teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.210
- Πόντοι
- 3.556
Μονο αληθειες τυπε, εγω κι η Ζηνατι μαλακια αγραψες?????....χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μονο αληθειες τυπε, εγω κι η Ζηνατι μαλακια αγραψες?????....χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ε τωρα κι εσυ υπερβαλεις... Εχει δικιο ο @raopau....στη βαθμολογια της Uefa της δεκαετιας ειστε εκτος κατοσταδας... Μετα το 150......Μαζι με την αεκ... Ο γαυρος ειναι καπου στο 45.....αν στοχευετε να πατε ψηλα θα σας παρει πολυ χρονο γιατι ξεκινατε απο πολυ χαμηλα.....
Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα θα μου λειψει ο τυπος! Κριμα.τι μαλακια αγραψες?????....χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Θα απέχω από την παρακολούθηση...δεν μαθαίνουμε και τίποτα από δω....έτσι και αλλιώς τους βιασαμε φέτος με όλους πια τους τρόπους....έως τον επόμενο βιασμό τους....για χαμπιμπι
Εσενα σου λειπουν πολλα, εγω ειμαι το μικροτερο προβλημα σου.Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα θα μου λειψει ο τυπος! Κριμα.![]()
ελα πες την αληθεια...το καταλαβες και εσυ οτι εγραψες μαλακια....και εισαι και Αεκ???.......ακομα χειροτερα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα.....θα παρακαλατε να σας ειχε παρει ο Μπομπ Κοζωνης!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαΜονο αληθειες τυπε, εγω κι η Ζηνα![]()
Μας πηρε ο κουμπαρος ο Ηλιοπουλος τυπε, μπήκαμε κι εμεις πλεον στα αδυτα της Κοζα Νοστρα.ελα πες την αληθεια...το καταλαβες και εσυ οτι εγραψες μαλακια....και εισαι και Αεκ???.......ακομα χειροτερα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα.....θα παρακαλατε να σας ειχε παρει ο Μπομπ Κοζωνης!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα
Εσενα σου λειπουν πολλα, εγω ειμαι το μικροτερο προβλημα σου.
Φιλε, μια χαρη μονο! Βαρα τον και εγω μαζι σου. Χτυπα γερα. Αλλα μην του ρίχνεις στο κεφάλι, σε παρακαλω. Δεν κανει, θα μεινει τελειως φυτο ρε συ.ελα πες την αληθεια...το καταλαβες και εσυ οτι εγραψες μαλακια....και εισαι και Αεκ???.......ακομα χειροτερα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα.....θα παρακαλατε να σας ειχε παρει ο Μπομπ Κοζωνης!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα
ναι ρε μαν !!!!!!!!....................η Αεκ ειναι ιδεα!!!!!!!!!!!!!χαχααχαχαχαχαχχααχχαχααχαΜας πηρε ο κουμπαρος ο Ηλιοπουλος τυπε, μπήκαμε κι εμεις πλεον στα αδυτα της Κοζα Νοστρα.
τωρα αμα δεν εχεις χιουμορ δεν φταιω εγω τυπε, ειναι σαν αυτο που λετε οι γαυροι οτι ο Μαρινακης βαζει λεφτα στον Ολυμπιακο, δεν βγαζει.
αυτο κι αν ειναι αστειο.
η μεγσλη πλακα ειναι οτι εσεις οι γαύροι το πιστευετε![]()
χαβαλε κανουμε στα Αεκακια μωρε να γελασουμε λιγο!!!!!!!! δεν ειναι να τους μιλας σοβαρα...............Φιλε, μια χαρη μονο! Βαρα τον και εγω μαζι σου. Χτυπα γερα. Αλλα μην του ρίχνεις στο κεφάλι, σε παρακαλω. Δεν κανει, θα μεινει τελειως φυτο ρε συ.
Οχι στην κεφαλή, ειπα! Δεν κανει.χαβαλε κανουμε στα Αεκακια μωρε να γελασουμε λιγο!!!!!!!! δεν ειναι να τους μιλας σοβαρα...............
ειναι φιδια κολοβα!!!!!!!Οχι στην κεφαλή, ειπα! Δεν κανει.
οι ομσδες ειναι business τυπε. τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.ναι ρε μαν !!!!!!!!....................η Αεκ ειναι ιδεα!!!!!!!!!!!!!χαχααχαχαχαχαχχααχχαχααχα
Εντάξει δεν έχουμε ζήσει τέτοιες χαρές ένα μιλκομπουκαλο σηκώσαμεΕυχαριστω τυπε μου, προσπαθω να εξηγησω στους αγαπημενους φιλους του γαυρου οτι πρεπει να ξεπερασουν τα ζητηματακια τους.
ειναι οι καλυτεροι των τριτοτεταρτων της Ευρωπης, ολων εκεινων των πικραμενων που ο τελευταιος τιτλος που ειδαν στα πρωταθληματα τους ηταν σε ετος με τον ασσο μπροστα.
πρωτοι των απελπισμενων λοιπον οι γαυροι,των αποκληρων, των wannabes, των not good enough.
Αυτο μαλλιστα.
Ρωταει χαιρεκακα ο φιλτατος ψυχαναγκαστικος τυπος @raopau :«εχετε κερδισει εσεις τετοιο Ευρωπαϊκο τιτλο?»
Απαντηση « οχι τυπε! Δεν εχουμε βγει πρωταθλητές των τριτοτεταρτων Ευρωπης. Λυπουμεθα που δεν συμμετεχουμε στο μαρτυριο σου».
Δεν παμε για τριτοτεταρτοι, δυστυχως δεν εχουμε την ιδια στοχευση φιλοι Ολυμπιακοι.
Ο καθεις εφ ω εταχθη.
Θελετε να βγαινετε τριτοτεταρτοι? Εδω ειμαστε να σας βοηθησουμε!
ο αλλος ο @Zebu εχει κοψει καπιστρι, ανοιξε τη συλλογη απο τις εικονες που εχει κατεβασει για τα κοπρολαγνα του βιτσια και τις ποσταρει εδω με υπερηφανεια.
θελεις χεσιμο τυπε? Να σε χεσουμε και σενα, χατηρια δεν χαλαμε, ιδιαιτέρως σε πελατες επιπεδου πρωταθλητών παρηγοριας Ευρωπης.
θα βγει τωρα ο @raopau , θα ανοιξει τα παδικα του αλμπουμ που τα εχει κρυψει κατω απο το νυφικο κρεββατι να μην τα βρει η πενθερα του, και θα μας βγαλει κατι απιθανα στατιστικα για να πεισει οτι ο γαυρος ειναι ανωτερος.
Σαν το Τσακωνα στο « μαθε παιδι μου γραμματα» που εψαχνε που πηγαν 6 χρονια της ζωης του.
Ας ειναι.
Μονο στοργη και προδερμ στα φιλαρακια του πρωταθλητη παρηγοριας.
το προδερμ φυσικα στο …πωπουδακι.
![]()
Δεν θα μπορουσατε τυπε.Εντάξει δεν έχουμε ζήσει τέτοιες χαρές ένα μιλκομπουκαλο σηκώσαμε
![]()
Η ΑΕΚ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική | in.gr
Την άνοδό της στη Β' εθνική (Football League) εξασφάλισε και μαθηματικά την Κυριακή η ΑΕΚ, μπροστά σε 8.000 χιλιάδες οπαδούς της. Η Ένωση επικράτησε με 2-0 της Κηφισιάς στη Ριζούπολη με τα τέρματα των Τζανετόπουλου (17') και Ντακόλ (36'), αφήνει πίσω της τον... εφιάλτη της Γ' Εθνικής και βάζει...www.in.gr
οχι ρε μην ακους η Αε6αρα ειναι ιδεα λεμε!!!!!!!!!!!οι ομσδες ειναι business τυπε. τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.
αυτο το πηγαν αραγε στο σουφλι?Εντάξει δεν έχουμε ζήσει τέτοιες χαρές ένα μιλκομπουκαλο σηκώσαμε
![]()
Η ΑΕΚ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική | in.gr
Την άνοδό της στη Β' εθνική (Football League) εξασφάλισε και μαθηματικά την Κυριακή η ΑΕΚ, μπροστά σε 8.000 χιλιάδες οπαδούς της. Η Ένωση επικράτησε με 2-0 της Κηφισιάς στη Ριζούπολη με τα τέρματα των Τζανετόπουλου (17') και Ντακόλ (36'), αφήνει πίσω της τον... εφιάλτη της Γ' Εθνικής και βάζει...www.in.gr

Μας στέρησε το ΠΑΣΟΚ τη χαρά να ζήσουμε τέτοιες πιένεςΔεν θα μπορουσατε τυπε.
ολο και κανενα ΠΑΣΟΚ θα βρισκοταν να σας εσωζε…οπως και σας εσωσε.
Teaserman σε καταλαβαινωοι ομσδες ειναι business τυπε. τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.
καλο βραδυ τυπε, σβησε το φως καθως βγαινεις, μην σκονταψεις και πεσεις…οχι ρε μην ακους η Αε6αρα ειναι ιδεα λεμε!!!!!!!!!!!
Κοσμεί την πλατεία αργεντινικης δημοκρατίας έχει κάτι γραφεία εκείαυτο το πηγαν αραγε στο σουφλι?
![]()