Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.971
- Πόντοι
- 4.696
Μη λες τετοια, έχουμε μουσαφίριδεςΤι έγινε ρε 3-2 ...ο Σλούκας κάνε υπομονή την άλλη εβδομάδα θα μπει![]()
Μη λες τετοια, έχουμε μουσαφίριδεςΤι έγινε ρε 3-2 ...ο Σλούκας κάνε υπομονή την άλλη εβδομάδα θα μπει![]()
![]()
Συμβαίνει τωρα στο Πειραιά ..φουλ προγραμμα για κανα 2ωρακι ακομα οσοι προλάβετε ...![]()
Αντί να ΓΚΡ με τον Τρουμπάκη, έχεις καμμιά πρόταση να δώσεις για το επερχόμενο ματς του ΟΣΦΠ;Α. Παπάρια ποδόσφαιρο παίξατε κι οι δυο ομάδες στον τελικό. Επιπέδου βόλος - αχαρναικός...
θελω να δω να αποθεωνετε αλαφουζο.Α. Παπάρια ποδόσφαιρο παίξατε κι οι δυο ομάδες στον τελικό. Επιπέδου βόλος - αχαρναικός...
Β. Η διαφορά μας ως φίλαθλοι, εντάξει οπαδοί εσείς, είναι χαώδης. Το γιατί το ξέρεις, μαζί ήμασταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι σκυμένος όμως . Λουμπάγκο...
Έτσι και αλλιώς εδώ είναι μόνιμα....σε λίγο θα βγάλω τα φοντανΜη λες τετοια, έχουμε μουσαφίριδες
απο τα καλα...αυτα του "πρεσβη".....τοπιασες το υπονοουμενο?Έτσι και αλλιώς εδώ είναι μόνιμα....σε λίγο θα βγάλω τα φονταν![]()
Πολλά είναι γραμμένα και στα δύο νήματα. Όπως και τα δικά σας βρισιδια για την δική σας ομάδα. Όπως και το ποσό καφενές ήτανε πέρυσι η Φιορεντίνα και πόσο ομαδαρα είναι φετος.Τι σας έλεγα ρε ζεμπού?
Για πε μου...
Και πως με ειδες στον αγώνα, ούτε καν αδιάφορο, μαζί σας ήμουν.
Κι όταν οι παπάρες σας εδώ μέσα βρίζανε την ίδια σας την ομάδα εγώ μόνο τπυς τα έψελνα.
Άσε μας ρε ζεμπού. Γραμμένα ειναι στο νήμα σας
Δεν έχουμε λεφτά θα φέρω τα φονταν του Τάσου του μπακαλακουαπο τα καλα...αυτα του "πρεσβη".....τοπιασες το υπονοουμενο?
Μην λες τέτοια γιατί θα εμφανιστεί κανένας Λίλας, δεν θυμάσαι που με ειρωνεύοταν στης Χατζή λέγοντας => δώσε αριθμό λογαριασμούΔεν έχουμε λεφτά
Δεν κάθομαι να ψαχνω για να σου δείξω τι γράφαμε.Πολλά είναι γραμμένα και στα δύο νήματα. Όπως και τα δικά σας βρισιδια για την δική σας ομάδα. Όπως και το ποσό καφενές ήτανε πέρυσι η Φιορεντίνα και πόσο ομαδαρα είναι φετος.
Σε εμένα παραδέχτηκες την κατάκτηση και την επόμενη μέρα μας έλεγες ότι δεν σας φτάνουμε ούτε στο νυχάκι την ομάδα σου. Γραμμένα και αυτά...
Επίσης εμείς βφισαμε, πανηγυρίσαμε κούπα ευρωπαϊκή αλλά και πάλι δεν ξεχάσαμε τι εστί χοντρός. Εσείς ξεχάσατε τα πρεζακιας, τα Τρακης, τα ντιπιτζης και έγινε ο πρόεδρος που γαμαει και δέρνει. Γραμμένα και αυτά.
Τζον Τζον όχι σε εμένα γιατί με ξέρεις όπως την παλάμη σου. Δεν ξεχνάω....
Πλησιάζει η ώρα που θα παραδεχτείτε, θέλετε δεν θέλετε πόση αξία είχε και πόσο πόνο σας προκάλεσε η περσινή κατάκτηση του conference από τον ΟλυμπιακόΔεν κάθομαι να ψαχνω για να σου δείξω τι γράφαμε.
Αν έχεις όρεξη βάλτα φατσα κάρτα.
Βαρεθηκα
Μαλάκα μου είστε άρρωστοι...Πλησιάζει η ώρα που θα παραδεχτείτε, θέλετε δεν θέλετε πόση αξία είχε και πόσο πόνο σας προκάλεσε η περσινή κατάκτηση του conference από τον Ολυμπιακό
Και τώρα με συγχωρείς πρω να ετοιμαστώ για να δω την δικιά μου ομάδα.
Σιγά ρε μαλάκες με τον Πανιώνιο της Ιταλίας παίζατεΤελικά τη νικήσαμε τη φιναλίστ...