σωστό , θα δούμε σύντομα τι προθέσεις έχειδεν κλεινει παιχτες ομως ...οταν θελεις να παρεις πρωτα βιολια τους κλεινεις χθες
ναι αλλά στο μπατζανάκη δε δίνεις κάτι να πάει Μπογκοτά45 εκατομμύρια ;;;;;
Εγώ του δωρίζω δις![]()
σωστό , θα δούμε σύντομα τι προθέσεις έχειδεν κλεινει παιχτες ομως ...οταν θελεις να παρεις πρωτα βιολια τους κλεινεις χθες
ναι αλλά στο μπατζανάκη δε δίνεις κάτι να πάει Μπογκοτά45 εκατομμύρια ;;;;;
Εγώ του δωρίζω δις![]()
ας ελπισουμε τουλαχιστον να κρατησει τους μικρους γιατι με το σκουπισμα εγω δεν συμφωνο....σωστό , θα δούμε σύντομα τι προθέσεις έχει
ναι αλλά στο μπατζανάκη δε δίνεις κάτι να πάει Μπογκοτά![]()
Ναι το μπαγασα .....περιμένει να ναυλώσει το κόμμα μας κανένα αεροπλανοσωστό , θα δούμε σύντομα τι προθέσεις έχει
ναι αλλά στο μπατζανάκη δε δίνεις κάτι να πάει Μπογκοτά![]()
μπατζανάκη , ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ είναι κιμπάρης ,πήρε προπονητή από το πάνω ράφι,
θα βάλει 35-40 μύρια να πάει f4 και επομένως ψήνεται το έβδομο αστέρι
Λογικά με 10-13 μύρια μπάτζετ παρωδία δεν θα ερχόταν ο Άταμαν, πήγαινε Κολομβία που έχει κ ωραίες γυναίκες![]()
ρε τακη εισαι ψυχουλα.παιδια, πλακα κανει παλι ο ρομπ...
μην κρατησει καποιος κακοπροαιρετος αυτο το ποστ και τον κοροιδευει αργοτερα...
χαβαλε κανει...οπως χαβαλε εκανε και με τις υπερομαδες του μαλακατε και το φετινο πρωταθλημα του βαζελου στο ποδοσφαιρο...
![]()

ρε τακη εισαι ψυχουλα.![]()
τακη τωρα εγινες βιαιος.
οι ζελες εχουν παντα δικιο.κλασικοι βαζελοι :
![]()
θα πεσουν σοβαρα φραγκα στο μπασκετ λεγεται
μεγαλα βυσματα οι αδερφοι του αντετοκουμπο
κλάψε λούζερ ,40 μύρια θα χώσει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και έχει καβάτζα άλλα 20 για διορθωτικές κινήσεις τον χειμώναπαιδια, πλακα κανει παλι ο ρομπ...
μην κρατησει καποιος κακοπροαιρετος αυτο το ποστ και τον κοροιδευει αργοτερα...
χαβαλε κανει...οπως χαβαλε εκανε και με τις υπερομαδες του μαλακατε και το φετινο πρωταθλημα του βαζελου στο ποδοσφαιρο...
![]()

Kλασσικοι γαβροι:κλασικοι βαζελοι :
![]()

Τάκη εσύ πρέπει να είσαι στην τρίτη φωτογραφία αυτη η "κούκλα" με το μωβ καπελάκι μπαγασικο
Τι είναι αυτά ρε Τάκη....
Ο Τάκης με της φιλεναδες του της γαυρινες. Κάνουν παρέλαση τα κορίτσιαΤι είναι αυτά ρε Τάκη....![]()