SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.369
- Πόντοι
- 6.246
Αρκετα καλη μιλφ στην 16η κατα τις 10-10καικατι που περνουσα.Σταματησα εκανα οπισθεν ελαβε το μηνυμα πλησιασε χωρις να μιλησουμε.Ξανακανω οπισθεν λαμβανει το μηνυμα,ηρθε μιλησαμε.Με μπερδεψε γιατι ηθελε να παει Πατησια κ της λεω παω Αττικη αντι να πω για Ομονοια που θα πηγαινα σκεπτομενος να την αφησω στον ηλεκτρικο.Θυμηθηκα το 735 οτι παει Κατω Πατησια αρα λεω αυτο ηθελες απλα να σε παω σπιτι.Ηταν κ με εναν που πολλες φορες απλα μιλανε (μου το λενε αυτες) αλλα με μπερδεψε δεν επεστρεψα κ ηταν λουκουμι κανονικη καλου σωματος.Αυτος ηταν ο σκοπος μου,λογω της βροχης αν βρισκοταν καμια που θελει να γλυτωσει.Το Μενιδι εχει σφιγμο.Κ να ξερατε ποσες μου λενε στην Ομονοια οτι πηγαινουν Μενιδι.Τα φαναρια ηταν αδεια,μποσδα απειχα,δημοκρατιας η τυπισσα που ειπα με κοσμο αναμεικτο λιγοστο.Εαν τη βρω μερα θα παρθει,μαυρο κολλαν μακρι μαλλι καστανο σκουρο και αδυνατη καλιγραμμη.Δεν ηταν χωμα ουτε σε επιρρεια.Το 735 ωρες ωρες με εκπλησει,σε 20-30 σαπιες θα βγει 1 δυνατη,το ιδιο ισχυει κ για Α10,Β10 στις 50 σαπιες θα βγουν 2-5 πιο δυνατες.Κοβω την αναζητηση,θα ενημερωνω οταν και οποτε τυχει κατι ενδιαφερον παιρνωντας το η μη.Το γυριζω σε πιο σκληρες καταστασεις Ομονοιας αναζητωντας οασεις.Πηγα στο σαπιομερος αρχικα κ πηγα εξω απο το Downtown μιλωντας με την υπαλληλο η οποια βγηκε εξω οταν πλησιασα,θα αναρτησω τις ενδιαφερουσες αποψεις και απαντησεις της.Οι "κολλητοι" ξερετε πως θα με βρειτε.