Ο Παναθηναϊκός είδε τον Κέβιν Πάντερ να αρνείται την πρότασή του και πλέον οφείλει να κοιτάξει εναλλακτικές λύσεις. | Παναθηναϊκός Ειδήσεις Μπάσκετ ΠΑΟ νεα
Ο Παναθηναϊκός είδε τον Κέβιν Πάντερ να αρνείται την πρότασή του και πλέον οφείλει να κοιτάξει εναλλακτικές λύσεις. | Παναθηναϊκός Ειδήσεις Μπάσκετ ΠΑΟ νεα
Έχεις δίκιο οτι έχει συμβόλαιο το διάβασα κι εγώ, οπότε δύσκολο αν και για μένα καλή περίπτωση.
Το κακό είναι οτι τα καλά ονόματα είναι λίγα και χάνονται σιγά σιγά.
μπορει να κανει την εκπληξη και να και τον αλλον παιχταρα τον αδελφο νουμερο 2 μακαρι να κανει ομαδα αλλα απο την στιγμη που υπαρχει το παγκοσμιο πρωτα θλημα μπροστα δυσκολο το βλεπω ...πρεπει να ριξεις χρημα
μπορει να κανει την εκπληξη και να και τον αλλον παιχταρα τον αδελφο νουμερο 2 μακαρι να κανει ομαδα αλλα απο την στιγμη που υπαρχει το παγκοσμιο πρωτα θλημα μπροστα δυσκολο το βλεπω ...πρεπει να ριξεις χρημα
Κοίτα το πλάνο που μας παρουσιάζεται απο site, ραδιόφωνο κ.λπ. ακούγεται καλό θεωρητικά.
Δηλαδή και Ελληνικό στοιχείο και ακριβούς (όπως λένε) ξένους. Το θέμα είναι οτι Διαμαντίδιδες, Αλβέρτηδες, Φώτσηδες και άλλοι τέτοιοι παιχταράδες δεν θα ξαναβγούν εύκολα. Άρα ναι άν δεν χώσει χρήμα σε καλούς ξένους δεν πάει πουθενά. Κι όπως λες, εν οψει παγκοσμίου χρειάζεται παραπάνω χρήμα σύν καθυστέρηση.
Κοίτα το πλάνο που μας παρουσιάζεται απο site, ραδιόφωνο κ.λπ. ακούγεται καλό θεωρητικά.
Δηλαδή και Ελληνικό στοιχείο και ακριβούς (όπως λένε) ξένους. Το θέμα είναι οτι Διαμαντίδιδες, Αλβέρτηδες, Φώτσηδες και άλλοι τέτοιοι παιχταράδες δεν θα ξαναβγούν εύκολα. Άρα ναι άν δεν χώσει χρήμα σε καλούς ξένους δεν πάει πουθενά. Κι όπως λες, εν οψει παγκοσμίου χρειάζεται παραπάνω χρήμα σύν καθυστέρηση.
φιλε μου δεν χτιζονται οι ομαδες σε μια νυχτα και το εχω ξαναπει ο δημητρακης δεν ειναι ουτε παυλος ουτε θανασης ....χωρις κορμο απο ελληνες παιχτες δεν πας πουθενα απο τα λεγομενα τους μεχρι τωρα ο μονο σιγουρος και αυτος οχι 100% ειναι ο παπαγιαννης...
φιλε μου δεν χτιζονται οι ομαδες σε μια νυχτα και το εχω ξαναπει ο δημητρακης δεν ειναι ουτε παυλος ουτε θανασης ....χωρις κορμο απο ελληνες παιχτες δεν πας πουθενα απο τα λεγομενα τους μεχρι τωρα ο μονο σιγουρος και αυτος οχι 100% ειναι ο παπαγιαννης
ο μωραιτης δεν ξερω τι πουλια θα πιασει αλλο ευρωλιγκα και αλλο περιστερι ... επιτοπου ο αδελφος νουμερο 3 δεν ειναι σεντερ που θα υπολογισουν οι αντιπαλοι
τελικα με μωραιτη, λι και θα παρακαλαμε παπαγιαννη να μεινει μας βλεπω.
λι εφυγε αλλα μεχρι να βρει ομαδα μπορει να κληθει να επιστρεψει, ειπαν
παει ο παντερ. παμε για ντορσει, τομπσον. Αντε να δουμε
τελικα με μωραιτη, λι και θα παρακαλαμε παπαγιαννη να μεινει μας βλεπω.
λι εφυγε αλλα μεχρι να βρει ομαδα μπορει να κληθει να επιστρεψει, ειπαν
παει ο παντερ. παμε για ντορσει, τομπσον. Αντε να δουμε
καλα και ο ντορσει δεν ειναι και κανας μεγαλος παιχταρας ...αφου δεν καταφερε να μεινει στο nba που παιζουν αεραμυνες .... ενας μετριος σουτερ ειναι με μηδενικη προσφορα στην αμυνα
καλα και ο ντορσει δεν ειναι και κανας μεγαλος παιχταρας ...αφου δεν καταφερε να μεινει στο nba που παιζουν αεραμυνες .... ενας μετριος σουτερ ειναι με μηδενικη προσφορα στην αμυνα
δεν εντιλεγω. αλλα στον παναθηναικο του 2022-2023, θα ηταν ΘΕΟΣ, δυστυχως. Και δυστυχως ακουγεται παλι για εμας ακομα και για την ομαδαρα που λεγεται οτι θα φτιαξουμε. Οποτε....
δεν εντιλεγω. αλλα στον παναθηναικο του 2022-2023, θα ηταν ΘΕΟΣ, δυστυχως. Και δυστυχως ακουγεται παλι για εμας ακομα και για την ομαδαρα που λεγεται οτι θα φτιαξουμε. Οποτε....