You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού δουλεύει η Mona Lisa;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα energetic
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LesMasques
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω παλι τελευταια φορα την ειχα αφησει στο λουβρο...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 38
- Πόντοι
- 166
Διάβασε το DAVINCI CODE. 

vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Διάβασε το DAVINCI CODE.![]()
γιατι κοροιδευετε ρε?μουντρουχοι ειστε ρε?ο ανθρωπος εχασε μια καλη στριπτητζου που γουσταρε!!!!!!!!!1ντροπη σας ρε!αντι να τον βοηθησουμε ολοι μαζι τον αποπαιρνουμε!!!!!!!!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 38
- Πόντοι
- 166
Πώς θα ζήσω μετά από τέτοιες ενοχές;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 264
- Like
- 14.224
- Πόντοι
- 20.705
εγώ την έκοψα γιατί έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο.
Προτιμώ την Ντορίν
Προτιμώ την Ντορίν
Επισκέπτης
Ρε vaso, ropalofore,panos,lioma,warhol etc etc.., δεν παιρνουμε σβαρνα τα στριπτηζαδικα το βραδυ να βρουμε την Μονα Λιζα ?
Θα εχουμε και την εγκεφαλικη υποστηριξη του καπταιν...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εγώ την έκοψα γιατί έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο.
Προτιμώ την Ντορίν
μαλλον εμπλεξες τα thread!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ρε vaso, ropalofore,panos,lioma,warhol etc etc.., δεν παιρνουμε σβαρνα τα στριπτηζαδικα το βραδυ να βρουμε την Μονα Λιζα ?
ασε τον καπταιν ησυχο!!!!!!θα εχει ηδη κανονισει για βραδυ στο καταρ!!!!δεν ειναι σωστο να του αποσπουμε την προσοχη......πρεπει να ειναι 100% στην εκει διασκεδαση του!!!!!!!!εμεις θα τον ενημερωνουμε απλα για να μην νιωθει μονος του εκει κατω στην αραβια!!!!!και αυτος θα μας συμβουλευει καθε πρωι και μεσημερι που μας επισκεπτεται!!!!!!!!!
Επισκέπτης
εγω παντως στο ορκο μου, να μην κατσω ουτε ενα βραδυ μεσα, θα την κανω την προσπαθεια...Οσοι πιστοι προσελθετε.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
ασε τον καπταιν ησυχο!!!!!!θα εχει ηδη κανονισει για βραδυ στο καταρ!!!!δεν ειναι σωστο να του αποσπουμε την προσοχη......πρεπει να ειναι 100% στην εκει διασκεδαση του!!!!!!!!εμεις θα τον ενημερωνουμε απλα για να μην νιωθει μονος του εκει κατω στην αραβια!!!!!και αυτος θα μας συμβουλευει καθε πρωι και μεσημερι που μας επισκεπτεται!!!!!!!!!
Νάστε καλά για την ενημέρωση! Όπως είπα στο Κατάρ δεν έχει διασκέδαση! Μόνο κανένα steak! Συμβουλές δεν έχω και πολλές να δώσω στους ειδήμονες...
Επισκέπτης
Γεια χαρα παιδες...
Ξερετε που δουλευει η LISA (MONALISA)? Τελευταια φορα ηταν στο BABY-O στο πρωην Sirocco διπλα στο Απολλων...
Πριν 3-4 βδομαδες ηταν στο ΒΑΒΥ Ο της Πειραιως κ συνεχιζε να ζαλιζει @@@@@@........
Γεια χαρα φιλε μου.Γεια χαρα παιδες...
Ξερετε που δουλευει η LISA (MONALISA)? Τελευταια φορα ηταν στο BABY-O στο πρωην Sirocco διπλα στο Απολλων...
Η Mona Lisa δουλευει τωρα στο lolita.Στανταρ ειναι γιατι παω συχνα.
Αντε, ολα σταχτη τωρα!!!!!!!!!! ;)
Γεια χαρα φιλε μου.
Η Mona Lisa δουλευει τωρα στο lolita.Στανταρ ειναι γιατι παω συχνα.
Αντε, ολα σταχτη τωρα!!!!!!!!!! ;)
Βρε πως περνανε τα χρονια..
Ακομα στην "δουλεια" ειναι το κοριτσι..
Καλα δεν βρεθηκε κανενας Χριστιανος να το αποκαταστησει και να την παρει απο το Γκολντ ?
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 647
- Πόντοι
- 6.065
Βρε πως περνανε τα χρονια..
Ακομα στην "δουλεια" ειναι το κοριτσι..
Καλα δεν βρεθηκε κανενας Χριστιανος να το αποκαταστησει και να την παρει απο το Γκολντ ?
Και να ειχε βρεθει, αφου η κοπελα εχει κανει απο καιρο τις επιλογες της ,δηλαδη να τριβει παπαρια παρολο που ειχε τις
ευκαιριες για μια καλη αποκατασταση, μην απορεις !! εχει δε και ενα παρελθον που αν το μαθαινες, θα θεωρουσες χαμενο χρονο να ανταλλαξεις εστω και μια κουβεντα μαζι της .
εχει δε και ενα παρελθον που αν το μαθαινες, θα θεωρουσες χαμενο χρονο να ανταλλαξεις εστω και μια κουβεντα μαζι της .
Ξεκινα με την ησυχια σου και πες μας...Ξεκινα απο παλια..Απο BABY-O και παλιoτερα..
Αναβουμε τσιγαρο να απολαυσουμε..
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 647
- Πόντοι
- 6.065
Ξεκινα με την ησυχια σου και πες μας...Ξεκινα απο παλια..Απο BABY-O και παλιωτερα..
Αναβουμε τσιγαρο να απολαυσουμε..
Δεν συζητω προσωπικα αλλων οταν δεν με αφορουν . τελος, και λυπαμαι που σου χαλαω τη διαθεση !
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.748
- Πόντοι
- 5.035
Όταν έχει ρεπό απ'το da Vinci εργάζεται στις Μούσσες...

Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 60
- Πόντοι
- 4.095
Εγώ πάντως την πέτυχα πρόσφατα ΤΥΧΑΙΑ στο BG. Μάλιστα κάτι έλεγε με έναν φίλο μου Ινδιάνο να πάνε μαζί Ζάκυνθο ή κάτι τέτοιο. Δεν κατάλαβα πολλά, περαστικός τυχαία ήμουν, είπα μία καλησπέρα στον Ινδιάνο και έφυγα γρήγορα, οπότε και δεν συγκράτησα/κατάλαβα/έμαθα τι έγινε τελικά.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις