- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 297
- Like
- 35.731
- Πόντοι
- 78.608
Ρε τρόμπα ασχολήσου με μάστερ σεφ και ασε το ποδόσφαιρο. Το ποιος είναι αυτιστικός φαίνεται αφού άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνεις. Άλλο να χάνω ημιτελικό CL από Αγιαξ αφού του έχω κάνει διπλό στο γήπεδο του και την περσινή χρονιά το είχε κατακτήσει και άλλο να αποκλείω την Άστον Βίλα που η προηγούμενη συμμετοχή της ήταν το 81 και από τότε δεν είχε παίξει ούτε στο Γιουροπα.βεβαια μεχρι και η αστον βιλα εχει ευρωπαικο τιτλο...σε αντιθεση με εσενα που εισαι ατιτλος...
αλλα το αστειο δεν ειναι αυτο....το αστειο ειναι οτι εισαι τοσο αυτιστικο που σε ολο το ποστ αναφερεις ως επιτυχιες σου τις ηττες!!!!!!
"εχασα απο την φιορεντινα......εχασα απο τον αγιαξ....εχασα απο την μπαρτσελονα...."
ρε αυτιστικο, μαθε επιτελους οτι γιορταζουμε τις νικες!!!!!!! οχι τις ηττες!!!!!λουζερ βαζελε....
σαν να λεω οτι τοτε επι ριβαλντο εχασα απο την λιβερπουλ η οποια μετα πηρε το τσουλου...και να το θεωρω επιτυχια!!!!
ρε βλημα ολες αυτες οι ομαδες που λες, ηταν ομαδαρες...και για αυτο εχασες!!!!το παραξενο θα ηταν να κερδιζες...
εχασα απο την μπαρτσελονα λεει το αυτιστικο!!!!τεραστια επιτυχια!!!!το καταφερε και η στουρμ γκρατσ φετος...εχασε και αυτη....![]()
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;
Μόνο ένας βλακας συνεχίζει να λέει μαλακίες που δεν ισχύουν.
Συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι, στην ψωλάρα μου εμένα.

τι φοβάσαι να το γραψεις στα ίσα ρε τάκη ; αφού γαμας τόσο πολύ δεν πρέπει να το δείξεις;