Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.186
- Πόντοι
- 28.246
Τίτλοι Ατομικών αθλημάτων
Τίτλοι Ατομικών αθλημάτων
Άσε ρε ζεμπού, πόρτα τρώμε γιατί είστε κολλημένοι, όλα τα άλλα είναι λόγια ν'αγαπιόμαστε...Εσυ δες τα επιχειρήματα των συνοπαδων σου και καταλαβε γιατι τρωτε και ΘΑ τρώτε συνεχεια πορτα απο το γαυραδικο. Και γαμω τα επιχειρήματα Τζον τζον.
Και οταν δεν τους παιρνει και καθολου καποιους πιανουν τα θυματα της 7 στα βρωμοχερα τους. Ο τελευταιος που τα επιασε στην εξαρα στην αεκ πρόσφατα, εφσγε μπανιο απο ολο το σαητ. Και εκανε και κρυο εκεινη την νυχτα.
Άμα θέλεις αγάπη σε παίζω ένα διπλό ξιφομαχίαΤίτλοι Ατομικών αθλημάτων
Ξιφασκία
13 Πρωταθλήματα Ελλάδος γενικής βαθμολογίας:1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975
![]()

Αυτό για τον τελικό του CL και πόση βαρύτητα έχει σαν διοργάνωση πές το στο φιλαράκι σου τον @Zebu και τους υπόλοιπους γαύρους που πονάνε ακόμα απο την συμμετοχή μας σε τελικό και ημιτελικό ακόμα και αν χάσαμε. Δεν το έχετε κάνει ποτέ και σας πονάει. Όσο για το κόνφερενς όπως το έχουν κάνει διαφωνω ότι δεν μπορεί να ξαναγίνει. Δεν θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα, μόνο καμιά φορά από σπόντα όπως φέτος με την Τσέλσι. Ούτε οι αποκλεισμένοι απο το Γιουρόπα θα μπαίνουν στο Κόνφερενς. Οποτε πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα να το ξαναπάρει ελληνική ομάδα, εσείς ή εμείς δηλαδή όχι καποια άλλη. Και εμείς άν καταφέρουμε και ξαναφτιάξουμε ομάδα όπως παλιά, γιατι τα τελευταια 15 χρόνια ευρωπαϊκά είμαστε ανύπαρκτοι.το μπάτζετ παίζει ρόλο, ότι κ να λέμε ....καταλαβαίνεις τι λέω...στο μπάσκετ φτάνουν 3 καλοί παίκτες για να φτιάξεις ανταγωνιστική ομάδα, στο ποδόσφαιρο θες 10.....
άλλα τα μεγέθη.....
όσον αφορά την ψηφορορία που γράφεις φίλε, δεν ασχολούμαι καν....σε ένα site μπήκαν 15αχρονα και ψήφισαν γι αυτό που ξέρουν περισσότερο κ έκαναν πλάκα στους συμμαθητές τους, υποθέτω από μια λίστα που είχε το site.....η σωστή ψηφοφορία κρατάει μήνες, διασφαλίζει ότι αυτός που ψηφίζει είναι γαύρος ενήλικας, και πρέπει να έχει λόγο ο ερασιτέχνης στη διοργάνωσή της......
στο μπάσκετ χώρες που έχουν πάρει τίτλους στο πόδόσφαιρο και έχουν βγάλει ομαδάρες, είναι ανύπαρκτες , όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Αγγλία, οι σκανδιβαβικές χώρες, η Πορτογαλία και άλλες πολλές ......κάτσε δες τι θεαματικότητα έχει το final four ολα τα χρόνια, και βάλε δίπλα τοn τελικό του CL...γελάνε και τα ψάρια ....
εμείς ειδικά ασχολούμαστε με τον ερασιτέχνη, όχι εμείς προσωπικά, οι διοικήσεις διαχρονικά εννοώ...εχείς τον έχετε γραμμένο......
τίτλο στην Ευρώπη ελληνική ομάδα δεν πρόκειται να ξαναδεί φίλε...έγινε μια φορά , και τέλος......θα κάθεσαι με τα φιλαράκια σου μετά από 15 χρόνια σε κανα ουζερί, και θα λέτε ..καλά ρε μαλάκες αυτοί οι γαύροι πώς το πήραν τότε ?......μια φορά γίνονται αυτά....τι να λέμε...
Άμα θέλεις αγάπη σε παίζω ένα διπλό ξιφομαχία
![]()
Καλημέρα παιδιά
Καλή Κυριακή
![]()
Αν είναι από τα χεράκια σου ευχαρίστως αγάπη![]()
Καλημερα ερωτα να σου στειλω freddo?![]()

εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα στο να μπαινεται αρκει να υπαρχει και μια ανταλλαγη αποψεων μη υβριστικη εκατεροθεν.Άσε ρε ζεμπού, πόρτα τρώμε γιατί είστε κολλημένοι, όλα τα άλλα είναι λόγια ν'αγαπιόμαστε...
ρε μλκ ΡΕ ΜΛΚ.Αν είναι από τα χεράκια σου ευχαρίστως αγάπη![]()
Μίλκο κάπ δεν μου κάνει. Ακόμα και να το πάρω κάποτε είναι για παρακατιανούς.Στους 8 ητανε.... Αλλα δεν εχει σημασια η συγκεκριμενη διάκριση.
Εμεις μετραμε ΚΟΥΠΕΣ.
η φιορεντινα σου αρεσε κουκλιτσα?Μίλκο κάπ δεν μου κάνει. Ακόμα και να το πάρω κάποτε είναι για παρακατιανούς.
Να μην τα ξαναλέμε. Όταν συμμετέχουν ομάδες σαν την ΜΑΚΑΜΠΙ, την Φερεντσβάρος, Γιαγκελόνια, Τσέλιε και λοιπά καφενεία δεν μπορώ να το μοστράρω σαν επιτυχία.
τζόβενο δεν ειναι η ζωη τα βιώματα σουη φιορεντινα σου αρεσε κουκλιτσα?

Τσακο έναν ελληνικό σκέτο από τον καφενέΜίλκο κάπ δεν μου κάνει. Ακόμα και να το πάρω κάποτε είναι για παρακατιανούς.
Να μην τα ξαναλέμε. Όταν συμμετέχουν ομάδες σαν την ΜΑΚΑΜΠΙ, την Φερεντσβάρος, Γιαγκελόνια, Τσέλιε και λοιπά καφενεία δεν μπορώ να το μοστράρω σαν επιτυχία.

Την περσινή χρονιά ο ΑΓΙΑΞ είχε πάρει CL και πήγαμε και του κάναμε διπλό στο γήπεδο σε ημιτέλικο CL. Όταν αποκλείσατε τον ΑΓΙΑΞ το 84 που το πόσταρες με καμάρι πανάθεμα σε για πές μας τι επιτυχίες είχε τα προηγούμενα 3 χρόνια.Σε αυτους πεστα. Δεν νιώθουν και βγαζουν και γλωσσα για ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ που ηρθε στο ΟΑΚΑ και τους εριξε ΤΡΙΑ.
Την περσινή χρονιά ο ΑΓΙΑΞ είχε πάρει CL και πήγαμε και του κάναμε διπλό στο γήπεδο σε ημιτέλικο CL. Όταν αποκλείσατε τον ΑΓΙΑΞ το 84 που το πόσταρες με καμάρι πανάθεμα σε για πές μας τι επιτυχίες είχε τα προηγούμενα 3 χρόνια.Σε αυτους πεστα. Δεν νιώθουν και βγαζουν και γλωσσα για ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ που ηρθε στο ΟΑΚΑ και τους εριξε ΤΡΙΑ.
τα μισα να ειχες θειτσα απο τα βιωματα μου θα ειχες ζωη....τζόβενο δεν ειναι η ζωη τα βιώματα σου![]()
Όταν δεν ξέρεις τι να απαντήσεις γράφεις αρχιδιές.
δεν ειμαι στην ομαδα σου για να μοιραστω τον καημο σου και τον πονο σου ...γερασες και ακομα να δεχτεις οτι εδω παντα ηθελες να εισαι ..και καθε μερα έρχεσαι με το πουλακι .μπας και σου βγαλουμε το πετσακι ...τα μισα να ειχες θειτσα απο τα βιωματα μου θα ειχες ζωη....
ετσι που εισαι δεν

Άλλος άσχετος μας ήρθε. Την Φιορεντίνα την κέρδισες σε μονό αγώνα 1-0 κι εγώ σε διπλο αγώνα κέρδισα 3-2 και έχασα 3-1. Δεν βλέπω να έπαιξε καμιά μπαλάρα. Σύν ότι 2 γκολ που έβαλε ήταν από κόντρα που άλλαξε πορεία η μπάλα. Τα λες και τυχερά.η φιορεντινα σου αρεσε κουκλιτσα?
Άλλος άσχετος μας ήρθε. Την Φιορεντίνα την κέρδισες σε μονό αγώνα 1-0 κι εγώ σε διπλο αγώνα κέρδισα 3-2 και έχασα 3-1. Δεν βλέπω να έπαιξε καμιά μπαλάρα. Σύν ότι 2 γκολ που έβαλε ήταν από κόντρα που άλλαξε πορεία η μπάλα. Τα λες και τυχερά.η φιορεντινα σου αρεσε κουκλιτσα?
ισα μωρη......γεννηθηκα στον πειραια και στο πασαλιμανι θα πεθανω....κωλοβλαχεδεν ειμαι στην ομαδα σου για να μοιραστω τον καημο σου και τον πονο σου ...γερασες και ακομα να δεχτεις οτι εδω παντα ηθελες να εισαι ..και καθε μερα έρχεσαι με το πουλακι .μπας και σου βγαλουμε το πετσακι ...![]()
και τι μου το λες ...να σου στειλω μπουγατσα Θεσσαλονίκης ..ισιωσε ελιτ της ταβερναςισα μωρη......γεννηθηκα στον πειραια και στο πασαλιμανι θα πεθανω....κωλοβλαχε