Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Διάβασε το DAVINCI CODE.![]()
εγώ την έκοψα γιατί έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο.
Προτιμώ την Ντορίν
Ρε vaso, ropalofore,panos,lioma,warhol etc etc.., δεν παιρνουμε σβαρνα τα στριπτηζαδικα το βραδυ να βρουμε την Μονα Λιζα ?
Θα εχουμε και την εγκεφαλικη υποστηριξη του καπταιν...
ασε τον καπταιν ησυχο!!!!!!θα εχει ηδη κανονισει για βραδυ στο καταρ!!!!δεν ειναι σωστο να του αποσπουμε την προσοχη......πρεπει να ειναι 100% στην εκει διασκεδαση του!!!!!!!!εμεις θα τον ενημερωνουμε απλα για να μην νιωθει μονος του εκει κατω στην αραβια!!!!!και αυτος θα μας συμβουλευει καθε πρωι και μεσημερι που μας επισκεπτεται!!!!!!!!!
Γεια χαρα παιδες...
Ξερετε που δουλευει η LISA (MONALISA)? Τελευταια φορα ηταν στο BABY-O στο πρωην Sirocco διπλα στο Απολλων...
Γεια χαρα φιλε μου.Γεια χαρα παιδες...
Ξερετε που δουλευει η LISA (MONALISA)? Τελευταια φορα ηταν στο BABY-O στο πρωην Sirocco διπλα στο Απολλων...
Γεια χαρα φιλε μου.
Η Mona Lisa δουλευει τωρα στο lolita.Στανταρ ειναι γιατι παω συχνα.
Αντε, ολα σταχτη τωρα!!!!!!!!!! ;)
Βρε πως περνανε τα χρονια..
Ακομα στην "δουλεια" ειναι το κοριτσι..
Καλα δεν βρεθηκε κανενας Χριστιανος να το αποκαταστησει και να την παρει απο το Γκολντ ?
εχει δε και ενα παρελθον που αν το μαθαινες, θα θεωρουσες χαμενο χρονο να ανταλλαξεις εστω και μια κουβεντα μαζι της .
Ξεκινα με την ησυχια σου και πες μας...Ξεκινα απο παλια..Απο BABY-O και παλιωτερα..
Αναβουμε τσιγαρο να απολαυσουμε..