Νέα

Πόσο ανώμαλες είναι οι Ελληνίδες ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα strman1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Ας ανοίγουμε και κανένα λεξικό.
Ανωμαλία: 1α.κατάσταση που τη χαρακτηρίζει η έλλειψη ομαλότητας, η παρέκκλιση από τον κανόνα, από την τάξη ή από τον κανονικό ρυθμό

Δηλαδή αν γουστάρεις πράγματα εκτός μέσου όρου στο σεξ, είσαι ανώμαλος, τι να κάνουμε.
Δέξου το και απόλαυσέ τα.
αρα ανωμαλος ειναι αν ο μεσος ορος τον βαζει βγαλει 30 φορες το λεπτο, ενας που τη βαζει βγαζει 60 φορες το λεπτο..... ενας που δε χυνει στα 4 λεπτα αλλα στα 14

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.527
Πόντοι
206
Θυμάμαι στρατιωτικίνα, από νησί, ήταν φάση 35 τότε, χωρισμένη μάνα, η οποία πιο πολύ ήθελε να της ρίχνω δυνατά χαστούκια και ξύλο στο πρόσωπο (σε σημείο που ένιωθα κάπως άβολα πια με το "πιο δυνατά -πιο δυνατά") παρά να την πηδάω και να τρώει πούτσα. Λόγω του ότι είχε την εξουσία στο στρατόπεδο, ήθελε να νιώθει το αντίθετο, ότι έχει άλλος εξουσία πάνω της!

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.190
Πόντοι
2.846
Από τη δική μου εμπειρία και ιστορίες κοντινών φίλων, δεν έχει τόση σημασία αν κάποια είναι Ελληνίδα η ξένη. Αν σε γουστάρει και ξέρεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις με σωστό τρόπο οι πιθανότητες να το πάρεις είναι μεγάλες.
Μιλάω για "mainstream ανωμαλίες" (rimming, spitting, BDSM εντός ορίων, role play, sex toys, golden shower κλπ.). Κώλο κάνει το 80-90% πιστεύω και δε νομίζω κάποιος να το θεωρεί κάτι εξεζητημένο το 2025.

Τρίο με επαγγελματία, κάνα φίλο κλπ. μπορεί να κάνουν κάποιες που σε θέλουν μόνο για πούτσα, αν είναι σχέση θα ψηθεί δύσκολα.

Aν κάποιος ψάχνει χεσίματα, πολύ χοντρό ξύλο και άλλες πολύ ακραίες φάσεις υποθέτω είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις κάποια αλλά επειδή δεν ενδιαφέρομαι για τόσο ακραία σκηνικά δεν το έχω ζητήσει και δε ξέρω.

Μy 50 cents.

Τελευταία τροποποίηση:

ALEX45

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
110
Πόντοι
0
εχω παρει αρκετες υποτακτικες..το εχουν στη φυση τους....αυτη τη στιγμη με τη δικια μου που ειναι φουλ υπο βγαζω ολα τα γουστα που εχω δει στις πιο σκληρες τσοντες...οσο πιο δυνατα χτυπαω και οσο περισσοτερο την ξεφτιλιζω τοσο περισσοτερο χυνει

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
265
Πόντοι
21
Όποιος νομίζει ότι οι γυναίκες δεν κουβαλάνε πάνω τους ανωμαλία σημαίνει δεν έχει εμπειρία με δαύτες
Η γυναίκα γενικά θα κάνει ότι πιο τρελό υπάρχει αρκεί να υπάρχει εχεμύθεια να μη μαθευτεί έξω να έχει όφελος χρηματικό η εξελίξιμος καριέρας κλπ η να θέλει να κρατήσει έναν γκόμενο με τον οποίο έχει δαγκωθει

throatfucker

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2025
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Γουστάρω πολύ τις ανώμαλες, για μένα είναι οι μόνες γυναίκες που αξίζουν

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
Να συμφωνισω ΟΚ, αλλα ποιος εγκυαται οτι αυτος που εγραψε το λεξικο ειταν "ομαλος"? Ποιοι ειναι κανονες ομαλοτητας στο σεξ και ποιος τους οριζει? Για να ξερω, μην την πατησω, λογω αγνοιας και θεορηθω "ανωμαλος"
Και μόνο που γράφεις εδώ μέσα, είσαι ανώμαλος, όλοι εδώ μέσα είμαστε ανώμαλοι, πάω στοίχημα ότι δεν θα έχεις αφήσει θηλυκό για θηλυκό που να μην το έχεις βλεφαριάσει και να μην το έχεις σκεφτεί στα τέσσερα ή σε πίπα να σε κοιτάει ή οποιοδήποτε γούστο σου. Για σκέψου το

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Και μόνο που γράφεις εδώ μέσα, είσαι ανώμαλος, όλοι εδώ μέσα είμαστε ανώμαλοι, πάω στοίχημα ότι δεν θα έχεις αφήσει θηλυκό για θηλυκό που να μην το έχεις βλεφαριάσει και να μην το έχεις σκεφτεί στα τέσσερα ή σε πίπα να σε κοιτάει ή οποιοδήποτε γούστο σου. Για σκέψου το
Κοιταξε, δεν συμφωνω με αυτα που λες, αλλα δεν εχω και επιχειρηματα, ωστε να τα απορριψω! Μπορει και ναχεις δικαιο. Ασε που δεν μου καιγεται καρφακι αν χαρακτηριστω ανωμαλος, αλλα ειχα την εντυπωση, οτι το βλεφαριασμα, δεν ειναι αμαρτια, ουτε ανωμαλια. Δεν εχουμε και την παροιμια που λεει "φατε ματια, ψαρια"? Μπορει να κανω λαθος. Ενταξει, ρε παιδια, πειτε με ανωμαλο.
Τωρα, αυτο ωφειλω να σας το εξομοληγιθω. Θαυμαζω βεβαια μια ωραια γυναικα, αλλα την λατρευω και δεν την χορταινω, γυμνη στα τεσσερα! Και για να μην κανετε κοπο, πηγαινω και μονος μου στο εκτελεστικο αποσμασμα, αν πρεπει να πληρωσω γι αυτο. Αραγε ισχυει το, αμαρτια εξομολογουμενη ειναι και συνγχωρεμενη? Αλλα θα το ξανακανω!

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Θυμάμαι στρατιωτικίνα, από νησί, ήταν φάση 35 τότε, χωρισμένη μάνα, η οποία πιο πολύ ήθελε να της ρίχνω δυνατά χαστούκια και ξύλο στο πρόσωπο (σε σημείο που ένιωθα κάπως άβολα πια με το "πιο δυνατά -πιο δυνατά") παρά να την πηδάω και να τρώει πούτσα. Λόγω του ότι είχε την εξουσία στο στρατόπεδο, ήθελε να νιώθει το αντίθετο, ότι έχει άλλος εξουσία πάνω της!
Δικαιο το βρισκω. Την γαμουσες εσυ στο σπιτι και σε γαμουσε αυτη στο στρατοπεδο

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Μιλάω για "mainstream ανωμαλίες" (rimming, spitting, BDSM εντός ορίων, role play, sex toys, golden shower κλπ.). Κώλο κάνει το 80-90% πιστεύω και δε νομίζω κάποιος να το θεωρεί κάτι εξεζητημένο το 2025.
Πως γινεται να ειναι ανωμαλια και να ειναι εντος οριων? Για να χαρακτηριστει κατι ανωμαλο, δεν πρεπει να ειναι εκτος οριων της ομαλοτητας? Γαμωτο μπερδευτικα παλι! Δεν προκειται να βγαλλω ακρη με εσας που εμπλεξα, ρε παιδια, "θα πηδηχτω απ' το παραθυρο", ρε σεις.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Εχω την εντυπωση οτι, οι περισσοτεροι/ες, μαλακιζονται. (διανοητικα), αρα η μαλακια δεν ειναι ανωμαλια.
Πως γινεται να ειναι ανωμαλια και να ειναι εντος οριων? Για να χαρακτηριστει κατι ανωμαλο, δεν πρεπει να ειναι εκτος οριων της ομαλοτητας? Γαμωτο μπερδευτικα παλι! Δεν προκειται να βγαλλω ακρη με εσας που εμπλεξα, ρε παιδια, "θα πηδηχτω απ' το παραθυρο", ρε σεις.
Ρε πουσταρά όσες λεκτικές κωλοτούμπες και να κάνεις πάλι ανώμαλος θασαι.
Δε μας πείθεις.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Ρε πουσταρά όσες λεκτικές κωλοτούμπες και να κάνεις πάλι ανώμαλος θασαι.
Δε μας πείθεις.
Δεν εχω προθεση να πεισω κανενα, ειδικα εναν αρχιμαλακα σαν εσενα. Δημοσιο σαιτ ειναι, δημοκρατια εχουμε (η δεν εχουμε?) λεμε την γνωμη μας ελευθερα και σχολιαζουμε. Και μην χρησιμοποιεις πληθυντικο, μονος σου εισαι. Και κατανοητο, τοις πασοι, οτι το να σε αποκαλουν "αρχιμαλακα" το θεωρεις τιτλο τιμης.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Δεν εχω προθεση να πεισω κανενα, ειδικα εναν αρχιμαλακα σαν εσενα. Δημοσιο σαιτ ειναι, δημοκρατια εχουμε (η δεν εχουμε?) λεμε την γνωμη μας ελευθερα και σχολιαζουμε. Και μην χρησιμοποιεις πληθυντικο, μονος σου εισαι. Και κατανοητο, τοις πασοι, οτι το να σε αποκαλουν "αρχιμαλακα" το θεωρεις τιτλο τιμης.
Καλύτερα μαλάκας παρά πουσταράς.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.527
Πόντοι
206
Δικαιο το βρισκω. Την γαμουσες εσυ στο σπιτι και σε γαμουσε αυτη στο στρατοπεδο
Μπα φίλε, δεν είναι αυτό.
Από εφαρμογή ή social είχαμε γνωριστεί

Στατιστικά, πιο πολύ την έδειρα παρά τη γάμησα ΧΑ ΧΑ

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Μπα φίλε, δεν είναι αυτό.
Από εφαρμογή ή social είχαμε γνωριστεί

Στατιστικά, πιο πολύ την έδειρα παρά τη γάμησα ΧΑ ΧΑ
Τι να πει κανεις για το λιλι της αλληνης? Βοηθεια της

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.071
Πόντοι
4.415

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.300
Πόντοι
361
Από τη δική μου εμπειρία και ιστορίες κοντινών φίλων, δεν έχει τόση σημασία αν κάποια είναι Ελληνίδα η ξένη. Αν σε γουστάρει και ξέρεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις με σωστό τρόπο οι πιθανότητες να το πάρεις είναι μεγάλες.

Τρίο με επαγγελματία, κάνα φίλο κλπ. μπορεί να κάνουν κάποιες που σε θέλουν μόνο για πούτσα, αν είναι σχέση θα ψηθεί δύσκολα.

Aν κάποιος ψάχνει χεσίματα, πολύ χοντρό ξύλο και άλλες πολύ ακραίες φάσεις υποθέτω είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις κάποια αλλά επειδή δεν ενδιαφέρομαι για τόσο ακραία σκηνικά δεν το έχω ζητήσει και δε ξέρω.

Μy 50 cents.

Το μόνο σωστό που διάβασα και μπορώ να επιβεβαιώσω σε αυτό το νήμα!!

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Το χωματοδρομο τον λενε και ανώμαλο δρομο ...
ειναι μια διαδρομη που δεν ειναι για ολους ...θελει μαεστρια το στροφιλικι του ...

Εδω δεν μπορειτε να βγαλετε ακρη σε 5 πραγματα ...μου θελει και η μουρη σας ανωμαλιες ..που μεχρι εχθες ολα αυτα τα λετε σκοτεινα ..
Οτι ειναι με συναίνεση δεν μπορει να ειναι σκοτεινο ...

Ψυχανωμαλος οποιος νομιζει οτι κοροιδευει τον συνανθρωπο του με πονηρια και μυστικοπαθεια ..αντε για το γαλα σας..:coffee:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom