Νέα

Πού δουλεύει η Mona Lisa;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα energetic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

energetic

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα παιδες...

Ξερετε που δουλευει η LISA (MONALISA)? Τελευταια φορα ηταν στο BABY-O στο πρωην Sirocco διπλα στο Απολλων...

LesMasques

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω παλι τελευταια φορα την ειχα αφησει στο λουβρο...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Διάβασε το DAVINCI CODE.   :dancing:

γιατι κοροιδευετε ρε?μουντρουχοι ειστε ρε?ο ανθρωπος εχασε μια καλη στριπτητζου που γουσταρε!!!!!!!!!1ντροπη σας ρε!αντι να τον βοηθησουμε ολοι μαζι τον αποπαιρνουμε!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
38
Πόντοι
166
Πώς θα ζήσω μετά από τέτοιες ενοχές;

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Νομιζω οτι επαιζε σε ενα πινακα!Τωρα αν εκανε και show σε strip κακως!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
264
Like
14.224
Πόντοι
20.705
εγώ την έκοψα γιατί έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο.
Προτιμώ την Ντορίν

Επισκέπτης
Ρε vaso, ropalofore,panos,lioma,warhol etc etc.., δεν παιρνουμε σβαρνα τα στριπτηζαδικα το βραδυ να βρουμε την Μονα Λιζα ?

Θα εχουμε και την εγκεφαλικη υποστηριξη του καπταιν...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε vaso, ropalofore,panos,lioma,warhol etc etc.., δεν παιρνουμε σβαρνα τα στριπτηζαδικα το βραδυ να βρουμε την Μονα Λιζα ?

Θα εχουμε και την εγκεφαλικη υποστηριξη του καπταιν...

ασε τον καπταιν ησυχο!!!!!!θα εχει ηδη κανονισει για βραδυ στο καταρ!!!!δεν ειναι σωστο να του αποσπουμε την προσοχη......πρεπει να ειναι 100% στην εκει διασκεδαση του!!!!!!!!εμεις θα τον ενημερωνουμε απλα για να μην νιωθει μονος του εκει κατω στην αραβια!!!!!και αυτος θα μας συμβουλευει καθε πρωι και μεσημερι που μας επισκεπτεται!!!!!!!!!

Επισκέπτης
εγω παντως στο ορκο μου, να μην κατσω ουτε ενα βραδυ μεσα, θα την κανω την προσπαθεια...Οσοι πιστοι προσελθετε.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
ασε τον καπταιν ησυχο!!!!!!θα εχει ηδη κανονισει για βραδυ στο καταρ!!!!δεν ειναι σωστο να του αποσπουμε την προσοχη......πρεπει να ειναι 100% στην εκει διασκεδαση του!!!!!!!!εμεις θα τον ενημερωνουμε απλα για να μην νιωθει μονος του εκει κατω στην αραβια!!!!!και αυτος θα μας συμβουλευει καθε πρωι και μεσημερι που μας επισκεπτεται!!!!!!!!!

Νάστε καλά για την ενημέρωση! Όπως είπα στο Κατάρ δεν έχει διασκέδαση! Μόνο κανένα steak! Συμβουλές δεν έχω και πολλές να δώσω στους ειδήμονες...

houphoup

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα παιδες...

Ξερετε που δουλευει η LISA (MONALISA)? Τελευταια φορα ηταν στο BABY-O στο πρωην Sirocco διπλα στο Απολλων...
Γεια χαρα φιλε μου.
Η Mona Lisa δουλευει τωρα στο lolita.Στανταρ ειναι γιατι παω συχνα.
Αντε, ολα σταχτη τωρα!!!!!!!!!! ;)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Γεια χαρα φιλε μου.
Η Mona Lisa δουλευει τωρα στο lolita.Στανταρ ειναι γιατι παω συχνα.
Αντε, ολα σταχτη τωρα!!!!!!!!!! ;)

Βρε πως περνανε τα χρονια..

Ακομα στην "δουλεια" ειναι το κοριτσι..

Καλα δεν βρεθηκε κανενας Χριστιανος να το αποκαταστησει και να την παρει απο το Γκολντ ?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
6.065
Βρε πως περνανε τα χρονια..

Ακομα στην "δουλεια" ειναι το κοριτσι..

Καλα δεν βρεθηκε κανενας Χριστιανος να το αποκαταστησει και να την παρει απο το Γκολντ ?

Και να ειχε βρεθει, αφου η κοπελα εχει κανει απο καιρο τις επιλογες της ,δηλαδη να τριβει παπαρια παρολο που ειχε τις
ευκαιριες για μια καλη αποκατασταση, μην απορεις !! εχει δε και ενα παρελθον που αν το μαθαινες, θα θεωρουσες χαμενο χρονο να ανταλλαξεις εστω και μια κουβεντα μαζι της . 

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
εχει δε και ενα παρελθον που αν το μαθαινες, θα θεωρουσες χαμενο χρονο να ανταλλαξεις εστω και μια κουβεντα μαζι της . 

Ξεκινα με την ησυχια σου και πες μας...Ξεκινα απο παλια..Απο BABY-O και παλιoτερα..

Αναβουμε τσιγαρο να απολαυσουμε..

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
6.065
Ξεκινα με την ησυχια σου και πες μας...Ξεκινα απο παλια..Απο BABY-O και παλιωτερα..

Αναβουμε τσιγαρο να απολαυσουμε..

Δεν συζητω προσωπικα αλλων οταν δεν με αφορουν . τελος,  και λυπαμαι που σου χαλαω τη διαθεση ! :)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.748
Πόντοι
5.035
Όταν έχει ρεπό απ'το da Vinci εργάζεται στις Μούσσες... :boobies: :boobies: :boobies:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως την πέτυχα πρόσφατα ΤΥΧΑΙΑ στο BG. Μάλιστα κάτι έλεγε με έναν φίλο μου Ινδιάνο να πάνε μαζί Ζάκυνθο ή κάτι τέτοιο. Δεν κατάλαβα πολλά, περαστικός τυχαία ήμουν, είπα μία καλησπέρα στον Ινδιάνο και έφυγα γρήγορα, οπότε και δεν συγκράτησα/κατάλαβα/έμαθα τι έγινε τελικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom