athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.964
- Πόντοι
- 24.631
τωρα που ειπες μελαμψος i have a dream.....Αν είσαι μελαμψός σαν τον ακάλυπτο θα σε νομίσανε για Πάκη τα εκεί νέτα....
Λογικό να πάς άκλαφτος....
![]()

τωρα που ειπες μελαμψος i have a dream.....Αν είσαι μελαμψός σαν τον ακάλυπτο θα σε νομίσανε για Πάκη τα εκεί νέτα....
![]()

το πρόβλημα δεν είναι οι γαύροι ,είναι οι θεόχαζοι γαύροιυπαρχουν πληγωμενοι γαυροι εδω μεσα να ξερεις![]()
Ο Σέρβος λέει την γλύτωσε με κέντημα στα πλευρά...Οι Σερβοι λεει ηταν με δερια, γονα και ναυτικες, και οι δικοι μας κατεβηκαν με τα σοβρακα.
Απο τυχη δεν φαγαν κανεναν χθες.
Πες απεταξάμην την βασίλισσα 1204 φορές....τωρα που ειπες μελαμψος i have a dream.....![]()

Σε συγκριση με το σλαβικο δερματακι τους ημουν ελαφρα φιμέ, και το γουσταραν τρελλα αυτο. Ακλαφτος πηγα στο πιοτο, εκει οτι χρωμα επιδερμιδα και να εχεις, δεν τους παλευεις. Νεροχυτες μιλαμε...Αν είσαι μελαμψός σαν τον ακάλυπτο θα σε νομίσανε για Πάκη τα εκεί νέτα....
![]()
τωρα γλυκαινομαι με σουτζουκ-λουκουμ απο Νεντιμ ΚομοτηνηΠες απεταξάμην την βασίλισσα 1204 φορές....
![]()
είναι ώρα να πάρει θέση ο @cretan336 γι΄αυτήν την σημαντική διένεξη...Σε συγκριση με το σλαβικο δερματακι τους ημουν ελαφρα φιμέ, και το γουσταραν τρελλα αυτο. Ακλαφτος πηγα στο πιοτο, εκει οτι χρωμα επιδερμιδα και να εχεις, δεν τους παλευεις. Νεροχυτες μιλαμε...
Ο βλακας ο εισαγγελατος γραφει οτι αφεθηκαν ελευθεροι οσοι πιαστηκαν.. οποτε μαλλον δεν θα ειχαν σχεση με τα επεισοδιαΟ Σέρβος λέει την γλύτωσε με κέντημα στα πλευρά...
Οι πιο πολλοί συλληφθέντες είναι Σέρβοι.
Ελάχιστοι Έλληνες.
Οι Τούρκοι που είπε το ράδιο που κολλάνε?
![]()
Μπα...
Από Ευρώπη νο1 είναι το Βίσλα-Κρακοβία...
Έχω εμπειρία από Πολωνέζα παλιά....Σε συγκριση με το σλαβικο δερματακι τους ημουν ελαφρα φιμέ, και το γουσταραν τρελλα αυτο. Ακλαφτος πηγα στο πιοτο, εκει οτι χρωμα επιδερμιδα και να εχεις, δεν τους παλευεις. Νεροχυτες μιλαμε...
)θα την είχα παντρευτεί,τα πάντα όλα ήταν...
πηγαινε πιες καφε,φαε ενα γλυκακι,βαλε γιουτιουμπι την απονομη κυπελλου,τον αγωνα με τους μογγολους και ελα μετα να κανεις αποφωνησηρε μαλακες ζελες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποσο κομωτριες εισαστε?
Ναι.Βισλα Κρακοβίας δεν είναι η ομάδα;
Υπάρχει και σκέτη Κρακοβια;
εγω για εσας το λεω.....πηγαινε πιες καφε,φαε ενα γλυκακι,βαλε γιουτιουμπι την απονομη κυπελλου,τον αγωνα με τους μογγολους και ελα μετα να κανεις αποφωνηση
ειμαστε ο ΑΝΘΟΣ των οπαδων, με ΛΙΓΕΣ εξαιρεσειςεγω για εσας το λεω.....

Στείλε σεκέρ παρέ ρε μουνή.τωρα γλυκαινομαι με σουτζουκ-λουκουμ απο Νεντιμ Κομοτηνη![]()

μου το εφερε φιλος που πηγε πριν λιγες μερες εκει...γαμαει,ΓΑΜΑΕΙΣτείλε σεκέρ παρέ ρε μουνή.
Νεντίμ κωλομπαράς ΜΙΤάς λέγανε ντόπιοι....
![]()
κατι μου θυμιζει αυτο.....Έχω εμπειρία από Πολωνέζα παλιά....
Αν είχα μυαλό τότε()θα την είχα παντρευτεί,τα πάντα όλα ήταν...
Κορίτσι για σπίτι,κορμί μασίφ ωραία γυμνασμένο,αθλήτρια στίβου και πλούσιο στήθος(χανόμουν με τις ώρες εκεί μέσα) ,δέρμα βελούδινο,μοσχομυριστή και πάντα χαμογελαστή...
Έμοιαζε πολύ με την σαμάνθαΙντ εδώ,πιο ωραία όμως....
Εγώ ηλίθιος κωλομπαράς,με έκανε τσακωτό με κοντοπούτανο...
![]()