Νέα

Πουτάνες στο Μενίδι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.239
Πόντοι
726
οι ρωσοποντιοι ειναι προστασια (νταβατζιλικι δηλαδη) πισω απο τις ρωσιδες και τις ουκρανεζες που 'δουλευουν' (δηλαδη γαμιουνται με χρηματα) στα μπουρδελα,τα στουντιο,τα μασατζιδικα, τα κρυφα σπιτια,τα γραφεια με call girl,τα κωλομπαρα και τα στριπτιζαδικα σε ολη τη χωρα.αν δεις στο μενιδι και στους θρακομακεδονες ολες τις τριωροφες βιλλες που παιζουν ανηκουν κυριως σε ρωσοποντιους.που φυσικα δεν τις χτισανε με την δουλεια τους την τιμια αλλα με την προστασια σε πουτανες απο ρωσιες και ουκρανιες.εκει μενουν αρκετες πουτανες οπως πολυ σωστα αναφερεις διοτι ανηκουν στους εν λογω κυριους της συγκεκριμενης εθνικοτητας.

Και οι χαζές Ρωσσίδες τρώνε τα λεφτά τους , στο καζίνο της Πάρνηθας που είναι πολύ κοντά

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.372
Πόντοι
6.246

Για οτι θελετε συνεννοηθειτε απευθειας

poutsa.bam

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2020
Like
723
Πόντοι
20

Συνημμένα

• 3.png
    3.png
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 168

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.699
Πόντοι
2.916
Επανεμφανιση Λιας η οποια μαλλον δεν εηαναφιστηκε ποτε απλα εγινε πιο δυσκολη να τη βρεις.Αν κ φανηκε να επαναλειτουργει το προφιλ της τελικα εκλεισε και εχει αλλο χωρις το ονομα της.Τα υπολοιπα οπως τα ξερετε με τη διαφορα οτι τωρα εχει και ανεση.

T@los

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Like
4.593
Πόντοι
441
Επανεμφανιση Λιας η οποια μαλλον δεν εηαναφιστηκε ποτε απλα εγινε πιο δυσκολη να τη βρεις.Αν κ φανηκε να επαναλειτουργει το προφιλ της τελικα εκλεισε και εχει αλλο χωρις το ονομα της.Τα υπολοιπα οπως τα ξερετε με τη διαφορα οτι τωρα εχει και ανεση.
Δεν μας διαφωτησες και πολυ. Εχεις πιο συγκεκριμένη πληροφορία να δώσεις?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.237
Πόντοι
496
Βερονικα.Για Μενιδι-Λιοσια,δουλευει εντος Αθηνων αλλα μου μιλησε και συμφωνησε να δουλεψει Μενιδι και Λιοσια,εμαθε τι επαιζε και τι παιζει στις περιοχες μας,ενδιαφερεται. Πατε οπου θελετε η κανονιζετε γ κι ερχεται,δε κολωνει.Προσεχει σε ολα,προφυλακτικα μπανια κτλ,πεντακαθαρη,αψεγαδιαστη,προσεκτικη.Εξαιρετικος χαρακτηρας και εμφανισαρα.Μου μιλησε περι δουλειας κτλ,κοστολογει 50 την ωρα κ 30 τη φορα νομιζω,τηλεφωνο εχω,επετρεψε να σας το δινω ελευθερα
Εσύ που χάθηκες?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.699
Πόντοι
2.916
Δε χαθηκε,τον μπαναραν αδικα κ εδω και πανω ενα μηνα και δε μπορει να συνδεθει να γραψει τα νεα που εχει
Καλημέρα το τηλςφωνο της κοπέλας απο Μενίδι μπορεί καποιος να μου το στειλει?
Ποιας?Της Βερας?Δε μενει Μενιδι αυτη.Οσο για τηλ αστο,λεει σε ολα οκ και μετα δε μπορουν να τη βρουν οι περισσοτεροι,αναξιοπιστη

TASOSDRIVER

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
1.287
Πόντοι
206
Επανεμφανιση Λιας η οποια μαλλον δεν εηαναφιστηκε ποτε απλα εγινε πιο δυσκολη να τη βρεις.Αν κ φανηκε να επαναλειτουργει το προφιλ της τελικα εκλεισε και εχει αλλο χωρις το ονομα της.Τα υπολοιπα οπως τα ξερετε με τη διαφορα οτι τωρα εχει και αν

ποια Λια ??? δωσε λεπτομερειεs , περιγραφη γιατι εχω καποια Λια στο μυαλο μου

TASOSDRIVER

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
1.287
Πόντοι
206
ασχετο....αυτο που δεν ηξερα με αυτα τα σκατα που πινουνε , η φουλ πολυλογια, να μη βαζουν γλωσσα μεσα τουs απο τι ειναι ? απο χαπια ? νορμαλ κανονικα να μιλανε, να σαι μαζι τηs μια χαρα κοπελλα, μουναρα, και να μη σταματαει να μιλαει κανονικα ομωs κυριλε, τι να πω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.699
Πόντοι
2.916
εχειs τηλεφωνο επικοινωνιααs ?
Δεν ισχυει αυτο που εχω.στο fb τη ξαναβρηκα και απαντησε εκει
ασχετο....αυτο που δεν ηξερα με αυτα τα σκατα που πινουνε , η φουλ πολυλογια, να μη βαζουν γλωσσα μεσα τουs απο τι ειναι ? απο χαπια ? νορμαλ κανονικα να μιλανε, να σαι μαζι τηs μια χαρα κοπελλα, μουναρα, και να μη σταματαει να μιλαει κανονικα ομωs κυριλε, τι να πω
Φιλε μου δεν παιζει ρολο τι πινουν γτ μπορει να πινει κ να μη μιλαει η να ναι μια χαρα χωρις να χει πιει κ να μιλαει παλι.Ειναι το πως ειναι η καθεμια και συμφωνω δεν αντεχεται!

TASOSDRIVER

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
1.287
Πόντοι
206

Φιλε μου δεν παιζει ρολο τι πινουν γτ μπορει να πινει κ να μη μιλαει η να ναι μια χαρα χωρις να χει πιει κ να μιλαει παλι.Ειναι το πως ειναι η καθεμια και συμφωνω δεν αντεχεται!
στειλε π.μ. το fb τηs να την δω , νομιζω οτι πρεπει να την ξερω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

νομιζω πρεπει να ειναι μουρλοχαπα = πολυλογια

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.699
Πόντοι
2.916
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

νομιζω πρεπει να ειναι μουρλοχαπα = πολυλογια
Αν πιασεις κουβεντα μιλαει,οχι σε ανελεητο βαθμο,συζητωντας.Αν γαμας ειναι εκει,τα κοβει ολα.Επειδη εχει μεγαλη αντοχη και δε χαμπαριαζε

tasosan7

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Αν πιασεις κουβεντα μιλαει,οχι σε ανελεητο βαθμο,συζητωντας.Αν γαμας ειναι εκει,τα κοβει ολα.Επειδη εχει μεγαλη αντοχη και δε χαμπαριαζε
στει΄λε μου και σε εμενα φβ ευχαριστω

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
765
Πόντοι
81

Θα ήθελα και εγώ το fb

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.699
Πόντοι
2.916

Stories