Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
Not world, until you beat them....

ωπα ρε σιγα θα παιξεις ενα παιχνιδι μ,ε μια ομαδα του ΝΒΑ και κλαιν μαιν......![]()
Not world, until you beat them....
![]()
![]()
ωπα ρε σιγα θα παιξεις ενα παιχνιδι μ,ε μια ομαδα του ΝΒΑ και κλαιν μαιν......
άπλωσε το απογευματινό παραγάδι ο Μάξι...ντροπη ρε θα μαζευτουν παλι και θα κλαινε
εγω το ειπα ειστε επι τις υποδοχης τοσες ημερες και ενα καφε με ενα παξιμαδι δεν προσφερατεάπλωσε το απογευματινό παραγάδι ο Μάξι...![]()
επρεπε να καθαρισω εγω 

Για το μπάσκετ της Ρεάλ μίλησα. Ποιος είχε μεγαλύτερο μπάτζετ, αυτοί ή εμείς;;; Κερδίσαμε 2 φορές σε τελικό την ΤΣΣΚΑ και αλλη μία ο Ολυμπιακος.Καμια σχεση το ποδοσφαιρο με το μπασκετ.. αστοχη η συγκριση.
Χθες επαιζε Γαλλια με αυστρια..διαφορα μπατζετ περιπου ενα δις! και ομως δεν το εβλεπες στο γηπεδο.
Στο μπασκετ αμα η μια εχει 100 και η αλλη 1 καλυτερα να μην κατεβει στο παρκε.
αν το μπάτζετ από μόνο του αρκούσε , όλος ο πλανήτης θα ήταν πλούσιος από τα πονταρίσματα στις ομάδες με το μεγαλύτερο μπάτζετ ...Για το μπάσκετ της Ρεάλ μίλησα. Ποιος είχε μεγαλύτερο μπάτζετ, αυτοί ή εμείς;;; Κερδίσαμε 2 φορές σε τελικό την ΤΣΣΚΑ και αλλη μία ο Ολυμπιακος.
Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει Μπαρτσελόνα και Ρεάλ σε τελικό. Πάντα εμείς είχαμε μικρότερο μπάτζετ.
δεν βλεπω αναφορα για το κυπελλο που πηρε ο πρωταθλητης ευρωπηςαν το μπάτζετ από μόνο του αρκούσε , όλος ο πλανήτης θα ήταν πλούσιος από τα πονταρίσματα στις ομάδες με το μεγαλύτερο μπάτζετ ...
εννοείται ότι οι στοιχηματικές εταιρίες δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης , θα είχαν κλείσει...
Βέβαια οι τεράστιες αποκλίσεις παίζουν ρόλο και είναι λογικό , γι αυτό υπάρχουν διαβαθμίσεις στα ευρωπαικά κύπελλα ,
να ταξινομούνται οι ομάδες ανάλογα του οικονομικού τους μεγέθους ..
τσάμπιον-ουέφα-κόνφερενς, ίσως αύριο συν κάτι άλλο πιό ντάουν αν και νομίζω ότι ήδη υπάρχει υπερκορεσμός...

αυτό λέμε το παραγάμησαν για διαφημιστικά τηλεοπτικά σπονσοριλίκια κ μλκιες ...προκριματικά από Ιούλη κ δώστου μανιβέλα....δεν βλεπω αναφορα για το κυπελλο που πηρε ο πρωταθλητης ευρωπης![]()
μαγικόΚαμια σχεση το ποδοσφαιρο με το μπασκετ.. αστοχη η συγκριση.
Χθες επαιζε Γαλλια με αυστρια..διαφορα μπατζετ περιπου ενα δις! και ομως δεν το εβλεπες στο γηπεδο.
Στο μπασκετ αμα η μια εχει 100 και η αλλη 1 καλυτερα να μην κατεβει στο παρκε.
Μια ψιλη μαν![]()
Γιαννακόπουλος:«Ζητώ δημόσια συγγνώμη για τις αντιδράσεις μου - Άρχισαν οι εργασίες στο ΟΑΚΑ, θα γίνει εφάμιλλο του NBA»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που εξέφρασε τα παράπονά του κατά τη διάρκεια των τελικών, ενώ αναφέρθηκε στις εργασίες που ξεκίνησαν στο ΟΑΚΑ.www.sport-fm.gr
ρε μαλάκες, διπολική διαταραχή έχει ο πρόεδρός σας ??![]()
![]()
Γιαννακόπουλος:«Ζητώ δημόσια συγγνώμη για τις αντιδράσεις μου - Άρχισαν οι εργασίες στο ΟΑΚΑ, θα γίνει εφάμιλλο του NBA»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που εξέφρασε τα παράπονά του κατά τη διάρκεια των τελικών, ενώ αναφέρθηκε στις εργασίες που ξεκίνησαν στο ΟΑΚΑ.www.sport-fm.gr
![]()
Βρε τραβά γαμησου καραγκιοζηΑφού σας γαμησε και σας έχυσε την σούφρα και τα μούτρα....η επήρεια του Βιάγκρα πέρασε και σας ζητά συγνώμη για το άγριο γαμησι που σας έριξε....έτσι ώστε να σας ξαναγαμησει την νέα χρονιά.
Εχεις δικιο, σε πετυχα παλι στο φαγητο Καλη σου ορεξη!
![]()

Που να δεις οταν γραφεις εσυ πως βρομαει ολοκληρη η σελιδα.μιας και τα βαλες φατα κιολας, το στομα σου ειναι πιο βρωμικο απο βοθρο
@teaserman ρισπεκτ τυπε προσφερεις αφθονο γελιο![]()