Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγώ νομίζω καλά θα πάει.συνεχιζω και γελαω με αυτα που διαβαζω ο μεχρι προχθες σλουκι σλουκ κατα τον γελοιο σπικερ της ερτ εχει γινει τωρα ο πιο αχρηστος παιχτης που περασε απο τον ολυμπιακο ...παντα ηταν μετριος για αυτο και δεν ηταν ηγετης ποτε σε καμμια ομαδα ...μια μεταγραφη αποτυχημενη με το καλημερα δυστυχως
φιλε μου το παληκαρι καλος μετριος παιχτης αλλα τετοιους βρισκεις πολλους .... πολλα τα λεφτα ..αν βγαλει την χρονια φετος καλα θα ειναι γιατι του χρονου δεν τον βλεπωΕγώ νομίζω καλά θα πάει.
Είπαμε Διαμαντίδης δεν είναι αλλά καλά θα πάει.
Αυτό που δεν θα πάει καλά (γενικά φέτος) είναι το ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω να ξεκινάει πρωτάθλημα με 5 προέδρους SL1 να εμπλέκονται στο γνωστό θέμα με τα στημένα και τα στοιχήματα.
Δεν ξέρω αν βρίσκεις πολλούς στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μετρημένα κουκιά είναι οι επιλογές. Βλέπουμε. Τα 3 είναι πολλά όμως ναι.φιλε μου το παληκαρι καλος μετριος παιχτης αλλα τετοιους βρισκεις πολλους .... πολλα τα λεφτα ..αν βγαλει την χρονια φετος καλα θα ειναι γιατι του χρονου δεν τον βλεπω
εγω περιμενω μεταγραφη μετα το παγκοσμιο ...τα πρωτα βιολια δεν θα κλεισουν ομαδες πρινΔεν ξέρω αν βρίσκεις πολλούς στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μετρημένα κουκιά είναι οι επιλογές. Βλέπουμε. Τα 3 είναι πολλά όμως ναι.
Το έχεις ξαναπεί και συμφωνώ. Γενικά για το μπάσκετ υπάρχει χρόνος. ΣΤΟΠΕΡ δεν έχει πάρει ο άλλος ο μαλάκας όμως και σε 10 μέρες έχει μάτς.εγω περιμενω μεταγραφη μετα το παγκοσμιο ...τα πρωτα βιολια δεν θα κλεισουν ομαδες πριν
να ασχοληθω φιλε μου με ποιονΤο έχεις ξαναπεί και συμφωνώ. Γενικά για το μπάσκετ υπάρχει χρόνος. ΣΤΟΠΕΡ δεν έχει πάρει ο άλλος ο μαλάκας όμως και σε 10 μέρες έχει μάτς.

δεν ασχολουμαι πολλα χρονια με τον ποδοσφαιρικο παναθηναικο... η ομαδα χρειαζεται πρωτα προεδρο και μετα παιχτεςκαι ο σπανουλης αλλαξε σπιτι και ομως αντεξε ... αρα δεν ειναι πρωτα απο ολα επαγγελματιας οποτε τι να συζητησω χωρις ψυχολογια ειναι μικροςΔεν τίθεται θέμα αν ειναι καλος παίκτης είναι πιστεύω όμως δεν έχει τα αρχιδια να αντέξει τον ψυχολογικό πόλεμο που θα υποστεί πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων με εμάς θα καταρρεύσει ο τρακης γι αυτούς τους αγώνες τον πήρε πέρα από το σπάσιμο που ήθελε να κάνει σε μας
O Γιαννακοπουλος ειναι εντελως απροβλεπτος και χωρις σχεδιο
Ο Σλουκας ηταν καλος για 1,8 οχι 3 εκατομμυρια. Γιατι τοσα πρεπει να δωσει τωρα και για 2αρι
Ο Σλουκας ειναι καλος στην επιθεση , αλλα στην αμυνα θα κρεμαει ολη την ομαδα. Γι' αυτο δεν τον προτιμουσε ο Μπαρτζωκας
Ο Τρακης μου θυμιζει τη χρονια που εδωσε 2,5 και πηρε Φριντετ αντι για Μαικ Τζειμς
ο σπανουλης ηταν απο αλλο καλουπι φτιαγμενος εγω δεν τον κρινω γιατι εφυγε καλα εκανε και εγω το ιδιο μπορει να εκανα δεν ηταν γαυρος εξαλου αλλα ισως υπερεκτιμησε τις ψυχικες του δυναμεις ειμαι καθετα αντιθετος σε επιθεσεις που αφορουν την οικογενεια του αλλα θα γινουν και θα κλαταρει συν κατι αλλα που θα βγαινουν εν καιρωκαι ο σπανουλης αλλαξε σπιτι και ομως αντεξε ... αρα δεν ειναι πρωτα απο ολα επαγγελματιας οποτε τι να συζητησω χωρις ψυχολογια ειναι μικρος
αρα δεν ανηκει στην παστα των μεγαλων παιχτων οπως προσπαθουσαν να τον παρουσιασουν.... εγω στην θεση του θα ειχα κατσει στον ολυμπιακο που τον ειχανε στα ωπα ωπα να τελειωσω την καρριερα μου ησυχα και δοξασμενα...αυτος προτιμησε να κανει μια αρπαχτη ...τι να πω ευχομαι να του βγει αλλα δεν το βλεπωο σπανουλης ηταν απο αλλο καλουπι φτιαγμενος εγω δεν τον κρινω γιατι εφυγε καλα εκανε και εγω το ιδιο μπορει να εκανα δεν ηταν γαυρος εξαλου αλλα ισως υπερεκτιμησε τις ψυχικες του δυναμεις
ο σπανουλης ηταν απο αλλο καλουπι φτιαγμενος εγω δεν τον κρινω γιατι εφυγε καλα εκανε και εγω το ιδιο μπορει να εκανα δεν ηταν γαυρος εξαλου αλλα ισως υπερεκτιμησε τις ψυχικες του δυναμεις
ισως επρεπε να φυγει εξω με λιγοτερα χρηματα απο του τρακη και ουτε γατα ουτε ζημιααρα δεν ανηκει στην παστα των μεγαλων παιχτων οπως προσπαθουσαν να τον παρουσιασουν.... εγω στην θεση του θα ειχα κατσει στον ολυμπιακο που τον ειχανε στα ωπα ωπα να τελειωσω την καρριερα μου ησυχα και δοξασμενα...αυτος προτιμησε να κανει μια αρπαχτη ...τι να πω ευχομαι να του βγει αλλα δεν το βλεπω
το συμπερασματικό άρα το οποίο βασίζεται στην ανάλυση για την ψυχοσύνθεση του παίχτη, ίσως οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Άλλο αν είναι καλός παίχτης κι άλλο τα υπόλοιπα. Παιδιά όλοι στο γήπεδο κρίνονται.αρα δεν ανηκει στην παστα των μεγαλων παιχτων οπως προσπαθουσαν να τον παρουσιασουν.... εγω στην θεση του θα ειχα κατσει στον ολυμπιακο που τον ειχανε στα ωπα ωπα να τελειωσω την καρριερα μου ησυχα και δοξασμενα...αυτος προτιμησε να κανει μια αρπαχτη ...τι να πω ευχομαι να του βγει αλλα δεν το βλεπω
ειναι 33,5 στην θεση αυτη που παιζει θελει πνευμονια δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να ανταποκριθει ... και ο παο θα εχει μεγαλες απαιτησεις απο του λογου του....επρεπε αφου ηθελε να φυγει να παει εξω εχεις δικιοισως επρεπε να φυγει εξω με λιγοτερα χρηματα απο του τρακη και ουτε γατα ουτε ζημια
εγω πιστευω θα ανταποκριθει σωματικα αλλα στα παιχνιδια με εμας θα ειναι αφαντος τουλαχιστον στο σεφ εξαλου τα χρηματα αυτα δωθηκαν για αυτα τα παιχνιδιαειναι 33,5 στην θεση αυτη που παιζει θελει πνευμονια δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να ανταποκριθει ... και ο παο θα εχει μεγαλες απαιτησεις απο του λογου του....επρεπε αφου ηθελε να φυγει να παει εξω εχεις δικιο
φιλε μου οταν κανεις πρωταθλητισμο ειδικα σε τοσο υψηλο επιπεδο και σε καλει μια ομαδα να την τραβηξεις ψηλα... χωρις ψυχολογια εισαι μηδεντο συμπερασματικό άρα το οποίο βασίζεται στην ανάλυση για την ψυχοσύνθεση του παίχτη, ίσως οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Άλλο αν είναι καλός παίχτης κι άλλο τα υπόλοιπα. Παιδιά όλοι στο γήπεδο κρίνονται.
θελω να πιστευω οτι ο δημητρακης στα 50 του πια χρονια σταματησε να σκεφτεται τοσο μαλακισμεναεγω πιστευω θα ανταποκριθει σωματικα αλλα στα παιχνιδια με εμας θα ειναι αφαντος τουλαχιστον στο σεφ εξαλου τα χρηματα αυτα δωθηκαν για αυτα τα παιχνιδια
ηθελε να μας εξευτελισει απλαθελω να πιστευω οτι ο δημητρακης στα 50 του πια χρονια σταματησε να σκεφτεται τοσο μαλακισμενα
λαθος του αν το εκανε αυτο για αυτο τον λογωηθελε να μας εξευτελισει απλα
δεν ειναι βλακας το ξερει κι αυτος αυτο που σου λεω