Νέα

Πόσο ανώμαλες είναι οι Ελληνίδες ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα strman1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

strman1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2024
Like
10
Πόντοι
0
Ανοιγω το ποστ μετα απο συζητηση με φιλους και προσωπικες εμπειριες , σε ενα ευρυτερο πλαισιο μπορειτε να παραθέσετε γνωμη κατα ποσο τελικα ειναι ανωμαλες οι γυναικες στην Ελλαδα..
Τι ορίζουμε ανωμαλια καθε είδους bdsm , ξεφτίλισμα hardcore sex, παρτουζες κλπ που να το γουστάρουν χωρις μα μου!

νηστεύσας

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Κάποιες κάνουν ανωμαλίες επειδή δεν έχουν αυτοπεποίθηση, άλλες κάνουν από επιλογή και με επίγνωση. Όσο πιο σοβαρή καθημερινότητα έχουν (π.χ. επάγγελμα υψηλού κύρους) ή γενικότερα καταπιεστική καθημερινότητα από άποψη ελευθερίας έκφρασης, τόσο πιο ανώμαλες είναι από επιλογή και με επίγνωση.

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
814
Πόντοι
81
Το μόνο σίγουρο ειναι ότι στον εγκέφαλο πρώτες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το μόνο σίγουρο ειναι ότι στον εγκέφαλο πρωτες

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.450
Πόντοι
446
Κάποιες κάνουν ανωμαλίες επειδή δεν έχουν αυτοπεποίθηση, άλλες κάνουν από επιλογή και με επίγνωση. Όσο πιο σοβαρή καθημερινότητα έχουν (π.χ. επάγγελμα υψηλού κύρους) ή γενικότερα καταπιεστική καθημερινότητα από άποψη ελευθερίας έκφρασης, τόσο πιο ανώμαλες είναι από επιλογή και με επίγνωση.
Σωστός γενικώς.

Εμένα η πιο ανώμαλη που μου έχει τύχει είχε συνδυασμό των δύο.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Ανωμαλια τι? Οτιδηποτε γινεται με την εγκριση/θεληση, δυο, δεκαδυο, εικοσιδυο κτλ ενηλλικων συμετεχοντων, δεν ειναι ανωμαλο και ισχυει το "περα απο τον κωλο μου κι ας ειναι και αδερφημου" για οσους δεν θελουν. Ανωμαλια ειναι να αναγκασεις καποιον να κανει κατι, παρα την θεληση του στο σεξ, η να παρσυρεις σε αυτο καποιον ανηλικο. Ολα τα αλλα νορμαλ και ΓΑΜΗΤΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.450
Πόντοι
446
Ανωμαλια τι? Οτιδηποτε γινεται με την εγκριση/θεληση, δυο, δεκαδυο, εικοσιδυο κτλ ενηλλικων συμετεχοντων, δεν ειναι ανωμαλο και ισχυει το "περα απο τον κωλο μου κι ας ειναι και αδερφημου" για οσους δεν θελουν. Ανωμαλια ειναι να αναγκασεις καποιον να κανει κατι, παρα την θεληση του στο σεξ, η να παρσυρεις σε αυτο καποιον ανηλικο. Ολα τα αλλα νορμαλ και ΓΑΜΗΤΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.
Ρε φίλε, μπερδεύεις το παράνομο με το ανώμαλο.
Ο,τι είναι νόμιμο, δεν είναι και νορμάλ.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Ας ανοίγουμε και κανένα λεξικό.
Ανωμαλία: 1α.κατάσταση που τη χαρακτηρίζει η έλλειψη ομαλότητας, η παρέκκλιση από τον κανόνα, από την τάξη ή από τον κανονικό ρυθμό

Δηλαδή αν γουστάρεις πράγματα εκτός μέσου όρου στο σεξ, είσαι ανώμαλος, τι να κάνουμε.
Δέξου το και απόλαυσέ τα.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Να συμφωνισω ΟΚ, αλλα ποιος εγκυαται οτι αυτος που εγραψε το λεξικο ειταν "ομαλος"? Ποιοι ειναι κανονες ομαλοτητας στο σεξ και ποιος τους οριζει? Για να ξερω, μην την πατησω, λογω αγνοιας και θεορηθω "ανωμαλος"

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.450
Πόντοι
446
Να συμφωνισω ΟΚ, αλλα ποιος εγκυαται οτι αυτος που εγραψε το λεξικο ειταν "ομαλος"? Ποιοι ειναι κανονες ομαλοτητας στο σεξ και ποιος τους οριζει? Για να ξερω, μην την πατησω, λογω αγνοιας και θεορηθω "ανωμαλος"
Γιατί τόση αγωνία;

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.450
Πόντοι
446
Αγωνία μη σε πουν ανώμαλο !

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Ρε τύπε με μέσο όρο το πάμε.
Τι κάνουν οι περισσότεροι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.304
Πόντοι
10.656
Ποιοι ειναι κανονες ομαλοτητας στο σεξ και ποιος τους οριζει? Για να ξερω, μην την πατησω, λογω αγνοιας και θεορηθω "ανωμαλος"
η φυση:coffee: και η εξελιξη.

οτι αποτελει εξαιρεση, δεν ειναι ομαλο.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο τις μεθυσμενες τουριστριες στα νησα,απλα η μεση δυτικη δεν κρυβει ποσο τσολι ειναι κανει παρελαση ,ενω η ελλεινιδα ειναι φεηκ ντροπαλη και πρεπει να τραβηξεις τα πανδεινα για να την "ξεκλειδωσεις" ωσπου να διαπιστωσεις πως δεν ηταν ποτε κλειδωμενη και εχει κανει τα παντα με τα πιο λαθος ατομα,και να φυγεις τρεχωντας προς τα αγνα κοριτσα του 20 ρικου.

MpaTou3

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Είναι λιγότερο ανώμαλες απ' όσο αφήνουν να εννοηθεί. Οι περισσότερες έχουν την τάση να το παίζουν ιστορία πάνω σε αυτό το θέμα χωρίς λόγο , όπως και οι άντρες άλλωστε.

Εμένα μου έτυχε να ζητάει ξύλο ή άλλη , και μόλις έφαγε καταλάθος ένα χαστούκι στο πρόσωπο λίγο πιο δυνατό απ' ότι έπρεπε ξενέρωσε. Σίγουρα έχει συμβεί και σε πολλούς άλλους

Λεων_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.721
Πόντοι
200
Εγώ πιστεύω οι Ελληνίδες είναι οι πιο ανώμαλες γκόμενες.Θελουν να φαίνονται καθώς πρέπει για τον περίγυρο αλλά όταν βρουν ευκαιρία θα βγάλουν ανωμαλία που ούτε εσύ δεν περιμένεις . Προσωπική εμπειρία αυτά που γράφω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ πιστεύω οι Ελληνίδες είναι οι πιο ανώμαλες γκόμενες.Θελουν να φαίνονται καθώς πρέπει για τον περίγυρο αλλά όταν βρουν ευκαιρία θα βγάλουν ανωμαλία που ούτε εσύ δεν περιμένεις . Προσωπική εμπειρία αυτά που γράφω

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.830
Πόντοι
16.235
Ανοιγω το ποστ μετα απο συζητηση με φιλους και προσωπικες εμπειριες , σε ενα ευρυτερο πλαισιο μπορειτε να παραθέσετε γνωμη κατα ποσο τελικα ειναι ανωμαλες οι γυναικες στην Ελλαδα..
Τι ορίζουμε ανωμαλια καθε είδους bdsm , ξεφτίλισμα hardcore sex, παρτουζες κλπ που να το γουστάρουν χωρις μα μου!
To μόνο που κάνουν εύκολα σχετικό με ξεφτιλισμα είναι να κυκλοφορούν με τύπους που μοιάζουν να προέρχονται από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και με κάνουν να λέω :"Αν δεν ταιριάζετε δεν θα συμπεθεριαζατε".

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom