sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 56.138
- Πόντοι
- 47.917
Οι πρωταθλητές πίνουν μιλκο
Καλά εκτός από απλήρωτη την ΔΕΗ δεν πληρώνει ούτε τον αχόρταγο.για αυτό μυρίζει μπαρούτιΜε την απωλεια του Φαλ και με δυο επιρρεπεις στους τραυματισμους ψηλους,ειμαστε ενα κλικ πιο πανω!
Και βλεπεις αρχιζει και χανει αποδυτηρια!
Μην με κάνεις κυριακάτικα να αρχίσω να ψάχνω...Δεν ξερω για αλλους. Εδω μεσα δεν εχω δει κανεναν να μιλαει για πορειες στο μπασκετ. Αν εχεις δει εσυ καποιον, μαλακας ειναι.
Μην επικαλεστεις που εχω γραψει εγω οτι ο μπασκετικος ολυμπιακος ειναι ανωτερη δυναμη απο τον αντίστοιχο παναθηναικο. Ζητησα, να διαλέξουν με τι θα μιλησουμε. Πορειες θελανε με πορειες μιλησα. Κουπες θελετε; Με κούπες θα μιλαμε. Μονα ζυγα των βαζελων, δεν εχει!
Εμενα μου αρεσει με κουπες το μετρημα.
Ξανα ποσταρω την συγκεκριμενη φραση στο ποστ μου. Αφου εισαι τοσο σιγουρος την επαναλαμβανω με bo!d. Δεν χρειαζεται να ψάξεις.Μην με κάνεις κυριακάτικα να αρχίσω να ψάχνω...
Αρκετοί από εσάς....
Δεν είπα για σένα ρε μουνόπανο.
![]()
Αν εχεις δει εσυ καποιον, μαλακας ειναι.
Όπως και να έχει θα είναι δύσκολοι οι τελικοί.Με την απωλεια του Φαλ και με δυο επιρρεπεις στους τραυματισμους ψηλους,ειμαστε ενα κλικ πιο πανω!
Και βλεπεις αρχιζει και χανει αποδυτηρια!
Εγω το κανω 60-40 υπερ τους. Θελεις 55-45 υπερ τους; ΟΚοσο πιο λογικα γινεται.....
παιζουν 1 τεραστια λιγο χτυπημενη απο προβληματα ομαδα και 1 παρα πολυ καλη σε σειρα τελικων (οχι νοκ αουτ) 51-49 ειναι ....
οχι αδερφε το 51 πηγαινει για εμας....και το ειπα χαριστικα γιατι ξυπνησα λιγο ηρεμος σημερα τριτη μερα κουπαςΕγω το κανω 60-40 υπερ τους. Θελεις 55-45 υπερ τους; ΟΚ
Καλα τροπαιουχος Ευρώπης εισαι, τροπαιουχος Ευρωπης ειμαι δεν θα μαλωσουμε.οχι αδερφε το 51 πηγαινει για εμας....και το ειπα χαριστικα γιατι ξυπνησα λιγο ηρεμος σημερα τριτη μερα κουπας
Δεν έγινε απότομα κακή ομάδα ο ΟΣΦΠ.Εγω το κανω 60-40 υπερ τους. Θελεις 55-45 υπερ τους; ΟΚ
Εγώ απλά να θυμίσω ότι στο πρώτο ευρωπαϊκό σου το 96 , αμέσως μετά έπεσε η σφαλιάρα στους τελικούς στο πρωτάθλημα με το τρομακτικό 73 - 38 ...Όπως και να έχει θα είναι δύσκολοι οι τελικοί.
Εμείς σε φάση ευφορίας
και αυτοί σε φάση "έχουν γαμηθεί τα πάντα"....
Ξεκινήσανε με 25 στο σούπερ καπ,2 νίκες Ευρωλίγκα,το κύπελο και σε 3 μέρες γκρεμίστηκαν όλα...
Περιμένω ότι θα πέσουν κορμιά.
Εννοείται.Εγώ απλά να θυμίσω ότι στο πρώτο ευρωπαϊκό σου το 96 , αμέσως μετά έπεσε η σφαλιάρα στους τελικούς στο πρωτάθλημα με το τρομακτικό 73 - 38 ...
Βαστάτε και καμία πισινή ...
![]()
Ιδιος η Γιαννουλα ρε.
Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ (Τ)ROB(A)
Ετσι τεντωνει κορμακι και κωλαρακι και κανει κωλοτουμπες, ιδια εισαι, βρε, Τρομπα.
Εισαι μαλακας τωρα!
Δεν ξερουν αυτοι. Ακου σκαι σπορτς. Μονο ενας βαζελος ξερει.
Α, ρε φουκαρα Τρομπα. Εμεις παίζουμε τον ζουρνα και εσυ χορευεις τσιφτετελι σαν αρκουδα. Πως καταντησες ετσι.
Ο τυπος ειναι κομπλεξικος βλακας. Δεν ξερει να απαντησει, δεν εχει επιχειρηματα και οταν τον στριμωχνεις αποφευγει να απαντησει και ή σου λεει δεν σε γηροκομω ή σου βαζει gifακια με μαλακιουλες. Το χειροτερο ειναι αλλο, και αυτο τον κανει περισσοτερο βλαμμένο. Νομιζει οτι τιμα το πουλι με οσα γραφει.
ρε κουραδόγερο ,βετεράνε αυνάνα εσύ δεν θέλεις επιχειρήματα , ντάντεμα θες αλλά δεν διατείθεμαι
Σε όλα τα νήματα βρε σκαααατόγερετσακώνεσαι σαν μανιακός ,σαν να έχεις πάρει λάθος ψυχοφάρμακα
Μέχρι στον σάπιενς που στους τρόπους είναι "Ουρσουλίνα" κάματε πέσιμο ρε κουράδια και σας παρέπεμψε σε ψυχίατρο
τεσπα επειδή τα έχουμε ξαναπεί ,στείλε πμ για συνεδρίες σε φιλικές τιμές, το τσάμπα περίθαλψη γέρο πέθανε
Καλημέρα στο μαχίμι.καλημερα στους ασχολισημους με βιογραφικο.καλημερα και στα ναυαγια τους θεατρίνους
![]()