Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Δηλαδή ο Παναθηναϊκός το 2024 ήταν φαβορί;;;;

Δεν ήταν,αλλά βάσει ρόστερ δεν ήταν και τέρμα αουτσάιντερ όπως ο γαύρος το 2012 ή η Μπανταλόνα και η Ζαλγκίρις οταν το πήραν

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.949
Πόντοι
13.116
Αυτό για τον τελικό του CL και πόση βαρύτητα έχει σαν διοργάνωση πές το στο φιλαράκι σου τον @Zebu και τους υπόλοιπους γαύρους που πονάνε ακόμα απο την συμμετοχή μας σε τελικό και ημιτελικό ακόμα και αν χάσαμε. Δεν το έχετε κάνει ποτέ και σας πονάει. Όσο για το κόνφερενς όπως το έχουν κάνει διαφωνω ότι δεν μπορεί να ξαναγίνει. Δεν θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα, μόνο καμιά φορά από σπόντα όπως φέτος με την Τσέλσι. Ούτε οι αποκλεισμένοι απο το Γιουρόπα θα μπαίνουν στο Κόνφερενς. Οποτε πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα να το ξαναπάρει ελληνική ομάδα, εσείς ή εμείς δηλαδή όχι καποια άλλη. Και εμείς άν καταφέρουμε και ξαναφτιάξουμε ομάδα όπως παλιά, γιατι τα τελευταια 15 χρόνια ευρωπαϊκά είμαστε ανύπαρκτοι.
ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Και δεν εννοώ εσένα, αλλά κάποιους ασχετους γαύρους.
φίλε το τελικός που αναφέρεις έγινε πριν τόσο καιρό, που σε λίγα χρόνια δεν θα ζε κανείς από αυτούς που το έζησαν.......θα μας πόναγε, αν δεν το παίρναμε περσι, τώρα θα γίνει ανάμνηση η δική σας πορεία, όπως τόσα άλλα πράγματα στα αθλητικά.....οι τίτλοι μένουν, ευτυχώς ή δυστυχώς....
αυτό που πήραμε εμείς πέρσι θα το συζητάμε για τα επόμενα χρόνια μέχρι να το πάρει κάποιος άλλος...που δεν νομίζω να συμβεί, αλλά πες ότι θα γίνει...
προσωπικά για το μπάσκετ, δεν δίνω δεκάρα αν θα το πάρει ή όχι η ομάδα μου φέτος....έχει πάρει τίτλους , έχει άλλες 8 συμμετοχές σε τελικό, θα είναι στον αφρό για πολλά χρόνια γιατί γίνεται καλή δουλειά.....αν το πάρουμε θέλω να γίνει με Μπαρτζώκα, γιατί είναι γαυρόψυχος, δεν κρύβεται και έχει προσωπικότητα....κ φυσικά προπονηταράς.....αλλά το μπάσκετ ΔΕΝ είναι ποδόσφαιρο...πώς να το κάνουμε..
και μεις οι γαύροι ξέρεις , μετά τα πέτρινα χρόνια, αποκτήσαμε μια συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση...μπορεί να βριζόμαστε, να σκοτωνόμαστε, να μπινελικωνόμαστε, αλλά αν πειραχτεί η ομάδα, σε όποιο άθλημα, τα ξεχνάμε όλα.....και πάμε όλοι μαζί...δεν πρόκειται να γίνει εμφύλιος σε εμας...εσείς τρώγεστε και θα τρώγεστε για πολλά χρόνια.....

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Μίλκο κάπ δεν μου κάνει. Ακόμα και να το πάρω κάποτε είναι για παρακατιανούς.
Να μην τα ξαναλέμε. Όταν συμμετέχουν ομάδες σαν την ΜΑΚΑΜΠΙ, την Φερεντσβάρος, Γιαγκελόνια, Τσέλιε και λοιπά καφενεία δεν μπορώ να το μοστράρω σαν επιτυχία.

Ε ναι,εξάλλου Πανάθα είναι σαν να λέμε...Ρεαλ,Μιλαν,Μπάγερν κλπ.Σιγά μην ασχοληθούν με μιλκοκύπελλα...

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.731
Πόντοι
78.608
φίλε το τελικός που αναφέρεις έγινε πριν τόσο καιρό, που σε λίγα χρόνια δεν θα ζε κανείς από αυτούς που το έζησαν.......θα μας πόναγε, αν δεν το παίρναμε περσι, τώρα θα γίνει ανάμνηση η δική σας πορεία, όπως τόσα άλλα πράγματα στα αθλητικά.....οι τίτλοι μένουν, ευτυχώς ή δυστυχώς....
αυτό που πήραμε εμείς πέρσι θα το συζητάμε για τα επόμενα χρόνια μέχρι να το πάρει κάποιος άλλος...που δεν νομίζω να συμβεί, αλλά πες ότι θα γίνει...
προσωπικά για το μπάσκετ, δεν δίνω δεκάρα αν θα το πάρει ή όχι η ομάδα μου φέτος....έχει πάρει τίτλους , έχει άλλες 8 συμμετοχές σε τελικό, θα είναι στον αφρό για πολλά χρόνια γιατί γίνεται καλή δουλειά.....αν το πάρουμε θέλω να γίνει με Μπαρτζώκα, γιατί είναι γαυρόψυχος, δεν κρύβεται και έχει προσωπικότητα....κ φυσικά προπονηταράς.....αλλά το μπάσκετ ΔΕΝ είναι ποδόσφαιρο...πώς να το κάνουμε..
και μεις οι γαύροι ξέρεις , μετά τα πέτρινα χρόνια, αποκτήσαμε μια συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση...μπορεί να βριζόμαστε, να σκοτωνόμαστε, να μπινελικωνόμαστε, αλλά αν πειραχτεί η ομάδα, σε όποιο άθλημα, τα ξεχνάμε όλα.....και πάμε όλοι μαζί...δεν πρόκειται να γίνει εμφύλιος σε εμας...εσείς τρώγεστε και θα τρώγεστε για πολλά χρόνια.....
Όσα χρόνια και να περάσουν η επιτυχία παραμένει ακόμα κι αν εχουν πεθάνει αυτοί που το έζησαν. Και η Ουγγαρία κάποτε επί Πούσκας είχε ομαδαρα κσι έπαιξε τελικό μουντιάλ και έχασε. Αυτό δεν την ακυρώνει σαν ομάδα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.881
Πόντοι
16.131
Τσακο έναν ελληνικό σκέτο από τον καφενέ :coffee:

1742115383918.jpeg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.191
Πόντοι
5.946
εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα στο να μπαινεται αρκει να υπαρχει και μια ανταλλαγη αποψεων μη υβριστικη εκατεροθεν.
οπως μπαινεις και διαβαζεις εσυ ετσι μπαινω και εγω εδω πχ και μερικα δεν μπορω να τα αφησω ασχολιαστα αλλα θεωρω οτι δεν εχω παρεκτραπη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε νομίζω πως είμαι σπό αυτούς που βρίζουν και γι αυτό μιουταρίστικα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.739
Πόντοι
5.006
Σιγά το κύπελλο που πήρατε. Είσαστε τα πουτανάκια του CL για 25 χρόνια που ασελγούσε πάνω σας ο κάθε πικραμένος και όταν η ΟΥΕΦΑ δημιούργησε κύπελλο τρίτης κατηγορίας το πήρατε. Σιγά το κατόρθωμα
Όσο για το φόβητρο την Φιορεντινα που γράφεις κι εμείς την κερδίσαμε. Δεν παίξατε διπλά παιχνίδια να σας δούμε. Μην συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις λοιπόν. Και όταν αναφέρεις για σουφρα τάλιρο η απάντηση είναι μία
ΓΙΟΥΒΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΟΥΒΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΟΥΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

κλασικος βαζελος...εχει φτιαξει εναν δικο του φανταστικο κοσμο και ζει χαρουμενος...:2funny:
καταρχάς το τσουλου δεν ειναι 25 χρονια...ειναι 35 χρόνια....

πηγες καλυτερα 1996, 2001, 2002, 2004, 2009
πηγα καλυτερα 1999, 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2020, 2021

ολη σου η ιστορια ειναι η 3ετια 2001 - 2004....οι μονες χρονιες που επαιζες σαν κανονικη ευρωπαικη ομαδα....ολη η υπολοιπη ιστορια σου ειναι 1 επιτυχια το 1970, 1 το 1994, 1 το 1852, 1 το 1644......σαν την νοτιγχαμ πχ που πηρε 2 χρονιες το τσουλου και εξαφανιστηκε ή σαν την μεταλιστ που πηγε τελικο ουεφα και διαλυθηκε....εισαι ενας νάνος στην ευρώπη που σε εκαναν panathinaikos τα αρδακια την 3ετια 2001-2004....

εντωμεταξυ η δικια μου 3ετια 2012 - 2014 ειναι καλυτερα απο την δικιά σου....αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο....το θεμα ειναι οτι εγω ημουν παντα εκει...σχεδον παντα θα μαζευα 9-10 βαθμους στον ομιλο...

υγ : βεβαια ολα αυτα δεν εχουν κανενα νοημα πλεον...εχω ευρωπαικο τιτλο!!!!! εχω ευρωπαικο τιτλο σε μια διοργανωση που εχασες απο την τζουγκραντεν!!!!! σε μια διοργανωση που εγω απεκλεισα αστον βιλα, φενερ και φιορεντινα και εσυ δεν μπορεσες να κερδισεις τζουγκραντεν και μπανια λουκα!!!!!!σαν να συγκρινεις ρεαλ μαδριτης με αχαρναικο....αραξε στα κυβικα σου νάνε...:2funny:

υγ : αποκλειστηκα σε διπλά παιχνιδια λεει το αυτιστικό.....αλλη μια επιτυχια για τον ευρωπρεσβη....τι αλλο θα σκεφτουν οι φουκαραδες για να νοιωσουν καλυτερα....εντωμεταξυ το δικό μου μονό παιχνίδι ήταν ο τελικός!!!!! :2funny:

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.731
Πόντοι
78.608
Ε ναι,εξάλλου Πανάθα είναι σαν να λέμε...Ρεαλ,Μιλαν,Μπάγερν κλπ.Σιγά μην ασχοληθούν με μιλκοκύπελλα...
Ρε τύπε έχω ξαναγράψει ότι ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη είναι ανύπαρκτος τα τελευταία 15 χρόνια. Όταν είχε ομάδα αυτά που έκανε στο πρωταθλητριων και μετά στο CL είναι απλησίαστα για ελληνική ομάδα γι αυτό και οι γαύροι είναι με χάπια από τότε.
κλασικος βαζελος...εχει φτιαξει εναν δικο του φανταστικο κοσμο και ζει χαρουμενος...:2funny:
καταρχάς το τσουλου δεν ειναι 25 χρονια...ειναι 35 χρόνια....

πηγες καλυτερα 1996, 2001, 2002, 2004, 2009
πηγα καλυτερα 1999, 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2020, 2021

ολη σου η ιστορια ειναι η 3ετια 2001 - 2004....οι μονες χρονιες που επαιζες σαν κανονικη ευρωπαικη ομαδα....ολη η υπολοιπη ιστορια σου ειναι 1 επιτυχια το 1970, 1 το 1994, 1 το 1852, 1 το 1644......σαν την νοτιγχαμ πχ που πηρε 2 χρονιες το τσουλου και εξαφανιστηκε ή σαν την μεταλιστ που πηγε τελικο ουεφα και διαλυθηκε....εισαι ενας νάνος στην ευρώπη που σε εκαναν panathinaikos τα αρδακια την 3ετια 2001-2004....

εντωμεταξυ η δικια μου 3ετια 2012 - 2014 ειναι καλυτερα απο την δικιά σου....αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο....το θεμα ειναι οτι εγω ημουν παντα εκει...σχεδον παντα θα μαζευα 9-10 βαθμους στον ομιλο...

υγ : βεβαια ολα αυτα δεν εχουν κανενα νοημα πλεον...εχω ευρωπαικο τιτλο!!!!! εχω ευρωπαικο τιτλο σε μια διοργανωση που εχασες απο την τζουγκραντεν!!!!! σε μια διοργανωση που εγω απεκλεισα αστον βιλα, φενερ και φιορεντινα και εσυ δεν μπορεσες να κερδισεις τζουγκραντεν και μπανια λουκα!!!!!!σαν να συγκρινεις ρεαλ μαδριτης με αχαρναικο....αραξε στα κυβικα σου νάνε...:2funny:

υγ : αποκλειστηκα σε διπλά παιχνιδια λεει το αυτιστικό.....αλλη μια επιτυχια για τον ευρωπρεσβη....τι αλλο θα σκεφτουν οι φουκαραδες για να νοιωσουν καλυτερα....εντωμεταξυ το δικό μου μονό παιχνίδι ήταν ο τελικός!!!!! :2funny:
Πόσο πονάς ρε τύπε. Απέκλεισες Άστον Βίλα που μετά το 81 δεν είχε συμμετοχή πουθενά. Φενερ με καμία ευρωπαϊκή επιτυχία και Φιορεντινα που ο χειρότερος Παναθηναικος των τελευταίων 15 ετών της έριξε τρίμπαλο. Όλα αυτά εντωμεταξυ τα παρουσιάζεις με περηφάνια. Όταν εγω κάνω διπλό στο Άμστερνταμ στην περσινή τροπαιουχο του CLκαι όταν αποκλειζομαι από την Μπαρτσελόνα με διάφορα ενός γκολ κσι την έχω κλείσει στα καρέ της για ένα τέταρτο μέσα στο Καμπ Νου. Εγώ σου μιλάω για Φεραρι κι εσύ για Ζάσταβα
Οκ μέχρι εκεί είναι το ταβάνι σας το καταλάβαμε.
Αυτό που έχεις είναι άρνηση πραγματικότητας. Ούτε γιατρός δεν μπορεί να σε βοηθησει να ξέρεις.
Φάε τον μπακαλιάρο σου τώρα και νάνι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.739
Πόντοι
5.006
Ρε τύπε έχω ξαναγράψει ότι ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη είναι ανύπαρκτος τα τελευταία 15 χρόνια. Όταν είχε ομάδα αυτά που έκανε στο πρωταθλητριων και μετά στο CL είναι απλησίαστα για ελληνική ομάδα γι αυτό και οι γαύροι είναι με χάπια από τότε.

Πόσο πονάς ρε τύπε. Απέκλεισες Άστον Βίλα που μετά το 81 δεν είχε συμμετοχή πουθενά. Φενερ με καμία ευρωπαϊκή επιτυχία και Φιορεντινα που ο χειρότερος Παναθηναικος των τελευταίων 15 ετών της έριξε τρίμπαλο. Όλα αυτά εντωμεταξυ τα παρουσιάζεις με περηφάνια. Όταν εγω κάνω διπλό στο Άμστερνταμ στην περσινή τροπαιουχο του CLκαι όταν αποκλειζομαι από την Μπαρτσελόνα με διάφορα ενός γκολ κσι την έχω κλείσει στα καρέ της για ένα τέταρτο μέσα στο Καμπ Νου. Εγώ σου μιλάω για Φεραρι κι εσύ για Ζάσταβα
Οκ μέχρι εκεί είναι το ταβάνι σας το καταλάβαμε.
Αυτό που έχεις είναι άρνηση πραγματικότητας. Ούτε γιατρός δεν μπορεί να σε βοηθησει να ξέρεις.
Φάε τον μπακαλιάρο σου τώρα και νάνι.

βεβαια μεχρι και η αστον βιλα εχει ευρωπαικο τιτλο...σε αντιθεση με εσενα που εισαι ατιτλος...:2funny:
αλλα το αστειο δεν ειναι αυτο....το αστειο ειναι οτι εισαι τοσο αυτιστικο που σε ολο το ποστ αναφερεις ως επιτυχιες σου τις ηττες!!!!!!
"εχασα απο την φιορεντινα......εχασα απο τον αγιαξ....εχασα απο την μπαρτσελονα...."
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ρε αυτιστικο, μαθε επιτελους οτι γιορταζουμε τις νικες!!!!!!! οχι τις ηττες!!!!!λουζερ βαζελε....:2funny::2funny::2funny::2funny:

σαν να λεω οτι τοτε επι ριβαλντο εχασα απο την λιβερπουλ η οποια μετα πηρε το τσουλου...και να το θεωρω επιτυχια!!!!:2funny::2funny::2funny:
ρε βλημα ολες αυτες οι ομαδες που λες, ηταν ομαδαρες...και για αυτο εχασες!!!!το παραξενο θα ηταν να κερδιζες...:2funny::2funny::2funny::2funny:

εχασα απο την μπαρτσελονα λεει το αυτιστικο!!!!τεραστια επιτυχια!!!!το καταφερε και η στουρμ γκρατσ φετος...εχασε και αυτη....:2funny::2funny::2funny::2funny:

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.666
Πόντοι
5.956
τα μισα να ειχες θειτσα απο τα βιωματα μου θα ειχες ζωη....
ετσι που εισαι δεν
ποια οπαδικα βιωματα να έχεις και εσύ ρε πουθενα . η μόνη σκασια που έχεις κάνει είναι να μπουκαρεις σε σαη στο ίντερνετ :tooth::tooth::tooth: ηθοποιέ να πούμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σας ξεβρακωνει και ο σαμπ..
δεν μετράει. ειναι παρθένος ετών σαράντα. εχει το ακαταλόγιστο :coffee:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.739
Πόντοι
5.006
μαγκες καντε εντιτ το ποστ του μιλφομανιακ να εμφανιζεται μονιμως σε καθε σελιδα....
μιλαμε για ποστ επος.....
"εχασα απο την μπαρτσελονα" λεει το αυτιστικο!!!!τεραστια επιτυχια!!!!το καταφερε και η στουρμ γκρατσ φετος...εχασε και αυτη....

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.666
Πόντοι
5.956
Τυπος @Μαλακας προσπαθιε να βρει κι αλλα ωραια βαζελικα να βρει το δικιο του. Και δεν θα το βρει.
Κουπα ευρωπαικη ΔΕΝ εχει ο κακομοιρης.

Ελα μαλακα, παρε καλη θεση μην παει χσμενη καμια σταγονα.

j109CR.gif
ελα ρε ναυάγιο που λερωνεισ το νήμα με τα πουστριλικια . τα έχεις έτοιμα τα πουστικα γκιφ στη επιφάνεια εργασίας; τα έχεις αποθηκευμένα σε κανα φάκελο ; :gay:

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.666
Πόντοι
5.956
μαγκες καντε εντιτ το ποστ του μιλφομανιακ να εμφανιζεται μονιμως σε καθε σελιδα....
μιλαμε για ποστ επος.....
"εχασα απο την μπαρτσελονα" λεει το αυτιστικο!!!!τεραστια επιτυχια!!!!το καταφερε και η στουρμ γκρατσ φετος...εχασε και αυτη....

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
τακη φύτρωσε αρχιδια ρε μαν. τι λέει το βίντεο που ανέβασες; όποιος είναι βαζελος και μετά τι; κάνε καμία αλητεία. ίντερνετ είναι μη κωλωνεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom