....μετά βρήκαν την ευκαιρία τα πασοκια του βασιλακόπουλου να ταϊσουν σανό τον κοσμάκη με την μασονία του αθλήματος, και φτιάξανε μπασκέτες σε όλη την ελλάδα, πλατείες, σχολεία, παντού...μιλάμε για εργολαβία , όχι αστεία....και τι μας νοιαζει αν ασχολουνται 4-5 χωρες ολες κι ολες ?
στην Ελλαδα ασχολουμαστε ? ΝΑΙ
αφου το καναμε εμεις με τα σκουληκια εθνικο σπορ απο το 80
οποτε ?
οταν παιρνατε Ιωαννιδη και Φασουλα απο την μπασκετομανα και βγαινατε απο την ανυπαρξια του Παπαστρατειου ηταν καλα , μεχρι να ρθει το 97 να παρετε πρωταθλημα στην μπαλα
απο του χρονου που θα αρχισουν παλι οι φαπες στο ποδοσφαιρο με τι νομιζετε οτι θα ασχολειστε ? με το μπασκετακι θα ασχολειστε
πειτε μας τωρα για το πολο και το χαντμπολ και κανα αλλο γυναικειο μπας και ξεδωσετε![]()
νεο λαβαρο :Όχι αλλά έφτασα κοντά. Για πες μας εσύ την μεγαλύτερη επιτυχία σας στο CL να δω κάτι.
Ούτε συγχώνευση των ποστ δε σου κάνουν...σε οποιοδήποτε φόρουμ θα χες φάει μπανάνα....προς τρωγε τα 7 του μαρεσκαΜηπως τελικα εχει μεγσλη αξια η κουπα του conference αλλα επειδη εμεις την πηραμε δεν σας συμφερει να το παραδεχτειτε;
Και μιας και ειπα Αγιαξ πριν. Δες στο βιντεο πως βγαζουν εκτος ευρωπης τον Αγιαξ. Οπου σε πετυχε, σε εβγαλε ΟΞΩ, σου πηρε και την κουπα ρε φουκαρα. Δες πως αποκλείουν τον Αίαντα. Αφιερωμενο.
άβυσσος η γκλάβα του μητσοτάκατάκαο ροζαλιας ειναι τερμα κομπλεξας....ακομα και στο μπασκετ αρη βλεπαμε
τακη ακόμα σε περιμένω να απαντήσεις. πόσο πουστης κωλοτρυπας είσαι όταν βρίζεις μάνες παναθηναϊκών εδω στο νήμα ανεβάζοντας πουστικα ηχητικά για να μη χρεωθείς και φας κάνα μπαν;τους γαμησε τα πρέκια το ευρωπαικο τελικα...
σε πληρη παράκρουση οι φουκαραδες....
![]()

Τρένο σας πηγαίνει μόνος του..... τελικά θα πάρεις μπαλονάκι βρε ματζιρι??Τάκαρε σήμερα φτιάχτηκες από το sdna που μανιωδώς διαβάζεις με τα γυαλιά πρεσβυωπίας ή με κανά μπόμπα τσίπουρο 3 ευρά το κιλό περίπτερο ?![]()
τακη ακόμα σε περιμένω να απαντήσεις. πόσο πουστης κωλοτρυπας είσαι όταν βρίζεις μάνες παναθηναϊκών εδω στο νήμα ανεβάζοντας πουστικα ηχητικά για να μη χρεωθείς και φας κάνα μπαν;![]()
τακη νου σου...ειναι σκληρος ο ρετρος....εχει παει σε μια πορεια
Καραγκιοζης ολκης μιλάμε κομπλεξας για φουντοο ροζαλιας ειναι τερμα κομπλεξας....ακομα και στο μπασκετ αρη βλεπαμε