You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Homeworker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 990
- Πόντοι
- 81
Εγώ νομίζω καλά θα πάει.συνεχιζω και γελαω με αυτα που διαβαζω ο μεχρι προχθες σλουκι σλουκ κατα τον γελοιο σπικερ της ερτ εχει γινει τωρα ο πιο αχρηστος παιχτης που περασε απο τον ολυμπιακο ...παντα ηταν μετριος για αυτο και δεν ηταν ηγετης ποτε σε καμμια ομαδα ...μια μεταγραφη αποτυχημενη με το καλημερα δυστυχως
Είπαμε Διαμαντίδης δεν είναι αλλά καλά θα πάει.
Αυτό που δεν θα πάει καλά (γενικά φέτος) είναι το ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω να ξεκινάει πρωτάθλημα με 5 προέδρους SL1 να εμπλέκονται στο γνωστό θέμα με τα στημένα και τα στοιχήματα.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.337
- Πόντοι
- 16.131
φιλε μου το παληκαρι καλος μετριος παιχτης αλλα τετοιους βρισκεις πολλους .... πολλα τα λεφτα ..αν βγαλει την χρονια φετος καλα θα ειναι γιατι του χρονου δεν τον βλεπωΕγώ νομίζω καλά θα πάει.
Είπαμε Διαμαντίδης δεν είναι αλλά καλά θα πάει.
Αυτό που δεν θα πάει καλά (γενικά φέτος) είναι το ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω να ξεκινάει πρωτάθλημα με 5 προέδρους SL1 να εμπλέκονται στο γνωστό θέμα με τα στημένα και τα στοιχήματα.
Homeworker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 990
- Πόντοι
- 81
Δεν ξέρω αν βρίσκεις πολλούς στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μετρημένα κουκιά είναι οι επιλογές. Βλέπουμε. Τα 3 είναι πολλά όμως ναι.φιλε μου το παληκαρι καλος μετριος παιχτης αλλα τετοιους βρισκεις πολλους .... πολλα τα λεφτα ..αν βγαλει την χρονια φετος καλα θα ειναι γιατι του χρονου δεν τον βλεπω
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.337
- Πόντοι
- 16.131
εγω περιμενω μεταγραφη μετα το παγκοσμιο ...τα πρωτα βιολια δεν θα κλεισουν ομαδες πρινΔεν ξέρω αν βρίσκεις πολλούς στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μετρημένα κουκιά είναι οι επιλογές. Βλέπουμε. Τα 3 είναι πολλά όμως ναι.
Homeworker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 990
- Πόντοι
- 81
Το έχεις ξαναπεί και συμφωνώ. Γενικά για το μπάσκετ υπάρχει χρόνος. ΣΤΟΠΕΡ δεν έχει πάρει ο άλλος ο μαλάκας όμως και σε 10 μέρες έχει μάτς.εγω περιμενω μεταγραφη μετα το παγκοσμιο ...τα πρωτα βιολια δεν θα κλεισουν ομαδες πριν
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.257
- Πόντοι
- 2.606
Δεν τίθεται θέμα αν ειναι καλος παίκτης είναι πιστεύω όμως δεν έχει τα αρχιδια να αντέξει τον ψυχολογικό πόλεμο που θα υποστεί πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων με εμάς θα καταρρεύσει ο τρακης γι αυτούς τους αγώνες τον πήρε πέρα από το σπάσιμο που ήθελε να κάνει σε μας
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.337
- Πόντοι
- 16.131
να ασχοληθω φιλε μου με ποιονΤο έχεις ξαναπεί και συμφωνώ. Γενικά για το μπάσκετ υπάρχει χρόνος. ΣΤΟΠΕΡ δεν έχει πάρει ο άλλος ο μαλάκας όμως και σε 10 μέρες έχει μάτς.

δεν ασχολουμαι πολλα χρονια με τον ποδοσφαιρικο παναθηναικο... η ομαδα χρειαζεται πρωτα προεδρο και μετα παιχτεςπολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.337
- Πόντοι
- 16.131
και ο σπανουλης αλλαξε σπιτι και ομως αντεξε ... αρα δεν ειναι πρωτα απο ολα επαγγελματιας οποτε τι να συζητησω χωρις ψυχολογια ειναι μικροςΔεν τίθεται θέμα αν ειναι καλος παίκτης είναι πιστεύω όμως δεν έχει τα αρχιδια να αντέξει τον ψυχολογικό πόλεμο που θα υποστεί πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων με εμάς θα καταρρεύσει ο τρακης γι αυτούς τους αγώνες τον πήρε πέρα από το σπάσιμο που ήθελε να κάνει σε μας
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.719
- Πόντοι
- 5.006
O Γιαννακοπουλος ειναι εντελως απροβλεπτος και χωρις σχεδιο
Ο Σλουκας ηταν καλος για 1,8 οχι 3 εκατομμυρια. Γιατι τοσα πρεπει να δωσει τωρα και για 2αρι
Ο Σλουκας ειναι καλος στην επιθεση , αλλα στην αμυνα θα κρεμαει ολη την ομαδα. Γι' αυτο δεν τον προτιμουσε ο Μπαρτζωκας
Ο Τρακης μου θυμιζει τη χρονια που εδωσε 2,5 και πηρε Φριντετ αντι για Μαικ Τζειμς
τι εννοεις τυπε?δεν ηταν καλος παιχτης ο φριντετ?που μας τον παρουσιαζαν ως ο νεος στοκτον???
Όταν το «μπορώ να σκοράρω με πολλούς τρόπους» αποτυπώνεται στο παρκέ (pics + vids)
Ο Τζίμερ Φριντέτ χωρίς να έχει προσαρμοστεί 100% στα δεδομένα της Euroleague «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα καλάθια και δικαιολογεί το... all in του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι.
Από τον Φριντέτ στον Μονρό: Αυτά είναι τα νέα μεγάλα αστέρια της Euroleague
Το πρώτο τζάμπολ της νέας Euroleague βρίσκεται προ των πυλών και το SDNA παρουσιάζει τα νέα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης που υπόσχονται να βάλουν... φωτιά στα καλάθια.
Καλάθης: «Δεν έχω ξαναδεί σουτέρ σαν τον Φριντέτ» (vid)
Ο Νικ Καλάθης έβγαλε το καπέλο στον Τζίμερ Φριντέτ, τόνισε πως ο νέος συμπαίκτης του δεν αστοχεί με τίποτα και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.
Euroleague: Φαβορί Φριντέτ και Πάντερ για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ της σεζόν
Η Euroleague ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα με τις... προβλέψεις για τους κορυφαίους σκόρερ της σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Μέσα οι Τζίμερ Φριντέτ και Κέβιν Πάντερ.
Euroleague: Κορυφαίος... πρωτοεμφανιζόμενος ο Φριντέτ!
Η Euroleague ετοίμασε το ετήσιο Top10 με όσους θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στα παρκέ της και κατέταξε τον Τζίμερ Φριντέτ στο Νο. 1 της σχετικής λίστας. Μάλιστα, τόνισε πως θα είναι μεταξύ των φαβορί για το βραβείο του πρώτου σκόρερ.
Στιγμές μπασκετικής απόλαυσης by Jimmer
Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για την παράσταση του Φριντέτ, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των παικτών που γεμίζουν τα γήπεδα με χαρούμενα πρόσωπα.
Τα πρώτα τρομακτικά δείγματα του Φριντέτ και ο... αγνώριστος Παππάς!
Το «Slam Dunk» τρύπωσε στις πρώτες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Τι έμαθε για Φριντέτ και τον μεταλλαγμένο Παππά, τι έδειξε η μαγνητική του Σλούκα και τα διαρκείας της ΑΕΚ...
Μίτσιτς: «Θα βάζει σε κάθε αγώνα... εύκολα 20 πόντους ο Φριντέτ, μπορεί την κορυφή η Ελλάδα»
Ο Βασίλιε Μίτσιτς έπλεξε το εγκώμιο του νέου Παναθηναϊκού και αποθέωσε τον Τζίμερ Φριντέτ μέσω συνέντευξης στην «Πράσινη», ενώ θεωρεί πως η Εθνική μπορεί να φτάσει στην κορυφή στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.
Έσκασε η βόμβα: Είπε το «ναι» ο Φριντέτ!
Η μεγάλη αποκάλυψη του SDNA το φετινό καλοκαίρι γίνεται πραγματικότητα! Ο Τζίμερ Φριντέτ συμφώνησε προφορικά στην μυθική πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια και στον Παναθηναϊκό περιμένουν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο.
Τι είναι ο Φριντέτ; Ενας πιο λογικός Μάικ Τζέιμς
Ο Τόλης Κοτζιάς γράφει για την μεγάλη υπέρβαση, που πάει να κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Αμερικάνο σούπερ σκόρερ, ο οποίος έχει πολλά ατού, αλλά και ένα σημαντικό μειονέκτημα.
Μυθική πρόταση Παναθηναϊκού στον βομβαρδιστή Φριντέτ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα καθώς ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για τον Αμερικανό... βομβαρδιστή Τζίμερ Φριντέτ!
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.257
- Πόντοι
- 2.606
ο σπανουλης ηταν απο αλλο καλουπι φτιαγμενος εγω δεν τον κρινω γιατι εφυγε καλα εκανε και εγω το ιδιο μπορει να εκανα δεν ηταν γαυρος εξαλου αλλα ισως υπερεκτιμησε τις ψυχικες του δυναμεις ειμαι καθετα αντιθετος σε επιθεσεις που αφορουν την οικογενεια του αλλα θα γινουν και θα κλαταρει συν κατι αλλα που θα βγαινουν εν καιρωκαι ο σπανουλης αλλαξε σπιτι και ομως αντεξε ... αρα δεν ειναι πρωτα απο ολα επαγγελματιας οποτε τι να συζητησω χωρις ψυχολογια ειναι μικρος
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.337
- Πόντοι
- 16.131
αρα δεν ανηκει στην παστα των μεγαλων παιχτων οπως προσπαθουσαν να τον παρουσιασουν.... εγω στην θεση του θα ειχα κατσει στον ολυμπιακο που τον ειχανε στα ωπα ωπα να τελειωσω την καρριερα μου ησυχα και δοξασμενα...αυτος προτιμησε να κανει μια αρπαχτη ...τι να πω ευχομαι να του βγει αλλα δεν το βλεπωο σπανουλης ηταν απο αλλο καλουπι φτιαγμενος εγω δεν τον κρινω γιατι εφυγε καλα εκανε και εγω το ιδιο μπορει να εκανα δεν ηταν γαυρος εξαλου αλλα ισως υπερεκτιμησε τις ψυχικες του δυναμεις
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.257
- Πόντοι
- 2.606
ο σπανουλης ηταν απο αλλο καλουπι φτιαγμενος εγω δεν τον κρινω γιατι εφυγε καλα εκανε και εγω το ιδιο μπορει να εκανα δεν ηταν γαυρος εξαλου αλλα ισως υπερεκτιμησε τις ψυχικες του δυναμεις
ισως επρεπε να φυγει εξω με λιγοτερα χρηματα απο του τρακη και ουτε γατα ουτε ζημιααρα δεν ανηκει στην παστα των μεγαλων παιχτων οπως προσπαθουσαν να τον παρουσιασουν.... εγω στην θεση του θα ειχα κατσει στον ολυμπιακο που τον ειχανε στα ωπα ωπα να τελειωσω την καρριερα μου ησυχα και δοξασμενα...αυτος προτιμησε να κανει μια αρπαχτη ...τι να πω ευχομαι να του βγει αλλα δεν το βλεπω
Homeworker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 990
- Πόντοι
- 81
το συμπερασματικό άρα το οποίο βασίζεται στην ανάλυση για την ψυχοσύνθεση του παίχτη, ίσως οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Άλλο αν είναι καλός παίχτης κι άλλο τα υπόλοιπα. Παιδιά όλοι στο γήπεδο κρίνονται.αρα δεν ανηκει στην παστα των μεγαλων παιχτων οπως προσπαθουσαν να τον παρουσιασουν.... εγω στην θεση του θα ειχα κατσει στον ολυμπιακο που τον ειχανε στα ωπα ωπα να τελειωσω την καρριερα μου ησυχα και δοξασμενα...αυτος προτιμησε να κανει μια αρπαχτη ...τι να πω ευχομαι να του βγει αλλα δεν το βλεπω
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.337
- Πόντοι
- 16.131
ειναι 33,5 στην θεση αυτη που παιζει θελει πνευμονια δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να ανταποκριθει ... και ο παο θα εχει μεγαλες απαιτησεις απο του λογου του....επρεπε αφου ηθελε να φυγει να παει εξω εχεις δικιοισως επρεπε να φυγει εξω με λιγοτερα χρηματα απο του τρακη και ουτε γατα ουτε ζημια
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.257
- Πόντοι
- 2.606
εγω πιστευω θα ανταποκριθει σωματικα αλλα στα παιχνιδια με εμας θα ειναι αφαντος τουλαχιστον στο σεφ εξαλου τα χρηματα αυτα δωθηκαν για αυτα τα παιχνιδιαειναι 33,5 στην θεση αυτη που παιζει θελει πνευμονια δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να ανταποκριθει ... και ο παο θα εχει μεγαλες απαιτησεις απο του λογου του....επρεπε αφου ηθελε να φυγει να παει εξω εχεις δικιο
μια μπεμπελακ με δυο φυσιγγια μεσα να του πεταξουν πριν τον αγωνα στην αυλη του και δεν θα κατεβει ουτε απο το πουλμαν
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.337
- Πόντοι
- 16.131
φιλε μου οταν κανεις πρωταθλητισμο ειδικα σε τοσο υψηλο επιπεδο και σε καλει μια ομαδα να την τραβηξεις ψηλα... χωρις ψυχολογια εισαι μηδεντο συμπερασματικό άρα το οποίο βασίζεται στην ανάλυση για την ψυχοσύνθεση του παίχτη, ίσως οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Άλλο αν είναι καλός παίχτης κι άλλο τα υπόλοιπα. Παιδιά όλοι στο γήπεδο κρίνονται.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.337
- Πόντοι
- 16.131
θελω να πιστευω οτι ο δημητρακης στα 50 του πια χρονια σταματησε να σκεφτεται τοσο μαλακισμεναεγω πιστευω θα ανταποκριθει σωματικα αλλα στα παιχνιδια με εμας θα ειναι αφαντος τουλαχιστον στο σεφ εξαλου τα χρηματα αυτα δωθηκαν για αυτα τα παιχνιδια
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.257
- Πόντοι
- 2.606
ηθελε να μας εξευτελισει απλαθελω να πιστευω οτι ο δημητρακης στα 50 του πια χρονια σταματησε να σκεφτεται τοσο μαλακισμενα
δεν ειναι βλακας το ξερει κι αυτος αυτο που σου λεω
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.337
- Πόντοι
- 16.131
λαθος του αν το εκανε αυτο για αυτο τον λογωηθελε να μας εξευτελισει απλα