Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.676
Πόντοι
5.956
Βαλε κανα πεύκο στη σούφρα σου ρε σκουπίδι και μην ασχολείσαι μαζί μου
πολλά νεύρα έχεις φίλε παρθένε. αν δεν αντέχεις μπορείς να αποχωρήσεις από το νήμα. αν αντέχεις μείνε και μαζί με το φίλο ρομπ θα σε βοηθήσουμε να μετατρέψεις τα νεύρα σου από την αγαμία σε κοσμική ενέργεια :woldman:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.715
Πόντοι
9.931
Δεν το έχεις με τους αριθμούς bro, let it go. Self-implied ότι ασχολούνται κάποιοι, είναι όμως λίγοι. Αν το 1/3 μιας διοργάνωσης με δεκάδες αγώνες έχει το 1/4 του SM engagement ενός τουρνουά μερικών ημερών όπως ένα GS ή το 70% ενός single top αγώνα CL (το 2019 ήταν >1B) προφανώς ασχολούνται ελάχιστοι. Όποιος έχει κάνει 1-2 ταξίδια εκτός Ελλάδας το ξέρει αυτό, δεν είναι σπάνια γνώση.

Τεταρτοπέμπτο άθλημα στην Αγγλία κυρίως λόγω BI και Πακιστανών. Οι Άγγλοι δεν ασχολούνται πολύ.
τι έχω και έχεις ρε τύπε, τις μετράμε ? :2funny:

να μηδενίζεις όλα τα αθλήματα πλην ποδοσφαίρου είναι άκυρο ....
εκατομμύρια κόσμος ασχολείται και με άλλα αθλήματα, τι να κάνουμε τώρα ?
να τα βάλουμε με την πραγματικότητα ?

για κρίκετ , παγκόσμια λένε πως είναι το δεύτερο λαοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη , ούτε αυτό αλλάζει επειδή σε μας δεν αρέσει

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
πολλά νεύρα έχεις φίλε παρθένε. αν δεν αντέχεις μπορείς να αποχωρήσεις από το νήμα. αν αντέχεις μείνε και μαζί με το φίλο ρομπ θα σε βοηθήσουμε να μετατρέψεις τα νεύρα σου από την αγαμία σε κοσμική ενέργεια :woldman:

Δε μου κατσε η μάνα σου ρε σκουπίδι γι'αυτο έχω νεύρα.Όταν μου κατσει θα μου φύγουν

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
καποιοι λενε μαλακιες...
ισπανια ,ιταλια βαρανε κοκκινα με το μπασκετ και το βολει και το πολο....
εισαστε χωριατες ελληνες

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.676
Πόντοι
5.956
Δε μου κατσε η μάνα σου ρε σκουπίδι γι'αυτο έχω νεύρα.Όταν μου κατσει θα μου φύγουν
έντονα νεύρα και υποβάθμιση του θεσμού της μάνας. υποβόσκει οιδοποδειο σύμπλεγμα. εντονοσ θυμός από παγιδευμένη τεστο. ολα τα κακά της μοίρας σου έχεις φίλε παρθένε :sad2::sad2::sad2:

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.952
Πόντοι
13.116
Να πω κάτι σαν άτομο που δεν ασχολείται και τόσο πολύ με αθλητικά πλέον και χωρίς να είμαι γαύρος ή βάζελος.

Δεν έχει νόημα να βάζετε άλλα αθλήματα όταν συγκρίνετε τα brandnames των clubs. To brand ενός club διεθνώς είναι 99% το ποδοσφαιρικό του τμήμα. Επειδή δουλεύω χρόνια με ξένους, κανένας στην Ευρώπη δεν ασχολείται σοβαρά με μπάσκετ εκτός από Έλληνες και Σέρβους. Για βόλεϊ, πόλο κλπ. δε συζητάμε καν, nobody cares. That's how it works.

Στη μπάλα ο γαύρος έχει φτιάξει decent brand γιατί τα τελευταία χρόνια έχει κάνει 3-4 αποτελέσματα που έχουν ακουστεί στην Ευρώπη. Πέταξε τη Μίλαν έξω πριν 4-5 χρόνια, ακούστηκε. Πέταξε τη Βίλα που είναι top ομάδα PL nowadays, ακούστηκε. Πήρε το μίλκο, έδειχνε Ελλάδα το TNT για ώρα. Ο βάζελος OK έκανε κάποια αποτελέσματα once upon a time αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια που το brand ξέφτισε, είναι σαν να κυκλοφόρησες μια ωραία γκόμενα όταν ήσουν 20 χρονών, αλλά μετά να κυκλοφορείς 40 χρόνια μπάζα, στα 60 σου ο μόνος που θυμάται την ωραία γκόμενα είσαι εσύ κι ο κολλητός σου, οι άλλοι σε θυμούνται με τα μπάζα.
τι κάθεσαι κ γράφεις κι εσύ τώρα ? μπερδεύτηκες στη μέση χωρίς να φταις βέβαια, αλλά μπερδεύτηκες...
εμείς εδω΄ βριζόμαστε για τις ομάδες μας, με τη διαφορά ότι εμείς οι γαύροι έχουμε ομαδάρα με μέλλον, και ξέρουμε μπάλα
οι βάζελοι, είναι άμπαλοι, δεν έχουν ούτε ομάδα και με τα μυαλά που κουβαλάνε ούτε μέλλον ...:grin::grin:
επιχειρήματα, ορθός λόγος, παράθεση στοιχείων δεν έχουν θέση....πες τους ένα απλά "γαμιέται ο παο και η τουρκ...ε η λεωφόρος κ θα γίνεις αντιληπτός....:hi:
κοιτάς κι εσύ να συννενοηθείς με οπαδούς που περιμένου να παίξουν με τους Σελτικς για να αποδείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο....:jerking:
πάνω να πιω καφέ τώρα κ να δω Λιβερπουλ μετά...ελπίζω να χάσει να κάνω πλάκα στον @ΑΝΤΖΕΛΟ :2funny:

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.952
Πόντοι
13.116
και τι μας νοιαζει αν ασχολουνται 4-5 χωρες ολες κι ολες ?

στην Ελλαδα ασχολουμαστε ? ΝΑΙ

αφου το καναμε εμεις με τα σκουληκια εθνικο σπορ απο το 80

οποτε ?

οταν παιρνατε Ιωαννιδη και Φασουλα απο την μπασκετομανα και βγαινατε απο την ανυπαρξια του Παπαστρατειου ηταν καλα , μεχρι να ρθει το 97 να παρετε πρωταθλημα στην μπαλα

απο του χρονου που θα αρχισουν παλι οι φαπες στο ποδοσφαιρο με τι νομιζετε οτι θα ασχολειστε ? με το μπασκετακι θα ασχολειστε

πειτε μας τωρα για το πολο και το χαντμπολ και κανα αλλο γυναικειο μπας και ξεδωσετε :2funny:
ο Γκάλης θες να πεις μόνος του με τον Αρη κ την εθνική....μετά βρήκαν την ευκαιρία τα πασοκια του βασιλακόπουλου να ταϊσουν σανό τον κοσμάκη με την μασονία του αθλήματος, και φτιάξανε μπασκέτες σε όλη την ελλάδα, πλατείες, σχολεία, παντού...μιλάμε για εργολαβία , όχι αστεία....
το ποδόσφαιρο το πήρε το 2004 κ μετά διαλύθηκε....μιλάμε για βόδια...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.739
Πόντοι
5.006
Όχι αλλά έφτασα κοντά. Για πες μας εσύ την μεγαλύτερη επιτυχία σας στο CL να δω κάτι.
νεο λαβαρο :
"εφτασα κοντά"

υγ : πεοπρεσβης = ο επισημος αερογάμης του ελληνικου αθλητισμου...

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.968
Πόντοι
1.056
Μηπως τελικα εχει μεγσλη αξια η κουπα του conference αλλα επειδη εμεις την πηραμε δεν σας συμφερει να το παραδεχτειτε;

Και μιας και ειπα Αγιαξ πριν. Δες στο βιντεο πως βγαζουν εκτος ευρωπης τον Αγιαξ. Οπου σε πετυχε, σε εβγαλε ΟΞΩ, σου πηρε και την κουπα ρε φουκαρα. Δες πως αποκλείουν τον Αίαντα. Αφιερωμενο.

Ούτε συγχώνευση των ποστ δε σου κάνουν...σε οποιοδήποτε φόρουμ θα χες φάει μπανάνα....προς τρωγε τα 7 του μαρεσκα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.739
Πόντοι
5.006
τους γαμησε τα πρέκια το ευρωπαικο τελικα...
σε πληρη παράκρουση οι φουκαραδες....
:confused::confused::confused::coffee::coffee::coffee::coffee:

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.676
Πόντοι
5.956
τους γαμησε τα πρέκια το ευρωπαικο τελικα...
σε πληρη παράκρουση οι φουκαραδες....
:confused::confused::confused::coffee::coffee::coffee::coffee:
τακη ακόμα σε περιμένω να απαντήσεις. πόσο πουστης κωλοτρυπας είσαι όταν βρίζεις μάνες παναθηναϊκών εδω στο νήμα ανεβάζοντας πουστικα ηχητικά για να μη χρεωθείς και φας κάνα μπαν; :sad2::sad2::sad2:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
ο σλουκας παλι καραφλα εχει....οχι το λεω γιατι εδω στο μπου τα λεμε ολα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.898
Πόντοι
16.131
Τάκαρε σήμερα φτιάχτηκες από το sdna που μανιωδώς διαβάζεις με τα γυαλιά πρεσβυωπίας ή με κανά μπόμπα τσίπουρο 3 ευρά το κιλό περίπτερο ? :2funny:
Τρένο σας πηγαίνει μόνος του..... τελικά θα πάρεις μπαλονάκι βρε ματζιρι??
FB_IMG_1730367040116.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.739
Πόντοι
5.006
τακη ακόμα σε περιμένω να απαντήσεις. πόσο πουστης κωλοτρυπας είσαι όταν βρίζεις μάνες παναθηναϊκών εδω στο νήμα ανεβάζοντας πουστικα ηχητικά για να μη χρεωθείς και φας κάνα μπαν; :sad2::sad2::sad2:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
για μπασκετ ολα ειναι τελος παμε για μαη να τα πουμε....
στην μπαλα εγω οσμιζομαι ριφιφι απο ζελα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τακη νου σου...ειναι σκληρος ο ρετρος....εχει παει σε μια πορεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom