moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 252
- Πόντοι
- 36
αυτο το ρεκορ αητητου που εχετε στη εδρα σας ισως λειτουργησει σαν προκληση γι αυτους.... εγω παντως το βλεπω πρωτα χ και μετα διπλοερχονται πολυ χαλαροι υποτιμωντας μας οι ισπανοι
αυτο το ρεκορ αητητου που εχετε στη εδρα σας ισως λειτουργησει σαν προκληση γι αυτους.... εγω παντως το βλεπω πρωτα χ και μετα διπλοερχονται πολυ χαλαροι υποτιμωντας μας οι ισπανοι
τι μπορουσε να κανει τυπε
παλι τοσα θα τρωγαμε
η διαφορά σου τώρα απ το 2005 είναι ένα προσωπικό γκολ ποίημα απο παίκτες που στοιχίζουν όσο όλοι οι άλλοι ποδοσφαιρικά και ποιοτικά.
υπό άλλες συνθήκες αυτό το γκολ θα ήταν χάιλάιτ τσουλου.
ειναι προφανές ότι δεν έχεις παίξει μπάλλα 11χ11 με ομάδα που να απέχει χαωτικά απο σένα.Σιγουρα κατι μπορουσε να κανει τυπε.... τα 2 πρωτα γκολ που φαγε ο βαζελος ηταν κοροιδια.... και δημιουργηθηκαν επειδη κοιμοντουσαν οι αμυντικοι
Περισσοτερο θαυμασα το 3-1 του Μεσσι
Μεσι -Τσαβι-Μεσσι-Πεδρο-Μεσσι σουτ γκολ....
Σε επιφανεια τηλεφωνικου θαλαμου
αει γεια χαραδρα λεμε,Χιουστον ακουειιιιιιιιιι;;;;;;
τυχεροι ειμασταν που δεν φαγαμε 7 ή 8 ισως και παραπανωΠαντως η χθεσινη 5αρα μονο αξιοπρεπη εμφανιση που δεν ηταν.
τυχεροι ειμασταν που δεν φαγαμε 7 ή 8 ισως και παραπανω
πανω απο 3 πασες στο κεντρο δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε
αλλα χρειαζονται αυτα για να βλεπουν τα λαθη τους και για να καταλαβουν οτι θελουν πολλα "καρβελια για να φτασουν κοντα στο επιπεδο αυτων των ομαδων
υ.γ για ολα φταιει η χερκουλες...![]()
γαμώ τις μοιρολατρείεςτι μπορουσε να κανει τυπε
παλι τοσα θα τρωγαμε
με αυτους τους παιχτες,την συγκεκριμενη μερα,και οπως κατεβηκαν να παιξουν δεν υπηρχε αλλο αποτελεσμα τυπεγαμώ τις μοιρολατρείες
με αυτή τη λογική δεν χρειάζεται να φτιάξεις την ομάδα σου...πάντα 5 θα τρώει - σωστά;
γαμώ τις ευρωπαϊκές νοοτροπίες.
δεν κάνουμε επανασταση....αφου και να κάνουμε πάλι οι καινούργιοι θα μας γαμάνε....
και μετά φωνάζουνε κάποιοι που τους λέω ραγιάδες...
κατι εκατσε χθες κ δεν ειδα τον αγωνα, ξερει κανεις αν παιζει καμια ιστοσελιδα να τον δω?? (οχι απλα φασεις αλλα ολο τον αγωνα)
υγ. μην πειτε σκορ..
αααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα γκολ γιατί δεν έβαλες αφού άλλαξες μπάλλα με τα δεύτερα ρε γκιόζη;
και συνεχίζεις την απολυτη κατρακύλα σου.
γελάνε και οι πέτρες του παλιού καραισκάκη ρε βλαμμένε μ αυτά που γράφεις
καληνύχτα λέμε.
με την ρομα πηγε και εφτιαξε παιχνιδι για αυτο εβαλε και 6 γκολ σε 2 ματς κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σουεγώ πίστευα πως ο ΠΑΟ είχε ελπίδες για ισοπαλία
και το είχα πει
αλλά δεν περίμενα να κατεβάσει 3 επιθετικούς
δεν περίμενα να μαρκάρει με τα μάτια
δεν περίμενα να μην μπορεί να αλλάξει πάσα
εγώ προπονητής δεν είμαι να αναλύω συστήματα και να προτείνω άλλα
αλλά ξέρω πως κατεβαίνεις με ένα σκοπό στο γήπεδο.
Αν είσαι η μικρή ομάδα, πας να χαλάσεις το παιχνίδι του άλλου
αν είσαι η μεγάλη πας να φτιάξεις παιχνίδι
ο ΠΑΟ έκανε την ίδια μαλακία που έκανε για χρόνια ο Ολυμπιακός και ρούφαγε πενταροεφτάρες από όλους. Από περηφάνια κατέβαινε στο γήπεδο λέγοντας πως δεν θα κλειστεί, δεν θα παίξει σαν μικρή ομάδα
από τότε που το υιοθέτησε αυτό ο ΠΑΟ μετράει ....
όποτε αλλάζει τακτική (βλ. Ρόμα πέρσι) αλλάζει το τροπαριο.
μόλις το ξαναθυμάται (βλ. Σταντάρ πέρσι) ξαναμετράει
η άποψή μου είναι πως δεν έφτιαξε παιχνίδι.με την ρομα πηγε και εφτιαξε παιχνιδι για αυτο εβαλε και 6 γκολ σε 2 ματς κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου
δεν νομίζω ο Πατέρας να αδειάσει το Νιόμπλια...Τελικα επιστρεφει ο παλιος γυμναστης του Τεν Κατε στον ΠΑΟ;