Ο Σέρβος λέει την γλύτωσε με κέντημα στα πλευρά...
Οι πιο πολλοί συλληφθέντες είναι Σέρβοι.
Ελάχιστοι Έλληνες.
Οι Τούρκοι που είπε το ράδιο που κολλάνε?
Σε συγκριση με το σλαβικο δερματακι τους ημουν ελαφρα φιμέ, και το γουσταραν τρελλα αυτο. Ακλαφτος πηγα στο πιοτο, εκει οτι χρωμα επιδερμιδα και να εχεις, δεν τους παλευεις. Νεροχυτες μιλαμε...
Σε συγκριση με το σλαβικο δερματακι τους ημουν ελαφρα φιμέ, και το γουσταραν τρελλα αυτο. Ακλαφτος πηγα στο πιοτο, εκει οτι χρωμα επιδερμιδα και να εχεις, δεν τους παλευεις. Νεροχυτες μιλαμε...
είναι ώρα να πάρει θέση ο @cretan336 γι΄αυτήν την σημαντική διένεξη...
νομίζω οι Κρητίκαροι είναι μακράν οι πιό σκληροί καργ.. σόρυ πότες χωρίς μάλιστα να μεθάνε !!!!
Ο Σέρβος λέει την γλύτωσε με κέντημα στα πλευρά...
Οι πιο πολλοί συλληφθέντες είναι Σέρβοι.
Ελάχιστοι Έλληνες.
Οι Τούρκοι που είπε το ράδιο που κολλάνε?
Εκτός κινδύνου φαίνεται πως είναι ο Σέρβος που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων το βράδυ του Σαββάτου (25.5.2024) έξω από σταθμό του μετρό
Έχω εμπειρία από Πολωνέζα παλιά....
Αν είχα μυαλό τότε()θα την είχα παντρευτεί,τα πάντα όλα ήταν...
Κορίτσι για σπίτι,κορμί μασίφ ωραία γυμνασμένο,αθλήτρια στίβου και πλούσιο στήθος(χανόμουν με τις ώρες εκεί μέσα) ,δέρμα βελούδινο,μοσχομυριστή και πάντα χαμογελαστή...
Έμοιαζε πολύ με την σαμάνθαΙντ εδώ,πιο ωραία όμως....
Εγώ ηλίθιος κωλομπαράς,με έκανε τσακωτό με κοντοπούτανο...
Έχω εμπειρία από Πολωνέζα παλιά....
Αν είχα μυαλό τότε()θα την είχα παντρευτεί,τα πάντα όλα ήταν...
Κορίτσι για σπίτι,κορμί μασίφ ωραία γυμνασμένο,αθλήτρια στίβου και πλούσιο στήθος(χανόμουν με τις ώρες εκεί μέσα) ,δέρμα βελούδινο,μοσχομυριστή και πάντα χαμογελαστή...
Έμοιαζε πολύ με την σαμάνθαΙντ εδώ,πιο ωραία όμως....
Εγώ ηλίθιος κωλομπαράς,με έκανε τσακωτό με κοντοπούτανο...