- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 208
- Like
- 68.420
- Πόντοι
- 48.917
Έχουμε τον μανθο Φουστάνο για μέλος;;Καλημέρα στο μαχίμι.
Εκεί με σχόλιο για ριμπέρθ σε Πόρσε μου έπεσε ο καφές....
Ακόμα γελάω....
![]()
Τελευταία τροποποίηση:
Έχουμε τον μανθο Φουστάνο για μέλος;;Καλημέρα στο μαχίμι.
Εκεί με σχόλιο για ριμπέρθ σε Πόρσε μου έπεσε ο καφές....
Ακόμα γελάω....
![]()
Φημολογείται ότι το αγαπημένο του φαγητό από πεθερά είναι η στραπατσάδα....χασουρα ειχε...παντοφλιες και μανουρες απο πεθερα![]()
ωπα μαν ενας ειναι ο εραστης της ΣΤΡΑΠ ατσαδας . ο γνωστος αγαπουλης καλησπερακιαςΦημολογείται ότι το αγαπημένο του φαγητό από πεθερά είναι η στραπατσάδα....
![]()
ο γουαητ ναητ. το ναυαγιο παρανυφάκι το πεκινουα του σαη. 
Τώρα είναι 2....ωπα μαν ενας ειναι ο εραστης της ΣΤΡΑΠ ατσαδας . ο γνωστος αγαπουλης καλησπερακιαςο γουαητ ναητ. το ναυαγιο παρανυφάκι το πεκινουα του σαη.
![]()

Τώρα είναι 2....
Και οι 2 ομοιοπαθείς κόκκινες...
![]()
τοστ χυμό καφε 
Θα σου κάνει μια αντικειμενική σύνοψη ο @athinaios44Εχω να μπω μερικές ημέρες, τόσες σελίδες τι να πρωτοδιαβάσω![]()

Τυπε δείξε κανένα κωλο ....καλημερα στους ασχολισημους με βιογραφικο.καλημερα και στα ναυαγια τους θεατρίνους
![]()
Βάλε μια ταινία τις Μάρθας βουρτσης το ίδιο κάνειΕχω να μπω μερικές ημέρες, τόσες σελίδες τι να πρωτοδιαβάσω![]()
Νοίκιασε αναγνώστη που θα διαβάζει για σένα το μπου.Εχω να μπω μερικές ημέρες, τόσες σελίδες τι να πρωτοδιαβάσω![]()
Τέσσερα κομμάτια πίτσα από το ψυγείο που περίσσεψε χθες , δύο κεμπάπΤόστ,παγωτό,κρουασάν,καφέ....
![]()

Ώρα για δουλειάΤόστ,παγωτό,κρουασάν,καφέ....
![]()

Μη γίνεσαι μουνής τώρα ...Σαν σημερα το 1971 ο Αγιαξ κατεκτησε το κυπελλο πρωταθλητριων Ευρωπης....
![]()

Κυριακή ρε μαν δουλεύειςΏρα για δουλειά![]()

Ναι με έχωσε ο αθηναιοςΚυριακή ρε μαν δουλεύεις![]()

53 χρόνια από το Έπος του ΓουέμπλεϊΣαν σημερα το 1971 ο Αγιαξ κατεκτησε το κυπελλο πρωταθλητριων Ευρωπης....
![]()
Το ξέρουμε ότι είσαι αυτιστικός.53 χρόνια από το Έπος του Γουέμπλεϊ
Εγώ προτιμώ να πιστεύω τα όσα γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟ καθώς σήμερα γιορτάζεται το ''έπος'' της ομάδας που έχασε από κάποιον Άγιαξ.
Εν τω μεταξύ, κάποιοι εξακολουθούν και μιλάνε για ''αξεπέραστο'' έπος ακόμη και σήμερα, καθώς είναι δύσπεπτο το Μίλκο (το κακάο μπορεί να πέσει βαρύ στο στομάχι).
https://www.sdna.gr/podosfairo/1203458_axeperasto-epos-toy-oyemplei
Εύχομαι για πάντα να γιορτάζουν το ''έπος'' του Γούμπλεϊ και να ζούνε με την ανάμνησή του. Χρόνια πολλά στους φίλους Παναθηναϊκούς και πάντα τέτοια.