Αντί να ΓΚΡ με τον Τρουμπάκη, έχεις καμμιά πρόταση να δώσεις για το επερχόμενο ματς του ΟΣΦΠ;
Και μπαίνω 22:00 να δώσω την τελική εκτίμηση...
Βλέπω ότι έγινε 3-2 και μακάρι να κερδίσει ο ΠΑΟ, ειλικρινά θα ηρεμήσω χαλάλι ο κάδος...
Το ότι δεν υποστήριζω καμμία ομάδα (παρά μόνο την τσέπη) δεν σημαίνει ότι θα ταχθώ υπερ κάποιας αλλοδαπής ομάδας (ειδικά κι αν παίζει με εχθρικές χώρες => κωλότουρκοι, αλμπάνς, σκόπια).
Α. Παπάρια ποδόσφαιρο παίξατε κι οι δυο ομάδες στον τελικό. Επιπέδου βόλος - αχαρναικός...
Β. Η διαφορά μας ως φίλαθλοι, εντάξει οπαδοί εσείς, είναι χαώδης. Το γιατί το ξέρεις, μαζί ήμασταν
Τι σας έλεγα ρε ζεμπού?
Για πε μου...
Και πως με ειδες στον αγώνα, ούτε καν αδιάφορο, μαζί σας ήμουν.
Κι όταν οι παπάρες σας εδώ μέσα βρίζανε την ίδια σας την ομάδα εγώ μόνο τπυς τα έψελνα.
Άσε μας ρε ζεμπού. Γραμμένα ειναι στο νήμα σας
Πολλά είναι γραμμένα και στα δύο νήματα. Όπως και τα δικά σας βρισιδια για την δική σας ομάδα. Όπως και το ποσό καφενές ήτανε πέρυσι η Φιορεντίνα και πόσο ομαδαρα είναι φετος.
Σε εμένα παραδέχτηκες την κατάκτηση και την επόμενη μέρα μας έλεγες ότι δεν σας φτάνουμε ούτε στο νυχάκι την ομάδα σου. Γραμμένα και αυτά...
Επίσης εμείς βφισαμε, πανηγυρίσαμε κούπα ευρωπαϊκή αλλά και πάλι δεν ξεχάσαμε τι εστί χοντρός. Εσείς ξεχάσατε τα πρεζακιας, τα Τρακης, τα ντιπιτζης και έγινε ο πρόεδρος που γαμαει και δέρνει. Γραμμένα και αυτά.
Τζον Τζον όχι σε εμένα γιατί με ξέρεις όπως την παλάμη σου. Δεν ξεχνάω....
Πολλά είναι γραμμένα και στα δύο νήματα. Όπως και τα δικά σας βρισιδια για την δική σας ομάδα. Όπως και το ποσό καφενές ήτανε πέρυσι η Φιορεντίνα και πόσο ομαδαρα είναι φετος.
Σε εμένα παραδέχτηκες την κατάκτηση και την επόμενη μέρα μας έλεγες ότι δεν σας φτάνουμε ούτε στο νυχάκι την ομάδα σου. Γραμμένα και αυτά...
Επίσης εμείς βφισαμε, πανηγυρίσαμε κούπα ευρωπαϊκή αλλά και πάλι δεν ξεχάσαμε τι εστί χοντρός. Εσείς ξεχάσατε τα πρεζακιας, τα Τρακης, τα ντιπιτζης και έγινε ο πρόεδρος που γαμαει και δέρνει. Γραμμένα και αυτά.
Τζον Τζον όχι σε εμένα γιατί με ξέρεις όπως την παλάμη σου. Δεν ξεχνάω....